• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

kolay gelsin canim:) esin gecmi gelyior isten bu saate yemek yapican.., sorma ya hava buz gibi :) bende duschumu aldim oturdum dizim basladi tam Muhtesem yüzyil sülümooooooooooooooon:9:

ayyy o diziye bakmadim ben yaa... keske basindan beri takip etseydim en azindan bos zamanlarimda izlerdim :1::1::1::1: evet canim birazdan gelir... patates kizartirim galiba... hic canim istemiyor yemek yapmak felan :31::31::31::31:

olsun canim oda yemek sonucta, karni doysun insanin yeter :9:

he valla kizartmaya da bayilir zaten.. ay artik sabahlari erken kalkamiyorum yaa :50::50::50: cok iyi oluyordu ya yemegimi felan yapiyordum evimi topluyordum aksama rahat ediyordum.. eski düzenime dönmeliyim yaa.. erken dedigim de 08.00 yani yok erken de degil.. yarindan itibaren kalkmaya baslayim bari...

he valla kizartmaya da bayilir zaten.. ay artik sabahlari erken kalkamiyorum yaa :50::50::50: cok iyi oluyordu ya yemegimi felan yapiyordum evimi topluyordum aksama rahat ediyordum.. eski düzenime dönmeliyim yaa.. erken dedigim de 08.00 yani yok erken de degil.. yarindan itibaren kalkmaya baslayim bari...

benceden de sabahtan daha iyi canim evi toparlamak yemek vs.. evlenince bende böyle yapmayi düsünüyorum:) daha pratik hem
aksamda yan gel yat ohh mis

Huhu ben geldim hemen sorumu sorayim gecmisi okumadan :)

Bana söyle boncuk havlu kenari örnekleri lazim kizlar?

Basit bisey olacak nerden bulabilirim?

Google amca da bi bunu bulabildim..

$havlu_kenari_2.jpg

benceden de sabahtan daha iyi canim evi toparlamak yemek vs.. evlenince bende böyle yapmayi düsünüyorum:) daha pratik hem
aksamda yan gel yat ohh mis

ayyy esim geldi verdim yemegini, simdi de yarinin yemegini yapiyorum valla :1::1::1: buzluktan yesil fasülye cikarmistim, onu pisireyim yarina oooh mis.. aynen de dedigin gibi oluyor canim benim... wenn du morgens früh ausstehen kannst, dann hast du Lust drauf, zu putzen zu kochen usw... bak ben bir aydir gec kalkiyorum ca. um 10 Uhr... benimki schicht calisiyor, mesela bu hafta gec gidiyor, 11.30da.. ben ise gidiyorum 12.30da geliyorum yorgunum.. deli gibi oluyorum sonra da hic bir seye vakit kalmiyor.. hele de treppenhaus temizleme sirasi bendeyken ayyyyyyyyyyyyy deli oluyorum :1::1::1:

Eki Görüntüle 307233

aaaa bi benzeri de bende vaarrr :52::52::52::52: durun üsenmeden size foto cekeyim, görünce bayilcaksin... hatta Askininbirtanesine de sözüm vardi damak havlusunu göstercektim bekleyin iki dakka geliyorum hemen :10::10::10:

aaaa bi benzeri de bende vaarrr :52::52::52::52: durun üsenmeden size foto cekeyim, görünce bayilcaksin... hatta Askininbirtanesine de sözüm vardi damak havlusunu göstercektim bekleyin iki dakka geliyorum hemen :10::10::10:

Ay canim bitte sana zahmet cekermisin. Bende üc bes havlu var ama dantel olmasin boncuk olsun istiyorum nur hab ich keine ideen nasil bisey olabilir diye. Danke canim.

Eki Görüntüle 307233
güzelmis canim ama benimde bir fikrim yok:S ne icin lagzimdi? bohca filanmi.. belki annen bilir
ayyy esim geldi verdim yemegini, simdi de yarinin yemegini yapiyorum valla :1::1::1: buzluktan yesil fasülye cikarmistim, onu pisireyim yarina oooh mis.. aynen de dedigin gibi oluyor canim benim... wenn du morgens früh ausstehen kannst, dann hast du Lust drauf, zu putzen zu kochen usw... bak ben bir aydir gec kalkiyorum ca. um 10 Uhr... benimki schicht calisiyor, mesela bu hafta gec gidiyor, 11.30da.. ben ise gidiyorum 12.30da geliyorum yorgunum.. deli gibi oluyorum sonra da hic bir seye vakit kalmiyor.. hele de treppenhaus temizleme sirasi bendeyken ayyyyyyyyyyyyy deli oluyorum :1::1::1:

aboww hic sevmem su treppenhaus putzn.. insallah temizlikcisi olan bir binada otururuz:31:, haklisin valla iyi etmisin yarina yemegin hazir olur..
evet bekliyorum canim :D cek hemencik merak etim:))

Yeni gelen arkadasimiz hos geldin canim hayirli olsun :)

Daha yolun basindasin diyebiliriz wünsch dir alles beste.

Regen canim ben TRye tasinicam ya o yüzden calisma sansim olmayacak ki gelmeden önce :S

Nisanlimla bugün konustum da en azindan pasaport cikart dedim ona.. Bakalim ne olacak..

Askininbirtanesi canim ceyizlik icin bi kac havlum varda onlara dantel olsun istemiyorum boncuk hem daha kolay hem farkli olur diye düsündüm :)

selaaaam arkadaslaaaar

birkac günden beri giremiyorum pek buraya muhabbet cok güzel olmus bu topicde :21:

benim bir sorum olacak nisanlisi uzakta olan arkadaslar standesamti ( nikahi) nerde yapacaksiniz????kiz tarafinin yasadigi yerdemi erkek tarafininmi?

selaaaam arkadaslaaaar

birkac günden beri giremiyorum pek buraya muhabbet cok güzel olmus bu topicde :21:

benim bir sorum olacak nisanlisi uzakta olan arkadaslar standesamti ( nikahi) nerde yapacaksiniz????kiz tarafinin yasadigi yerdemi erkek tarafininmi?

Hos geldin :)

Hm ich weiß eigentlich auch nicht.

Erkek tarafinin orda mi olur acaba?

Oder ist das überhaupt total egal?

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr albüm yaptim, arkadasim olan herkes görebilir.. buyrun bakin.. Askinin bir tanesi kirmizi olan damat havlusu...

Yolcu41 anladim canim:) ben havlu islerine hic girmiyorum onlari annem sagolsun hepsi hazir.. cokta güzeller
annemin ceyizinden bile var hic kullanmamis yes yeni duruyor.. bi alirsak dügün bohcasi icin alicaz:)
trde auswahl cok büyük ama burda bilmiyorum anca ceyizcilerde bulursun

-----

Tatlim_10 hosgeldin canim, das habe ich meine mama gestern auch gefragt:)
erkegin orda olur genelde dedi.. bizde öyle olacak weil wir im konsulat nikah haben werden
(ikimizde türk vatandasiz, evlenince beraber alman vatandasligi bas vurmak istiyoruz)
hem onlara konsolos 20 km.. bizim burda bize 150 km:D
o yüzden onlarin orada olacak..
------

regen hani hani nirdeee havlular :P ha gördüm simdi:) cok güzelmis canimm hemen resimi kayit ediyorum:))

Son düzenleme:
arkadas olabilirmiyiiiizzz??:1:

olabiliriz tabiki :34::34:

Yolcu41 anladim canim:) ben havlu islerine hic girmiyorum onlari annem sagolsun hepsi hazir.. cokta güzeller
annemin ceyizinden bile var hic kullanmamis yes yeni duruyor.. bi alirsak dügün bohcasi icin alicaz:)

-----

erkegin orda olur genelde dedi.. bizde öyle olacak weil wir im konsulat nikah haben werden
(ikimizde türk vatandasiz, evlenince beraber alman vatandasligi bas vurmak istiyoruz)
------

regen hani hani nirdeee havlular :P ha gördüm simdi:) cok güzelmis canimm hemen resimi kayit ediyorum:))

kirmizi olan el örgüsü de digeri degil canim... begendiniz mi yaa?? yorum yapmadiniz???

Hos geldin :)

Hm ich weiß eigentlich auch nicht.

Erkek tarafinin orda mi olur acaba?

Oder ist das überhaupt total egal?

Hosbulduk Rein theoretisch ist es ziemlich egal wo aber wenn man zwei Stunden Autofahrt vor sich hat dann ist es ein Problem :1: hem arkadaslar aile de gelmek istiyor nikaha uzakta olursa zor olur diye düşünüyorum..her iki taraf icinde blöd..

-----

------

Hosbulduk canım konsolosluk olsaydı sorun olmazdı ama ikimizde Alman vatandaşiyiz bu yüzden Standesamt da olması gerekiyor...ama nerde yapacagımıza karar vermedik daha dogrusu veremedik :31:

Back