- 21 Mart 2009
- 1.288
- 43
- 363
- 38
- Konu Sahibi xKaderimsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bana bir akil versenizzzz...yavas yavas gelinliklere ve kina elbisesine bakmaya basladim malum dügün yakin
aber ich weiß nicht was für ein kina kleid ich kaufen soll...kina salonda olacak ama kabarik bir elbisemi alsam abiye tarzi daha sademi bilemiyorum
...bir tanidigin kinasina gitmistim elbisesi saclari sadeydi aber sie sah sooo hübsch aus
siz nasil birsey düsünüyorsunuz??????
[QUOTE=Askininbirtanesi;22439143]evet canim das gefühl habe ich seit gestern nacht schon :)
nisanlim 2012 2013 bizim yilimiz biziiiiim dedi dün gece mesaj cekmis cok sevincli
sebebi ise bu sene evlenicez standesamtlich dügün en gec 2013 basi olacak dedi..
bi mutlu oldum sevindim anlatamam cok mutluyum yaa cooooook allahim herkeze nasip etsin insallah..
es wird alles ernster dedigin gibi, inanamiyorum ya bu sene evlenicez :26: gercekten evlenicez allahin izniyle..
cok güzel günler bizi bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrr, allahim herkeze nasip etsin
-------------
tskler Tatlim seninde yeni yilin kutlu olsun:) nice senelere insallah
echt? kabarik olanindan mit steinen gercekten 400 mü? kiralasak belki ozaman 200 -300 olur , süpermis yaAskininbirtanesi ich kann dir grob sagen .. Bir elbise 400
Tatlim_10
Askininbirtanesi ich kann dir grob sagen .. Bir elbise 400 € dan asagi degil.
Benim istedigim elbise 600€.. Kaynanam sagolsun seslenmez icimde kalmasin diye:)
Kiralama oluyormu bilmiyorum ama sorarim :)
Kizlar kimin dügünü ilk olcak?
Benimki taaa sonlarda .. 06.10.12 <3
Tatlim_10
das auf jeden fall sonucta o gün senin günün....zaten kina salonda olursa mecbur kabarik tarzi birsey olacak cünkü kardesler, kuzenler filan hep abiye giyinecekler dann kann man als braut auch nicht sowas anziehen..ama kina kücük yerde yapilacaksa lohnt es sich nicht...kommt halt auch drauf an ob man bindalli anziehen will oder nicht
Ben mannheimda bir gelinlik gördüm. off.. Asik oldum.. Dantelli.. Tek askili..
O türde birseyler düsünüyorum ben...
sanirim benimki en en son olacak :)) aber ich bin trotzdem froh hic degilse nikahimiz kiyilacak:)
olsun 600 ist auch gut canim:) tamam canim haber veririsin bana :) salonu tutunuzmu??
![]()
Tuttuk canim.. Herseyimiz tamam.. Bi evimiz eksik:)
Ben mannheimda bir gelinlik gördüm. off.. Asik oldum.. Dantelli.. Tek askili..
O türde birseyler düsünüyorum ben...
sanirim benimki en en son olacak :)) aber ich bin trotzdem froh hic degilse nikahimiz kiyilacak:)
olsun 600 ist auch gut canim:) tamam canim haber veririsin bana :) salonu tutunuzmu??
![]()
süperrr gözünüz aydin canim:) sevindim sizin adiniza :) nerden tuttunuz canim
bende cooook kabarik üstü bol tasli alti sade tüllü müllü birsey istiyorum ama bakalim bulabilecekmiyimallaha sükür acik olmasin, askisiz olmasin filan diyen yok bana....askim ve ailesi hic karismiyor bu yönden baya sansliyim herhalde yoksa yanmistim zaten zor begenen biriyim
Insan ilk giydigi gelinligi aliyormus... Insallah bende öyle olurum![]()
Sonucta herkes kafasinda birseyler tasarliyor.. Kina elbisem tamam.. Baska birsey denemiycem.. Direkt o..
Rot olcak bide :) kinada gelin kirmizi giymeli bence:)
Für nikah will ich ein schwarzes kurzes kleid.. Kollari uzun olsun diyorum ana dantelli.. Das sieht soooo toll aus...
Bizim burda tuttuk.. Ikisinide.. yakin oldugu icin :)
Karisan olursa dedigin gibi secmek zor.. Banada karisan yok.. daha kolay oluyor und man zieht das einmal an.. Bizim begenmemiz önemli :)
ja das habe ich auch schon oft gehört, ilk giydigini aliyormus diye, bakalim bizde nasil olacak:)
canim du bist ya super ne güzel herseyi belirlemissin.. nikah icin daha hic bir fikrim yok elbise konusunda, aufjedenfall nicht weiß.. find ich zu klassisch
zaten dügünde beyaz olacak von daher.. nikah icin elbise belirlemeliyim, erken daha ama bi ara bakarim nette fikir olsun diye:)
kinada kirmizi kabarik ist schon schön, ben altin rengi düsünüyorum bide, sacimada zincir ,bindalli giyince uyum iyi olur diye
mal schaun ama kirmizi daha agir basiyor aklimda :)) sonucta gelin ön planda