• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

Bu arada Kiz kardesim evlendi gecen sene Gelinligini sadece bir sefer Giyindi ve simdi satiyor Belki aranizda almak isteyen vardir...

$Gelinlik Sine.jpg

Bolerosu da var ama böyle tasli degil daha sade...

kizlar sizce bu elbise nasil? nisanlimin cousinesinin nisanina uygunmudur? (kaynanama daha sormadim erken daha, ama kisa giyilir derse diye bakiyorum simdiden, cünkü kisa elbiseleri sevmedigim icin zor beyeniyorum - bu ekledigim elbise ist von ebay, hosuma gitti aslinda sIk duruyor)

mavi ve kirmiziyi cok beyendim :26:

$0000K2206_WEISS_27.jpg $0000K2206_BLAU_3.jpg
$0000K2206_ROT_19.jpg

[QUOTE=Askininbirtanesi;22439143]evet canim das gefühl habe ich seit gestern nacht schon :)
nisanlim 2012 2013 bizim yilimiz biziiiiim dedi dün gece mesaj cekmis cok sevincli :69:
sebebi ise bu sene evlenicez standesamtlich dügün en gec 2013 basi olacak dedi..
bi mutlu oldum sevindim anlatamam cok mutluyum yaa cooooook allahim herkeze nasip etsin insallah..
es wird alles ernster dedigin gibi, inanamiyorum ya bu sene evlenicez :26: gercekten evlenicez allahin izniyle..
cok güzel günler bizi bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrr :52:, allahim herkeze nasip etsin :16:

-------------

tskler Tatlim seninde yeni yilin kutlu olsun:) nice senelere insallah
[/QUOTE]

aynen yaa.. freuuu mich sowas von... :17:
bu sene evlencem askiiiiiiiiiiimla hep birlikte olmak icin EVEEEEEEEEEEEET diye bagiracam :16:
arkadaslar bana bir akil versenizzzz...yavas yavas gelinliklere ve kina elbisesine bakmaya basladim malum dügün yakin
aber ich weiß nicht was für ein kina kleid ich kaufen soll :14:...kina salonda olacak ama kabarik bir elbisemi alsam abiye tarzi daha sademi bilemiyorum :14:...bir tanidigin kinasina gitmistim elbisesi saclari sadeydi aber sie sah sooo hübsch aus :17:

siz nasil birsey düsünüyorsunuz??????

Canim bence bir gelin kendi dügününde kesinlikle kabarik elbise giymeli.. auch wenn es sich für manche nicht lohnt.. sonra pisman olursun..
ich werde mir bei kina ein ROTES PRINZESSINEN KLEID MIT STEINEN kaufen.. mannheimda gördüm ve asik oldum.. o elbise dedim askima oda sana cok yakisir bunun icinde görmek istiyorum dedi.. :17:
sen kendin nasil istiyorsan kesinlikle öyle almalisin.. baskasini bosver..
bence gelin muss auffallen.. saclar yapilmis olacak.. elbise kabarik olcak..

evetttttttt bende bagiricam yaaa hele bi gelsinde o güüüüüüün :52:allahin izniyle cok güzel olacak hepimizin nikahi, kinasi, dügünü eminim:)
cok heyecanlandim ya :17:

kaderimsin sana katiliyorum, bikez oluyor gelin muss auffallen dedigin gibi.. bende senin gibi düsünüyorum schön kabarik mit steinen :69:
canim mannheimdan aldigin zaman kabarik elbise kannst du mir dann den preis sagen, bide sorabilirmisin wie viel es kiralik kosten würde oder überhaupt
kiraliyorlarmismi diye.. zahmet olmassa.. tatlim_10 a da söyledim, sanada diyim :) unutursaniz caniniz sagolsun sorun degil:) sade info benim icin:)
bende mannheimdan alicam cünkü :16:

[QUOTE=Askininbirtanesi;22439143]evet canim das gefühl habe ich seit gestern nacht schon :)
nisanlim 2012 2013 bizim yilimiz biziiiiim dedi dün gece mesaj cekmis cok sevincli :69:
sebebi ise bu sene evlenicez standesamtlich dügün en gec 2013 basi olacak dedi..
bi mutlu oldum sevindim anlatamam cok mutluyum yaa cooooook allahim herkeze nasip etsin insallah..
es wird alles ernster dedigin gibi, inanamiyorum ya bu sene evlenicez :26: gercekten evlenicez allahin izniyle..
cok güzel günler bizi bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrr :52:, allahim herkeze nasip etsin :16:

-------------

tskler Tatlim seninde yeni yilin kutlu olsun:) nice senelere insallah

aynen yaa.. freuuu mich sowas von... :17:
bu sene evlencem askiiiiiiiiiiimla hep birlikte olmak icin EVEEEEEEEEEEEET diye bagiracam :16:

Canim bence bir gelin kendi dügününde kesinlikle kabarik elbise giymeli.. auch wenn es sich für manche nicht lohnt.. sonra pisman olursun..
ich werde mir bei kina ein ROTES PRINZESSINEN KLEID MIT STEINEN kaufen.. mannheimda gördüm ve asik oldum.. o elbise dedim askima oda sana cok yakisir bunun icinde görmek istiyorum dedi.. :17:
sen kendin nasil istiyorsan kesinlikle öyle almalisin.. baskasini bosver..
bence gelin muss auffallen.. saclar yapilmis olacak.. elbise kabarik olcak..
[/QUOTE]

das auf jeden fall sonucta o gün senin günün....zaten kina salonda olursa mecbur kabarik tarzi birsey olacak cünkü kardesler, kuzenler filan hep abiye giyinecekler dann kann man als braut auch nicht sowas anziehen..ama kina kücük yerde yapilacaksa lohnt es sich nicht...kommt halt auch drauf an ob man bindalli anziehen will oder nicht

Askininbirtanesi ich kann dir grob sagen .. Bir elbise 400 € dan asagi degil.
Benim istedigim elbise 600€.. Kaynanam sagolsun seslenmez icimde kalmasin diye:)
Kiralama oluyormu bilmiyorum ama sorarim :)

Kizlar kimin dügünü ilk olcak?
Benimki taaa sonlarda .. 06.10.12 <3

Son düzenleme:
[/I][/QUOTE] Tatlim_10

das auf jeden fall sonucta o gün senin günün....zaten kina salonda olursa mecbur kabarik tarzi birsey olacak cünkü kardesler, kuzenler filan hep abiye giyinecekler dann kann man als braut auch nicht sowas anziehen..ama kina kücük yerde yapilacaksa lohnt es sich nicht...kommt halt auch drauf an ob man bindalli anziehen will oder nicht [/QUOTE]

bizim burda herkes salonda yapiyor, kabarik giyiyor nach 3-4 stunden cikarip bindalli giyiyorlar canim.. tercih meselesi iste
kiralayabilirsin imkan varsa.. ben öyle düsünüyorum dediydim ya:) aufjedenfall giyecem kabarik und dann bindalli..
hayirlisi yaa bakarsin sen mutlaka bir elbise cikacaktir karsina asik olacagin :69:

Tatlim_10

das auf jeden fall sonucta o gün senin günün....zaten kina salonda olursa mecbur kabarik tarzi birsey olacak cünkü kardesler, kuzenler filan hep abiye giyinecekler dann kann man als braut auch nicht sowas anziehen..ama kina kücük yerde yapilacaksa lohnt es sich nicht...kommt halt auch drauf an ob man bindalli anziehen will oder nicht [/QUOTE]

bizim burda herkes salonda yapiyor, kabarik giyiyor nach 3-4 stunden cikarip bindalli giyiyorlar canim.. tercih meselesi iste
kiralayabilirsin imkan varsa.. ben öyle düsünüyorum dediydim ya:) aufjedenfall giyecem kabarik und dann bindalli..
hayirlisi yaa bakarsin sen mutlaka bir elbise cikacaktir karsina asik olacagin :69:
[/QUOTE]

insallahhhh...ben kinaliktan degilde gelinlik secmekten korkuyorum cünkü kolay kolay begenen biri degilim....sizin aklinizda varmi bir model? bu arada ebayden almayi düsündügün elbise gercekten cok hos..nisan evdemi olacak salondami?

Ben mannheimda bir gelinlik gördüm. off.. Asik oldum.. Dantelli.. Tek askili..
O türde birseyler düsünüyorum ben...

Askininbirtanesi ich kann dir grob sagen .. Bir elbise 400 &#8364; dan asagi degil.
Benim istedigim elbise 600&#8364;.. Kaynanam sagolsun seslenmez icimde kalmasin diye:)
Kiralama oluyormu bilmiyorum ama sorarim :)

Kizlar kimin dügünü ilk olcak?
Benimki taaa sonlarda .. 06.10.12 <3

sanirim benimki en en son olacak :)) aber ich bin trotzdem froh hic degilse nikahimiz kiyilacak:)
olsun 600 ist auch gut canim:) tamam canim haber veririsin bana :) salonu tutunuzmu??
Tatlim_10

das auf jeden fall sonucta o gün senin günün....zaten kina salonda olursa mecbur kabarik tarzi birsey olacak cünkü kardesler, kuzenler filan hep abiye giyinecekler dann kann man als braut auch nicht sowas anziehen..ama kina kücük yerde yapilacaksa lohnt es sich nicht...kommt halt auch drauf an ob man bindalli anziehen will oder nicht

:69:
[/QUOTE]

insallahhhh...ben kinaliktan degilde gelinlik secmekten korkuyorum cünkü kolay kolay begenen biri degilim....sizin aklinizda varmi bir model? bu arada ebayden almayi düsündügün elbise gercekten cok hos..nisan evdemi olacak salondami?[/QUOTE]

ay bende:18: her gördügüm gelinlige cirkin diyorum, cünkü zevkime hic uymuyor, bi türlü daha iste bu diyecegim gelinlik görmedim hic :26:

insallah buluruz zevkimize göre güzel birsey :31:,ben tasli gelinlik istiyorum booool tasli:))
evet nisan töreni salonda olacak:) tsklr canim bende cok beyendim elbiseyi bakalim:)

mutlaka tadini cikar canim denemeye gittiginizde

ben kendimi düsünemiyorum bilene canim, gelinlik magzasina sabahtan girsek gece ciksak yine doymam herhalde
ordan oraya kosarim :52: hahaha saka bi yana gercekten insan bi hos olur ya birsürü gelinlik sec sec dene :16:

sanirim benimki en en son olacak :)) aber ich bin trotzdem froh hic degilse nikahimiz kiyilacak:)
olsun 600 ist auch gut canim:) tamam canim haber veririsin bana :) salonu tutunuzmu??

:69:

insallahhhh...ben kinaliktan degilde gelinlik secmekten korkuyorum cünkü kolay kolay begenen biri degilim....sizin aklinizda varmi bir model? bu arada ebayden almayi düsündügün elbise gercekten cok hos..nisan evdemi olacak salondami?[/QUOTE]

ay bende:18: her gördügüm gelinlige cirkin diyorum, cünkü zevkime hic uymuyor, bi türlü daha iste bu diyecegim gelinlik görmedim hic :26:

insallah buluruz zevkimize göre güzel birsey :31:,ben tasli gelinlik istiyorum booool tasli:))
evet nisan töreni salonda olacak:) tsklr canim bende cok beyendim elbiseyi bakalim:)
[/QUOTE]

bende cooook kabarik üstü bol tasli alti sade tüllü müllü birsey istiyorum ama bakalim bulabilecekmiyim :17::17: allaha sükür acik olmasin, askisiz olmasin filan diyen yok bana....askim ve ailesi hic karismiyor bu yönden baya sansliyim herhalde yoksa yanmistim zaten zor begenen biriyim :16::21:

Insan ilk giydigi gelinligi aliyormus... Insallah bende öyle olurum :D
Sonucta herkes kafasinda birseyler tasarliyor.. Kina elbisem tamam.. Baska birsey denemiycem.. Direkt o..
Rot olcak bide :) kinada gelin kirmizi giymeli bence:)
Für nikah will ich ein schwarzes kurzes kleid.. Kollari uzun olsun diyorum ana dantelli.. Das sieht soooo toll aus...

bende cooook kabarik üstü bol tasli alti sade tüllü müllü birsey istiyorum ama bakalim bulabilecekmiyim :17::17: allaha sükür acik olmasin, askisiz olmasin filan diyen yok bana....askim ve ailesi hic karismiyor bu yönden baya sansliyim herhalde yoksa yanmistim zaten zor begenen biriyim :16::21:

evet canim allahtan yoksa bende yanmistim.. kayinvalidem hatta seviyor tasli masli..
eltim sade gelinlik almis kayinvalidem tuturmus hatta bir sira tas dösensin dantel dösensin diye
eltiminde gelinligi güzeldi kayinvalidem sagolsun:9:

Insan ilk giydigi gelinligi aliyormus... Insallah bende öyle olurum :D
Sonucta herkes kafasinda birseyler tasarliyor.. Kina elbisem tamam.. Baska birsey denemiycem.. Direkt o..
Rot olcak bide :) kinada gelin kirmizi giymeli bence:)
Für nikah will ich ein schwarzes kurzes kleid.. Kollari uzun olsun diyorum ana dantelli.. Das sieht soooo toll aus...

Bizim burda tuttuk.. Ikisinide.. yakin oldugu icin :)

Karisan olursa dedigin gibi secmek zor.. Banada karisan yok.. daha kolay oluyor und man zieht das einmal an.. Bizim begenmemiz önemli :)

ja das habe ich auch schon oft gehört, ilk giydigini aliyormus diye, bakalim bizde nasil olacak:)

canim du bist ya super ne güzel herseyi belirlemissin.. nikah icin daha hic bir fikrim yok elbise konusunda, aufjedenfall nicht weiß.. find ich zu klassisch
zaten dügünde beyaz olacak von daher.. nikah icin elbise belirlemeliyim, erken daha ama bi ara bakarim nette fikir olsun diye:)

kinada kirmizi kabarik ist schon schön, ben altin rengi düsünüyorum bide, sacimada zincir ,bindalli giyince uyum iyi olur diye
mal schaun ama kirmizi daha agir basiyor aklimda :)) sonucta gelin ön planda

ja das habe ich auch schon oft gehört, ilk giydigini aliyormus diye, bakalim bizde nasil olacak:)

canim du bist ya super ne güzel herseyi belirlemissin.. nikah icin daha hic bir fikrim yok elbise konusunda, aufjedenfall nicht weiß.. find ich zu klassisch
zaten dügünde beyaz olacak von daher.. nikah icin elbise belirlemeliyim, erken daha ama bi ara bakarim nette fikir olsun diye:)

kinada kirmizi kabarik ist schon schön, ben altin rengi düsünüyorum bide, sacimada zincir ,bindalli giyince uyum iyi olur diye
mal schaun ama kirmizi daha agir basiyor aklimda :)) sonucta gelin ön planda

Off gel onu bide bana sor.. ich muss weil ich komplett april für prüfung brauch.. Simdide kaynimin dügünü olacak.. Es wird stressig... Ab mai juni wollen wir wohnung und gelinlik..
Sonra zaten herkes izine gidecek.. Biz burda mecbur calisip evi döseyecez.. Wenn alle wieder da sind nach 2 wochen nikah dann kina und dügün.. Hab halt schon nach april zeitdruck..
Mündlich und schriftliche prüfung.. :(
Insallah hersey umdugum gibi olur..

Dedigin gibi weiß ist mir auch zu klassisch.. Siyah cok güzel..
Öyle bir elbise bulursaniz haber verin bin auf suche :D

Gold finde ich auch sehr schön :)

Back