• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

oh das ist nicht schön mit der schwiegermutter zu leben. meine schwiegermutter ist (im moment) eine ganz liebe siz mutlu olun isterseniz dünyanin öbür ucunda yasayin diyor :16: benimki will auch nicht mit den eltern leben deswegen habe ich kein problem damit. der hat auch eine gute arbeit der hat von anfang an gesagt dass er nicht nach deutschland will, wenn er nicht muss. bende türkiyeyi cok sevdigim icin orada yasamaya karar verdik. meine ganze familie will in ein paar jahren in die türkei sorun olmaz yani benim icin :))

cnm ich komme aus kirklareli trakyaliyim yani und wohne in siegen in der von Köln 80 km uzak kölne :))

mei, deine schwiegermutter ist echt nett :)
ja iste bizde tr de kalsak, will sie unbedingt mit uns leben. das will ich aber nicht, ich will meine privatsphäre haben..
benimkide son zamanda yine basladi sen gel demeye, aber nö das geht einfach nicht :D

wowww hepsi cok güzeel canim, hayirli olsun güle güle kullan insallah :)
bende tam pembe koltuklar icin nisanlini nasil ikna ettin diye sorcaktim hahah :D

ayy cidden begendin mii :))
cok saol cnm

:D cok komikdi ya ilk ona söyledigimde
bi koltuk begendim ama pembe dedim
hiii dedi :)
sonra ben ikna turuna gectim nolur nolur diye koltuklarin ne kadar güzel olduklarindan bahsettim
hayatim ya sey.. bize misafirde gelecek sonucta.. III .. sey onlarda mi pembe koltukda oturacak dedi :D:D
cok gülmüstüm ya kiyamam ona haliyle soka girdi ama sonra ben birkac gün üst üste koltuklardan hayranlikla bahsedince
oda ben mutlu olayim diye kabul etti
bitanedir benim askim yaa hihi

ayy cidden begendin mii :))
cok saol cnm

:D cok komikdi ya ilk ona söyledigimde
bi koltuk begendim ama pembe dedim
hiii dedi :)
sonra ben ikna turuna gectim nolur nolur diye koltuklarin ne kadar güzel olduklarindan bahsettim
hayatim ya sey.. bize misafirde gelecek sonucta.. III .. sey onlarda mi pembe koltukda oturacak dedi :D:D
cok gülmüstüm ya kiyamam ona haliyle soka girdi ama sonra ben birkac gün üst üste koltuklardan hayranlikla bahsedince
oda ben mutlu olayim diye kabul etti
bitanedir benim askim yaa hihi

evet ne güzel beyaz beyaz ferah bi evin olcak :)

hahah misafirleri düsünüo gelmiste :D hahah ay koptum :D

tütü masallah, allah bozmasin :)

mei, deine schwiegermutter ist echt nett :)
ja iste bizde tr de kalsak, will sie unbedingt mit uns leben. das will ich aber nicht, ich will meine privatsphäre haben..
benimkide son zamanda yine basladi sen gel demeye, aber nö das geht einfach nicht :D

ich ve$tehe manche schwiegermütter nicht yaniniyda kalicakta nolucak basi göge mi ericek? Illa yaninizda kalmak istiyorsa eniste buraya gelsin :1: aber er könnte a tch sagen,dass ihr das nicht wollt. Hast du kein schwiegervater? Ya cnm ich wollte auch erst nach deutschland ama sonra düsündüm er hat dört eine gute arbeit hemen bi düzenimiz olucak buraya gelmis olsa kurs var sinavlar var buraya gelicek is aricak dogru dürüst bi is bulabilecekmi das ist für mich zu aufwendig zaten ailemde ilerde temelli gelicek bana daha mamtikli geldi. Hat er schon mit kurs angefangen:24::24:?

ich ve$tehe manche schwiegermütter nicht yaniniyda kalicakta nolucak basi göge mi ericek? Illa yaninizda kalmak istiyorsa eniste buraya gelsin :1: aber er könnte a tch sagen,dass ihr das nicht wollt. Hast du kein schwiegervater? Ya cnm ich wollte auch erst nach deutschland ama sonra düsündüm er hat dört eine gute arbeit hemen bi düzenimiz olucak buraya gelmis olsa kurs var sinavlar var buraya gelicek is aricak dogru dürüst bi is bulabilecekmi das ist für mich zu aufwendig zaten ailemde ilerde temelli gelicek bana daha mamtikli geldi. Hat er schon mit kurs angefangen:24::24:?

ich hab zwar einen schwiegervater, aber die sind geschieden. und mein freund hat auch keinen kontakt mehr zu seinem vater..
evet illa bizle oturmak istiyo diye, oda buraya gelmeye karar verdi iste :D ama istemeyerek.. naja alisir insallah buralara..
evet kursa basladi, ama inat yapio benle konusmak istemiyo hic, yani anlicagin hic üben yapmiyo :)
ende märz sinav varmis, dügünü 1.eylül istiyoruz. hemen gecemesse, dügüne kadar zamani olur hic olmassa :) ama hemen ilk seferinde gecer insallah :)

15.subatta ucuyorum tr ye, isteme olcak, nisan ve nikahi yapcaz :)
ay ne zormus evlenmek yaaaa, almanlar neden evlenmio simdi anliyom onlari ha :D
yok sunu getir yok bu belge lazim yok türkceye cevir yok almancaya cevir, mein gott he..

evet senin oraya gitmen en mantiklisi olmus canim, insallah hersey istedigin gibi olur :)
sen türk vatandasi misin? almansan tr de yasayabilmek icin senede bi kere almanyaya giris mi yapman lazim, wie ist das?
senin dügün ne zaman bu arada :)

selaaam kizlaaaaaaaaaaaaar :)
bayadir ugrayamadim buraya aramiza yeni arkadaslar katilmis, hosgeldiniiiz :)
eee napiyorsunuuuz hazirliklar nasil gidiyor?

selam kizlar,
izninizle birsey sormak istiyorum konuyla pek alakali olmadigi icin.
almanca yumurta beyazi tozu ney.birde nerde bulabilirim bir fikriniz var mi??
sözlükte tam olarak bulamadim da:26:

selam kizlar,
sözlükte tam olarak bulamadim da

Yumurta beyazi tozu - eiweiß pulver.. Bence bu.. Ne icin gerekiyor bu sana canim?

selam kizlar,
sözlükte tam olarak bulamadim da:26:

cnm kaderimsin hakli eiweißpulver ve dm de var oldugunu duymustum
orda bi sor yoksada nerde bulabilecegini sor ;)
schlimmstenfalls bestellst du es online

bu arada tekrar hosgeldin cnm :) özlettin kendini
ya ben aldim yatak odasinii hihi ve biraz erken getirirlermis yani ins. yetisecek dügüne
resimlerini yüklemistim bi bakarsin istersen ;)

ich hab zwar einen schwiegervater, aber die sind geschieden. und mein freund hat auch keinen kontakt mehr zu seinem vater..
evet illa bizle oturmak istiyo diye, oda buraya gelmeye karar verdi iste :D ama istemeyerek.. naja alisir insallah buralara..
evet kursa basladi, ama inat yapio benle konusmak istemiyo hic, yani anlicagin hic üben yapmiyo :)
ende märz sinav varmis, dügünü 1.eylül istiyoruz. hemen gecemesse, dügüne kadar zamani olur hic olmassa :) ama hemen ilk seferinde gecer insallah :)

15.subatta ucuyorum tr ye, isteme olcak, nisan ve nikahi yapcaz :)
ay ne zormus evlenmek yaaaa, almanlar neden evlenmio simdi anliyom onlari ha :D
yok sunu getir yok bu belge lazim yok türkceye cevir yok almancaya cevir, mein gott he..

evet senin oraya gitmen en mantiklisi olmus canim, insallah hersey istedigin gibi olur :)
sen türk vatandasi misin? almansan tr de yasayabilmek icin senede bi kere almanyaya giris mi yapman lazim, wie ist das?
senin dügün ne zaman bu arada :)
belki dogru karar budur cnm alisir tabi neden alismasin :=) ach das kenne ich :) die reden nicht, weil die sich schämen yanlis aussprechen yapicaklar diye :)) zorlama zamanla gelir insallah gecer cnm benim kuzenin esi ilkinde kaybetti 2-3 puanla jetzt muss er wieder in die prüfung :( oohhh senin gitmene az kalmis cnm hayirlisi olsun benim daha zamanim var :) hahahahahaha cnm ya die heiraten doch nicht, weil das schwer ist :))))) güldürdün beni allah seni güldürsün :D
evet cnm ben türk vatandasiyim alman olmak istemedim, weil ich schon von klein auf in die türkei wollte :) nein cnm senede bikere gelmen gerekmiyor meine cousine hat hat 6 jahre dort gelebt die ist auch nur 2-3 mal gekommen istersen arastirirm senin icin kann meine cousine fragen ;) benim dügün allah kismet ederse seneye yaza cnm bu sene september oder oktober nisan olucak kismetse :))

slm :3: hosbulduk cnm nasilsin?? hazirlik su an yok daha zaman var cünküü :D

bu arada tekrar hosgeldin cnm :) özlettin kendini
ya ben aldim yatak odasinii hihi ve biraz erken getirirlermis yani ins. yetisecek dügüne
resimlerini yüklemistim bi bakarsin istersen ;)

Hosbulduuk:)
Valla bende sizinle sohbet etmeyi özledim ama suan tam stressli zamanimiz.. Iki gündür alisverisdeydik ve kaynanamlardaydik.. Kendi hazirliklarim degil eltimle kayniminkini yapiyoruz.... Olsun bugün onlaraysa yarin bize..
Resimlerini gördüm canim cok güzel allah güle güle kullanmayi nasip eder insallah :)

Evv Bulduk Sıra Eşyalarda Ay heycan basti bana:):) Bugun İçine Bakıcaklar Umarım GÜzeldirr..:) 3,5 oda bi ev bize yeter galbaa..:)

Eklentiler

• $122392982-1 (1).jpg
    $122392982-1 (1).jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 34
8,15 mi?? ben 6.50 ye calisiyorum auf 400euro basis :D ich wär froh drüber haha :D
tekrar hayirli olsun :)

Ben Orsayda 9.66€ ya calisiyordum und habe ja auch ne ausbildung o yüzden bence az su anda orda calisiyorum ve devam ariyorum Evlenmek isteyince yetmiyor iste man muss sparen und sparen möchte keine Möbel die man nach zwei Monaten wegwerfen kann aus dem Grund müssen wir arbeiten und arbeiten... Cümlemizin hakkinda hayirlisi... Bu arada cok tsk ederim insallah fest bir is bulursun..

Son düzenleme:
cnm kaderimsin hakli eiweißpulver ve dm de var oldugunu duymustum
orda bi sor yoksada nerde bulabilecegini sor ;)
schlimmstenfalls bestellst du es online

Yumurta beyazi tozu - eiweiß pulver.. Bence bu.. Ne icin gerekiyor bu sana canim?

ikinizede cok tessekkür ederim canimsiniz yaa.
pasta cicegi yapicamda sekerlisinden onun icin gerekli ay yardimci oldunuz saolun yaa.
olmazsa sorarim dedigin gibi pammy.

Selam kizlar.. wie geht es euch? mir geht es gut:)
ceyiz alisverisi, is derken zaman geciyor:)
bende bu aralar yogunum., öbür ay nisanlima gidicem yildönümümüzü kutlicaz, cok önemli süprizleri varmis bana :)
meraktan catliyacam ama sabrediyorm bakalim hihi, cousinenin nisan hazirliklari yavastan basliyor onlara yardim usw. hayirlisi bakalim zamani geciriyoruz:)
pammy hayirli olsun canim esalarini gördüm güle güle eskitin insallah :) ayrica yatak odani yetisecegine sevindim:)

aramiza yeni katilan kizlar hosgeldiniz, siz nasilsiniz? :) gecmisi fazla okuyamadim, dügünleriniz nezaman:)

bu arada bende is buldum sanirimmm insallahh:21:

Ben Orsayda 9.66€ ya calisiyordum und habe ja auch ne ausbildung o yüzden bence az su anda orda calisiyorum ve devam ariyorum Evlenmek isteyince yetmiyor iste man muss sparen und sparen möchte keine Möbel die man nach zwei Monaten wegwerfen kann aus dem Grund müssen wir arbeiten und arbeiten... Cümlemizin hakkinda hayirlisi... Bu arada cok tsk ederim insallah fest bir is bulursun..

hayirli olsun canim cok sevindim:) wo arbeitest du? teilzeit oder vollzeit? ..bende haber aldim mittwoch vorstellunggespräche gitcem:)
insallah olur bakalim:) wählen yapabilirsin dedi telde, teilzeit almayi düsünüyorum dügün hazirliklari basadigind zor olmasn diye bakalim hayirlisi:)

Son düzenleme:
Hosbulduuk:)
Valla bende sizinle sohbet etmeyi özledim ama suan tam stressli zamanimiz.. Iki gündür alisverisdeydik ve kaynanamlardaydik.. Kendi hazirliklarim degil eltimle kayniminkini yapiyoruz.... Olsun bugün onlaraysa yarin bize..
Resimlerini gördüm canim cok güzel allah güle güle kullanmayi nasip eder insallah :)

cok saol cnm :)
sizlerede kolay gelsin eminim yorucu geciyordur ama cok güzel düsünmüssün cidden bugün onlara yarin size ;)
ayy keske benimle senin gibi eltim olsaymis ya bizimki hic orali bile diil hatta kiskancliktan catliyo yine :(

Evv Bulduk Sıra Eşyalarda Ay heycan basti bana:):) Bugun İçine Bakıcaklar Umarım GÜzeldirr..:) 3,5 oda bi ev bize yeter galbaa..:)

hayirli olsun cnm ins. dedigin gibi ev temizdir ve tutarsiniz ;)
ve inan 3,5 oda yeterde artar bile :)) kac m²?

ikinizede cok tessekkür ederim canimsiniz yaa.
pasta cicegi yapicamda sekerlisinden onun icin gerekli ay yardimci oldunuz saolun yaa.
olmazsa sorarim dedigin gibi pammy.

rica ederiz cnm ne demek ;)
pastan icinde kolay gelsin

Selam kizlar.. wie geht es euch? mir geht es gut:)
ceyiz alisverisi, is derken zaman geciyor:)
bende bu aralar yogunum., öbür ay nisanlima gidicem yildönümümüzü kutlicaz, cok önemli süprizleri varmis bana :)
meraktan catliyacam ama sabrediyorm bakalim hihi, cousinenin nisan hazirliklari yavastan basliyor onlara yardim usw. hayirlisi bakalim zamani geciriyoruz:)
pammy hayirli olsun canim esalarini gördüm güle güle eskitin insallah :) ayrica yatak odani yetisecegine sevindim:)

bu arada bende is buldum sanirimmm insallahh

sende hsg cnm :))
mir gehts nicht all zu gut.. ya bu persembe türkiyeye gidiyorum.. aslinda cok seviniyorum da nisanlimdan üc hafta ayri kalicam :( ....
ama senin adina cok sevindim hem nisanlinin hazirladigi süprizler icin :) acaba neymis hihi ögrenince bizede yazarsin
mobilyalarim icinde cok tsk ederim cnm :) ins. daha güzelleri size nasip olur
veeee hayirli olsuuun ins. is icin alinirsin :) nerde und als was?

hayirli olsun cnm ins. dedigin gibi ev temizdir ve tutarsiniz ;)
ve inan 3,5 oda yeterde artar bile :)) kac m²?

Cnımm ev 73,5 metre kre 444 euro kırasi nasıl sence iyimi market falanda yakın çarşıyda yakın sayılır..:)

Son düzenleme:
Back