- Konu Sahibi xKaderimsin
-
O da Bulmus bulandiriyor iste... Ben aushilfe bile olsa yeter diyorum baslangic icin ama yokkk.... Halbuki Meslegim var hic evde oturmadim da Lebenslaufumda hic boslugumda yok ama nasip mi degil ne anlamadim bundan sonra hic sormadan heryere Bewerbung yollicamiki yer aradi birine görüsmege gitdim birinci ayin ortasinda haber vercez dedi digeride Seni Cagiricaz dedi ama halen ses yok gerci daha bir hafta oldu ama sabrim yok iste canim SIKILIYOR evde bos bos oturmaktan :26:
iyilik yap denize at canim iste.. yolla bakalim tatlim bewerbung insallah güzel bi yerden cevap alirsin.. evet, evde cok kalinca iyi olmuyor.. insanin ilgilenecegi bir sey lazim..
Aynen :) sana yazdiktan sonra postaya baktim ABSAGEhayirlisi hayirlisi hayirlisiiiiii :44:
Seid ihr das auf dem avatar ? :26:
evet tatlim.. kocis und ich
ne yazdin yaa merak ettim simdi...
Bist ya richtig hübsch MASALLAH
Ich meinte nachdem ich hier geantwortet habe
tamam canim, ben en iyisi nisanlima söylimde arayip bir sorsun.. gecen ay arkadasi evlendi hatta onada sorabilir..Also wenn termine frei sind sollte es kein problem sein bence.. Ama standesamta sorsaniz daha iyi..
Eigene erfahrung.. Kaynim oktober nisanlandi november antrag dezember nikahi oldu.. Ama heryer ayni olacak diye birsey yok..
Fragt einfach mal :)
ayyy utandim yaa danke schönnn
resimler bozuluyor ama yaa yüklerkenbi türlü bulamadim düzgün bir sey...
tamam canim, ben en iyisi nisanlima söylimde arayip bir sorsun.. gecen ay arkadasi evlendi hatta onada sorabilir..
bende simdiden bas vurmak isterdim ama kayinvalidemler iste.. offf böyle olunca varya sinir oluyorum...
neyse 3 ay daha sabretcem ondan sonra zaten hazirliklar baslicak, dügün salonu , basvuru vs.. SON 3 ay :)
evet canim ya masallah cok güzelsin allah nazarlardan saklasin :) büyültmeye calistim resmi olmadi
iyice incelicekdim seni :) tütütüt masallah :)
doch doch bist du :)) hehe insallah canim insallah :)heheeetesekkür ederim canim benim.. o kadar güzel degilim resmin kücüklügünden öyle görünüyor insallah sizin de dügün resimlerinizi görürüz
Bin sehr Traurig
hayirdir tatlim ne oldu??
Kiz kardesimle kavga etdik sie ist verheiratet und durchgedreht :44: Annem dün bir saka yapti yemek masasinda otururken kendini yedi cocugu aldi cikti gitdi simdide kin gidiyor yok siz bana az cektirmediniz cocugumu göstermicem sizeAnlamiyorum niye böyle yapiyor
hmm.. ne denirki tatlim.. sana karsi da mi öyle?? tamam bazen anne kiz tartisabilirler ama eger seninle iyiyse bi konus üzme beni de.. yani ne bileyim zamanla gecer zaten.. belki tavirlarinin sebebi siz degilsinizdir söylemedigi seyler vardir..
Ya aslinda en büyük sorun erken anne oldu sie ist erst 23 ihr mann macht noch ne ausbildung daha hazir degildi cocuga allaha sükürki dogmus ama kendisi uykusuz kaliyor esi yardimci olmuyor annemde susmuyor ben elimden geleni yapiyorum bir yandan annemle konusuyorum diger yandan ona yardimci olmaya calisiyorum cocugunu bize birak git esinle gez diyoruz hasta oldugu zaman hemen diyorum getir benim yanimda kalsin o hastalanmasin ama inatci sinirli iste siniri geldimi hersey yakar yikar... Bende cok yufka yüekliyim o ne yapsada 10 dakika sonra unutuyorum pisman oluyoum ki ona kizmisim bu seferde vijdan yapiyorum yani ne yapiyorsam kendime yapiyorum
anliyorum canim benim.. cocuk zor gercekten.. belki de size yük olmamak icin inatci davraniyordur.. yoksa kimse ailesine küsemez ki.. biraz zaman gecsin bence kendisi gelir anlar zaten sizi de üzdügünü..
Yok canim öyle düsünceli degil malesef.... biz ikiz gibi büyüdük onunla aramizda bir bucuk yas var evlendi cok degisti.. Ben herzaman yardimci olmak istedim hep yanindayim ama böyle insani ezip gectimi insanin ici icini yiyor....
haklisin canim.. evlendikten sonra böyle davranmaya basladiysa o zaman bir sey diyemem.. umarim anlar o da sizin degerinizi..
Insallah anlar :44:
anlar canim tabiki insallah co zaman gecmez üstünden.. sizden baska kimi varki?? bazen sevdigimiz erkekler bile terkediyo ama ailemiz kucak aciyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?