- 21 Mart 2009
- 1.288
- 43
- 363
- 38
- Konu Sahibi xKaderimsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar banada is teklifi geldi als schichtleiterin bei burger king .. ama ausbildung yaparsam 2 bucuk sene.. kabul etmicem iyi seyler duymadim zaten seneye evlenecem
aranan bir meslek degil übernehmen yapmazlarsa birdaha bulmam zor.. mc donald burger king fast food kettelerin hepsinin var zaten.. normal maasi 2000-3000 euro oluyormus fest..
ama bunar teklif edip ausbilden yapiyorlar sonra yallah .. baskasina teklif et sil bastan.. aklinca sparen etcekler para cikmicak fazla
evlenince medizinische fachangestellte ausbildung yapacam :) hedefimde istegimde o, ama normal bewerben yaptim bugün als küchen und serviceangestellte
bakalim:) öyle cok kötü veya pis bir is degil ama ekmek parasi ya, ben zaten mutfakta yemek yapmayi cok seven birisiyim zor gelmez diye düsünüyorum..
teilzeit ariyorlar sanirim onada sükür:) 3 5 daha kazanim yeterki:) siz ne diyorsunuz?
ZSAEFMEAR sen nerde calisican canim merak etim:) hadi hayilirisi ikimizede :)
evet tatlim benim esimde cok önceden calismis üstelik ohne ausbildung.. ve aynen de dedigin gibi yapiyorlarmis.. ausbildung'dan sonra tschüsssss... vosver napcan ki orda, onlarda hic etik davranmiyorlar..is ahlakina aykiri yani insan kullaniyorlar..
ya ausbildung zaten yapmam orada canim nisanlimda aynisini dedi senin gibi .. peki esin burgerking demi calismis? nasilmis saat ücreti falan.. ilanda nach vereinbarung yaziyor.. tarif bile degil düsün
kesin 5,6 euro vercekler sanirim.. simdi baslasam sonra hosuma gitmese ortam filan nasil hemen birakicam kündigungsfrist var birde babam kizar..
babam otur evde napican 400 euro neyine yetmiyor diyor.. ama ben calismak istiyorum karismiyor ama böyle yaptigimi görürse kizar
o yüzden sanirim baska yere bas vurcam privates arbeitsvermittler.. teilzeit auch küche und servicekraft.. hemde bezahlung nach tarif diyo adam telde cok sympathischdi
sence napiyim canim burgerkingi bosveriyimi?:S burdaki arkadasimada sordum oda iyi seyler duymamis.. arkadasimin arkadasi calismis chefle sorun yasamis
isciler hic nett degilmis dordürüz parada almamis .. bende görüyorum burgerking pek islemiyor burda.. karsisinda mc donalds var tiklim tiklim ama burgerkingde sinek ucuyor
ve devamli isci ariyor ama mc donalds öyle degil iscilerin cogu 5-10 senelik
tatlim esim her ikisinde de calismis.. hatta schichtführer felan olmus yasi kücük düsün.. ama dedigin gibi cok düsük veriyorlarmis.. ve saatleri sartlari bi bayan icin uygun degil diyo.. tamam istir o da ama Allah muhtac etmedigi sürece calismaz diyor.. sizin orayi bilmiyorum ama burdakilerin hepsi de birbirinden berbat diyor.. simdi sordum senin sorulariniyani ne mcd. daha iyi ne de b.king diyor.. baban hakli bence.. napcan tatlim, evde otur daha iyi.. yakinda evlencen bulursan baska bi is yaparsin xoksa dügün hazirliklarinla güzelce ugras.. hem vaktin olur, hazirliklarini iki araya bi dereye sIkIstIrmamis olursun
![]()
gercektenmio man.. esin diyorsa dogrudur nede olsa calismis.. allah razi olsun sizden bilgilendirdiniz beni.. kör atlamadim iyiki..
annemde cok kizdi ne isin var orda diye.. en iyisi baska bir ilana bas vurim mutfak yardimcisi olarak hemde evime yakin hem teilzeit belki ordan
bir hayirlisi birsey cikar. günde bir kac saat calissam.. uygun biyerde bakalim, ne zor ya is bulmak teilzeit yada vollzeit.. aushilfe olarak heryerde ariyorlar aliyorlar
ama teilzeit vollzeit zor.., haklisin zaten ceyizimi düzüyorum tatlim ama biraz daha param olsa daha cok birikim ve düzme imkanim olur o yüzden , bakalim hayirlisi :)
cok tsklerr
ne demek canim yani önemli bir sey demedimki.. dedigin gibi baska yerlere bak canim.. sansin getirir insallah uygun bir is.. maalesef almanyada da is yok artiksen yine sanslisin burda dogudugun icin.. sonradan gelenler icin en kral is temizlik
![]()
olsun tatlim yinede tskler :) , haklisin valla.. artik is bulmak cok zorinsallah bulurum bende.. allah herkeze gönlüne göre versin :)
amin insallah yaabana da önce bi tane kara kasli kara gözlü bi oglan versin, sonra da kara kasli kara gözlü bi kiz... ay duygulandim yine
![]()
amin insallaholur olur zamanla canim:) sen sIkma canini elbette olur güzel bir bebeginiz kopf hoch :)
Selam kizlar,
araniza katilabilirmiyim:)
benim 3 ay sonra dügünüm olacak ama cok sorun yasiyoruz su an nisanlimla ve ailesiyle
Nisanlim ailesine söz geciremiyor,ve bu beni deli ediyor..
Ben 2 saatlik uzaklikta olucam ailemden evlenince.. ve bunu anlayip anlayis göstermeye niyetleri yok.
korkuyorum artik evlenmekten...acaba pisman olurmuyum
Ev yüzünden cok tartistik. simdi nisanlim diyor eve karisma ben hazirlayim sen esyasini secersin..ama kendi evimi almadan görmek istiyorum bu benim hakkim degilmi ..
cok zor durumdayimBeni anlayan varmi aranizda?
Selam kizlar,
araniza katilabilirmiyim:)
benim 3 ay sonra dügünüm olacak ama cok sorun yasiyoruz su an nisanlimla ve ailesiyle
Nisanlim ailesine söz geciremiyor,ve bu beni deli ediyor..
Ben 2 saatlik uzaklikta olucam ailemden evlenince.. ve bunu anlayip anlayis göstermeye niyetleri yok.
korkuyorum artik evlenmekten...acaba pisman olurmuyum
Ev yüzünden cok tartistik. simdi nisanlim diyor eve karisma ben hazirlayim sen esyasini secersin..ama kendi evimi almadan görmek istiyorum bu benim hakkim degilmi ..
cok zor durumdayimBeni anlayan varmi aranizda?
evet ankaraliyim ve almanyada yasiyorum...
ne kadar acimasiz bu insanlar yaa..gercekten. Üzüldüm senin adina...insallah düzelmistir birazda olsa...
Bende ondan korkuyorum. NIsanlim evlenince bu sorunlarin hic biri olmicak , tamam olmayabilir ama ömür boyu annesiin babasiinin lafinami bakacak
Öyle deyincede hepsi birlikte aliniyor. Annesi diyor oglum adam oldu bizden cikti, ama bi rahat vermiyolar.
Ayri eve gecince düzelirmiki![]()
Dügünüme 3 ay kaldi yaaa o kadar hevesliydim o kadar hayal kuruyodum hepsini biraktim artik hicbir anlami yok![]()
evet ankaraliyim ve almanyada yasiyorum...
ne kadar acimasiz bu insanlar yaa..gercekten. Üzüldüm senin adina...insallah düzelmistir birazda olsa...
Bende ondan korkuyorum. NIsanlim evlenince bu sorunlarin hic biri olmicak , tamam olmayabilir ama ömür boyu annesiin babasiinin lafinami bakacak
Öyle deyincede hepsi birlikte aliniyor. Annesi diyor oglum adam oldu bizden cikti, ama bi rahat vermiyolar.
Ayri eve gecince düzelirmiki![]()
Dügünüme 3 ay kaldi yaaa o kadar hevesliydim o kadar hayal kuruyodum hepsini biraktim artik hicbir anlami yok![]()
ya ausbildung zaten yapmam orada canim nisanlimda aynisini dedi senin gibi .. peki esin burgerking demi calismis? nasilmis saat ücreti falan.. ilanda nach vereinbarung yaziyor.. tarif bile degil düsün
kesin 5,6 euro vercekler sanirim.. simdi baslasam sonra hosuma gitmese ortam filan nasil hemen birakicam kündigungsfrist var birde babam kizar..
babam otur evde napican 400 euro neyine yetmiyor diyor.. ama ben calismak istiyorum karismiyor ama böyle yaptigimi görürse kizar
o yüzden sanirim baska yere bas vurcam privates arbeitsvermittler.. teilzeit auch küche und servicekraft.. hemde bezahlung nach tarif diyo adam telde cok sympathischdi
sence napiyim canim burgerkingi bosveriyimi?:S burdaki arkadasimada sordum oda iyi seyler duymamis.. arkadasimin arkadasi calismis chefle sorun yasamis
isciler hic nett degilmis dordürüz parada almamis .. bende görüyorum burgerking pek islemiyor burda.. karsisinda mc donalds var tiklim tiklim ama burgerkingde sinek ucuyor
ve devamli isci ariyor ama mc donalds öyle degil iscilerin cogu 5-10 senelik