Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

Das ist ja schön annemde yapiyordu bir ara bari zamanin geciyor...

Bende is ariyorum bakalim bir yerden telefon geldi insallah alirlar...

Senin cocuklarin varmiydi ?

Bir yandanda bu acik renkli eski nazar Boncuklari varya onlari ariyorum

Son düzenleme:
yok canim cocuk henüz.. ama istiyruz insallah olur

en kisa zamanda is bulursun güzel bi cevap alirsin bekledigin yerden umarim cünkü calismak cok güzel.. o boncuklara ebaye baktin mi?? masallah ne ararsan ebayde

kizlar banada is teklifi geldi als schichtleiterin bei burger king .. ama ausbildung yaparsam 2 bucuk sene.. kabul etmicem iyi seyler duymadim zaten seneye evlenecem
aranan bir meslek degil übernehmen yapmazlarsa birdaha bulmam zor.. mc donald burger king fast food kettelerin hepsinin var zaten.. normal maasi 2000-3000 euro oluyormus fest..
ama bunar teklif edip ausbilden yapiyorlar sonra yallah .. baskasina teklif et sil bastan.. aklinca sparen etcekler para cikmicak fazla
evlenince medizinische fachangestellte ausbildung yapacam :) hedefimde istegimde o, ama normal bewerben yaptim bugün als küchen und serviceangestellte
bakalim:) öyle cok kötü veya pis bir is degil ama ekmek parasi ya, ben zaten mutfakta yemek yapmayi cok seven birisiyim zor gelmez diye düsünüyorum..
teilzeit ariyorlar sanirim onada sükür:) 3 5 daha kazanim yeterki:) siz ne diyorsunuz?

ZSAEFMEAR sen nerde calisican canim merak etim:) hadi hayilirisi ikimizede :)

evet tatlim benim esimde cok önceden calismis üstelik ohne ausbildung.. ve aynen de dedigin gibi yapiyorlarmis.. ausbildung'dan sonra tschüsssss... vosver napcan ki orda, onlarda hic etik davranmiyorlar.. is ahlakina aykiri yani insan kullaniyorlar..

ya ausbildung zaten yapmam orada canim nisanlimda aynisini dedi senin gibi .. peki esin burgerking demi calismis? nasilmis saat ücreti falan.. ilanda nach vereinbarung yaziyor.. tarif bile degil düsün
kesin 5,6 euro vercekler sanirim.. simdi baslasam sonra hosuma gitmese ortam filan nasil hemen birakicam kündigungsfrist var birde babam kizar..
babam otur evde napican 400 euro neyine yetmiyor diyor.. ama ben calismak istiyorum karismiyor ama böyle yaptigimi görürse kizar
o yüzden sanirim baska yere bas vurcam privates arbeitsvermittler.. teilzeit auch küche und servicekraft.. hemde bezahlung nach tarif diyo adam telde cok sympathischdi

sence napiyim canim burgerkingi bosveriyimi?:S burdaki arkadasimada sordum oda iyi seyler duymamis.. arkadasimin arkadasi calismis chefle sorun yasamis
isciler hic nett degilmis dordürüz parada almamis .. bende görüyorum burgerking pek islemiyor burda.. karsisinda mc donalds var tiklim tiklim ama burgerkingde sinek ucuyor
ve devamli isci ariyor ama mc donalds öyle degil iscilerin cogu 5-10 senelik

tatlim esim her ikisinde de calismis.. hatta schichtführer felan olmus yasi kücük düsün.. ama dedigin gibi cok düsük veriyorlarmis.. ve saatleri sartlari bi bayan icin uygun degil diyo.. tamam istir o da ama Allah muhtac etmedigi sürece calismaz diyor.. sizin orayi bilmiyorum ama burdakilerin hepsi de birbirinden berbat diyor.. simdi sordum senin sorularini yani ne mcd. daha iyi ne de b.king diyor.. baban hakli bence.. napcan tatlim, evde otur daha iyi.. yakinda evlencen bulursan baska bi is yaparsin xoksa dügün hazirliklarinla güzelce ugras.. hem vaktin olur, hazirliklarini iki araya bi dereye sIkIstIrmamis olursun

gercektenmi o man.. esin diyorsa dogrudur nede olsa calismis.. allah razi olsun sizden bilgilendirdiniz beni.. kör atlamadim iyiki..
annemde cok kizdi ne isin var orda diye.. en iyisi baska bir ilana bas vurim mutfak yardimcisi olarak hemde evime yakin hem teilzeit belki ordan
bir hayirlisi birsey cikar. günde bir kac saat calissam.. uygun biyerde bakalim, ne zor ya is bulmak teilzeit yada vollzeit.. aushilfe olarak heryerde ariyorlar aliyorlar
ama teilzeit vollzeit zor.. , haklisin zaten ceyizimi düzüyorum tatlim ama biraz daha param olsa daha cok birikim ve düzme imkanim olur o yüzden , bakalim hayirlisi :)
cok tsklerr

ne demek canim yani önemli bir sey demedimki.. dedigin gibi baska yerlere bak canim.. sansin getirir insallah uygun bir is.. maalesef almanyada da is yok artik sen yine sanslisin burda dogudugun icin.. sonradan gelenler icin en kral is temizlik

ne demek canim yani önemli bir sey demedimki.. dedigin gibi baska yerlere bak canim.. sansin getirir insallah uygun bir is.. maalesef almanyada da is yok artik sen yine sanslisin burda dogudugun icin.. sonradan gelenler icin en kral is temizlik

olsun tatlim yinede tskler :) , haklisin valla.. artik is bulmak cok zor insallah bulurum bende.. allah herkeze gönlüne göre versin :)

olsun tatlim yinede tskler :) , haklisin valla.. artik is bulmak cok zor insallah bulurum bende.. allah herkeze gönlüne göre versin :)

amin insallah yaa bana da önce bi tane kara kasli kara gözlü bi oglan versin, sonra da kara kasli kara gözlü bi kiz... ay duygulandim yine

Iyi geceler 2012 gelinleri.

Bir süre foruma gelmeyi düsünmüyordum kendimi toparladiktan sonra gelecektim.

Ama facebookta bu konuyu gördüm ve mutalaka katilmam gerek dedim.

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat-6.html

Imkani olanlardan bu yardima takilmalarini tavsiye ederim.

Ben makara kukara topicinden katilacagim.

Belki bir kisi bizim bu yardimimiz sayesinde bir sandalye'ye kavusacak ve bize hayir dua'da bulunacak.

Bundan daha güzel ne olabilir ki?

Sevgiler.

Selam kizlar,

araniza katilabilirmiyim:)

benim 3 ay sonra dügünüm olacak ama cok sorun yasiyoruz su an nisanlimla ve ailesiyle

Nisanlim ailesine söz geciremiyor,ve bu beni deli ediyor..
Ben 2 saatlik uzaklikta olucam ailemden evlenince.. ve bunu anlayip anlayis göstermeye niyetleri yok.

korkuyorum artik evlenmekten...acaba pisman olurmuyum

Ev yüzünden cok tartistik. simdi nisanlim diyor eve karisma ben hazirlayim sen esyasini secersin..ama kendi evimi almadan görmek istiyorum bu benim hakkim degilmi ..
cok zor durumdayim Beni anlayan varmi aranizda?

fistigiiimmm.. sen ankarali misin??? ben de ankaradan gelin geldim... ama sen almanyadasin galiba.. kimse anlayis göstermiyorki canim benim, bak ben kilometrelerce uzagim, hatta ilk basta birlikte oturduk.. adamlar yillarca kullandiklari ev numarasini kapatacaklardi hani tr süresiz araniyorya.. sirf ben aramayim diye.. benim esim de hic söz geciremez ailesine.. sadece ailesine degil dis kapinin mandallarina bile.. ben esimden memnunum ama iste aileler atilacak bir sey degilki.. ama unutma bastan nasil baslarsa sonra da öyle gider..

evet ankaraliyim ve almanyada yasiyorum...

ne kadar acimasiz bu insanlar yaa..gercekten. Üzüldüm senin adina...insallah düzelmistir birazda olsa...

Bende ondan korkuyorum. NIsanlim evlenince bu sorunlarin hic biri olmicak , tamam olmayabilir ama ömür boyu annesiin babasiinin lafinami bakacak
Öyle deyincede hepsi birlikte aliniyor. Annesi diyor oglum adam oldu bizden cikti, ama bi rahat vermiyolar.

Ayri eve gecince düzelirmiki

Dügünüme 3 ay kaldi yaaa o kadar hevesliydim o kadar hayal kuruyodum hepsini biraktim artik hicbir anlami yok

Gelin arkadaslar merhaba. Nasilsiniz?

Ben balayimiz icin bir kac otel arastirdim.

Maddi imkanlarimizin el verdigi kadariyla sectiklerim sunlar:

Rüya Hotel Fethiye
17.08-31.08
107TL indirim 75TL

Arora Hotel Kusadasi
22.08-15.09
Deniz Manzarali Oda
130TL indirim 91TL

Titan Select Hotel Alanya
17.08-26.08
170TL indirim 120TL

Dorian Hotel Fethiye
22.08-16.09
114TL indirim 80TL

Vera Santa Maria Kusadasi (Favorim arasinda)
18.08-26.08
140TL indirim 91TL

Crystal Hotel Bodrum
21.07-26.08
140TL indirim 91TL

Batihan Beach Resort Kusadasi (Favorim arasinda)
22.08-20.09
Deniz Manzarali Oda
193TL indirim 116TL

Caliente Bodrum Resort Bodrum
18.08-26.08
166TL indirim 108TL

Surmeli Efes Hotel Kusadasi
22.08-15.09
Superior Oda
200TL idirim 130TL

Bu oteller hakkinda bilgisi olan var mi? :44:

selam canim, tabiki katilabilirsin ne demek, hazirliklar ne durumda,yaslariniz kac? calisiyormusun? bende cok merakliyim haa.. :))
canim yazdigina gelince, otur nisanlinla konus bence anne kuzusu olmayi biraksin aksi taktirde olacaklari anlat.. kavga gürültü vs..
ayri eve cikinca ne malum annesinin doldurusuna gelip senle tartismiyacagina.. cok zor bu durumla yaaa.. cok sükür bende böyle bi sorun yok :26:

ayricada öyle sacmalikmi olurmus sen görmeden evmi tutacak, belki hosuna gitmicek belki karanlik düsecek, kullanissiz olacak :26:
ailen ne diyor bu duruma?

duygularini eskitme bence.. sonrasinda hic bir seyin anlami kalmiyor o zaman.. yani ayri eve cikmak derken neyi kastettin anlamadim :44: ilk basta birlikte mi oturcaksiniz?? eger öyleyse sakin ama sakin birlikte oturma.. ben yaptim o hatayi ve cok pismanim.. ömrümde hic bu kadar pisman olmamistim.. yani dedimya bastan ne yapiyorsa sonra da yapacak.. sanmaki evlenince degisir.. erkekler evlenince anne-babasina daha cok düskün oluyorlar.. yani simdikinden biraz daha cok onlara ve onlarin söylediklerine önem verecek..

simdi düsünüyorum da, birlikte yasayip bunca sorunu görmezden gelerek bugünlere gelmektense, keske diyorum keske bi sene daha sonra evlenip ayri eve ciksaydim ya da hic evlenmeseydim.. esimi cok seviyorum cok da iyi bi insan.. ama hepi topu 3-4 sene icinde yasadigim onca seye bakiyorum da deger miydi diye düsünüyorum.. kaybettiklerim de cabasi bence her sey en basta istedigin gibi degilse yani sadece senin istedigim olmaz her zaman, ama bi uyum anlasma yoksa biraz düsün derim.. en azindan nisanlinin hareketlerini kontrol olur mu?? ya da ne bileyim konusalim burda hep birlikte herkes kendinden, tecrübelerinden örnek verir, sen de fikir edinmis olursun..

merhaba,aslinda duyduklain dogru,cunku para vermiyorlar dogru durust..benim esim de bir ara basvurmustu,saat ucretini duyunca sok oldu,yanlis hatirlamiyorsam 5-6 euro civariydi.dusun vollzeit calisinca 800 euro gececekti eline.o da yapmak istemedi.bir de benim nacizane tavsiyem zaten dil proplemin yok,kendine guzel ,temiz ve ileride iyi para kazanabilecegin bir meslek sec ki,ileride o sektorde calismasan bile,yani diyelim ki baska bir yerde calismak istesen bile ,yaptigin meslegin senin kurtaricin olsun..iyi sanslar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…