• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

canim benim salatam bitti
artik karnimda doyduguna göre yatabilirim :)
sizelere iyi geceler yatincada tatli rüyalar :)

ayyy öyle bi ihtimal mi vaar :)))
yani hamile olma ihtimaliin

evettt vielleicht. es könnte sein... :17::17::17::17: ayy haftaya belli olur.. olmasa da üzülmem yaa ben tr'Ye gitcem :1::1: syöle incecik salina salina dneize girmek istiyorum...

olsun canim yaa o aziciktan ne olacak :) benim daha var bi 5 kilom falan.. saglik olsunda gerisi kolay atariz ya :) hem hamis olursan saten bosver bebegin saglikli olsun yeter:)

yaa kuzum öyle deme benim de en 5kilo vermem lazim ne accigi... o mankenleri gördükce sinir olyuorum.. plastik mankenlerden bahsediyorum tabiki... koymuslar magazanin ortasina süslemisler de bi güzel.. ya tas gibi hatunlar iste :1::1::1: ay artik plastik mankenlere özeniyorum yaaaaaaaaa yuh bana :9::9::9::9:

kizlar bu arada The Sting diye bi magaza var.. sizin oralarda da var mi???? tarzina bayiliyorum yaaaaaaaaaa :52::52::52:

@ Regen

Rafaello Torte / Kuchen yaz cikiyor ben hic yapmadim kiz kardesim yapiyor sagolsun :)
Aber ich frage sie mal nach dem Rezept...

So sieht es dann aus und schmecken hmmmm das tut es sowieso :)

@pammy sen bari baslamissin diäte ben ha bu pazartesi ha diger pazartesi diye diye bir t
ürlü basliyamadim zaten biz bayanlar nedense zayifladikca zayiflamak istiyoruz nisanlimi bile deli ediyorum göbegi cikinca birakmiyorum ki birsey yesin :1:

Eklentiler

• $raffaello-torte.jpg
    $raffaello-torte.jpg
    121,2 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
@ Regen

Rafaello Torte / Kuchen yaz cikiyor ben hic yapmadim kiz kardesim yapiyor sagolsun :)

http://www.chaosweib.com/wp-content/uploads/2011/03/raffaello-torte.jpg

So sieht es dann aus und schmecken hmmmm das tut es sowieso :)

@pammy sen bari baslamissin diäte ben ha bu pazartesi ha diger pazartesi diye diye bir t
ürlü basliyamadim zaten biz bayanlar nedense zayifladikca zayiflamak istiyoruz nisanlimi bile deli ediyorum göbegi cikinca birakmiyorum ki birsey yesin :1:

ayyyyyy das sieht echt lecker aus...

ja evet ben de aynisi.. kilo verdikce vermek istiyorum.. bi 5kilo yaa cok degil... Allahim noluurrrrrrrrr

Aman saglikli olalimda en önemlisi o vallahi

Bu topici takip etdigimden beri Forumu unutdum vallahi.....

So nun wünsche ich euch eine angenehme nacht... Öptümm..:54:

ja das wollen wir auch deswegen sparen wir jetz.. und haben schon ne menge gespartes allahtan:)
insallah daha fazla yüklenmezler.. bende bu yüzden cok düsünüyorum iste, herkez üstüne düseni yapacak denildi ist ja alles ok
insallah olur.. es muss so sein, nisanlimda katicak dann wirds hoffentlich schon, evlenince borc zor oluyor.. und ich fang dann ausbildung an
mit meinen 400 euro ausbildungsgehalt:)) tabi allaha sükür 400de cok ise yaricak az para degil ama borc harc istemiyoruz bizde..
canin senin dügün nezamandi unuttum yine ya :( im sommer?

Unsere hochzeit wird anfang juli sein insaAllah :) ich hab zur zeit ams geld, ich versuch damit etwas auf die seite zu legen. Ama harcamalarim da oluyor tabi ki.
Wenn ich in der TR bin werde ich für den anfang überhaupt kein einkommen haben nur mein verlobter. Deswegen möchte ich auch so schnell wie möglich eine arbeit finden.

Aaaa muss unbedingt zum NY unterwäsche kaufen :1: Kiz olmadi sen bize al postayla gönder versandkosten übernehme ich :1::1:

Kizlar benim cok sey arastirmam gerekiyor.

Dügünden sonra nisanlima pasaport cikartmam lazim. Ich möchte, dass er mit mir wieder hier kommt auf Urlaub.
Acaba vize almasi sorun olur mu?

Die sind voll schön kac para :1:

Muss ich bei ebay angemeldet sein um dort was kaufen zu können?

evet canim ebay'de kayitli olman gerekiyor bir sey almak satmak icin..

He bi de ne diyeti bunlar kizlar :1:

Wie viel wiegt ihr? Wie groß seid ihr? Tig gibi mi olmak istiyorsunuz :1:

valla kendiaima söyleyim, söyle manken gibi durmak istiyorum... :1::1::1: yaptigim belli bi diyet yok.. su karatay diyetini takip ediyorum.. ve bir de bi icecek kullanmistim o cok iyi gelmisti.. ama simdi hamile olup olmadigimi bilmedigim icin pek bir sey yapamiyorum.. aslinda su cikolatayi cikarsam hayatimdan bana yine yeter :1::1::1: ekmegi cikardim sira tatlida :31::31::31:

evet canim ebay'de kayitli olman gerekiyor bir sey almak satmak icin..

valla kendiaima söyleyim, söyle manken gibi durmak istiyorum... :1::1::1: yaptigim belli bi diyet yok.. su karatay diyetini takip ediyorum.. ve bir de bi icecek kullanmistim o cok iyi gelmisti.. ama simdi hamile olup olmadigimi bilmedigim icin pek bir sey yapamiyorum.. aslinda su cikolatayi cikarsam hayatimdan bana yine yeter :1::1::1: ekmegi cikardim sira tatlida :31::31::31:

Süpeeeer bebis geliyooor :emir_bebek::nazar: Anne olacaksan eger bosver mankenligi canim ya :)

Süpeeeer bebis geliyooor :emir_bebek::nazar: Anne olacaksan eger bosver mankenligi canim ya :)

:1::1::1::1: dur canim daha belli egil gelip gelmedigi.. benim hic ümidim yok ama yine de belli mi olur... he hamilelikte, ve sonrasinda da dikkat ederim tabiki.. o ayri.. ama bu ay hamile olmazsan, tr'ye gidene kadar ya da en 3ay korunurum.. o arada da veririm 5-6 kilocuk... :52::52::52: senin ihtiyacin yok di mi?? hic senin cikmiyor :1::1::1:

:1::1::1::1: dur canim daha belli egil gelip gelmedigi.. benim hic ümidim yok ama yine de belli mi olur... he hamilelikte, ve sonrasinda da dikkat ederim tabiki.. o ayri.. ama bu ay hamile olmazsan, tr'ye gidene kadar ya da en 3ay korunurum.. o arada da veririm 5-6 kilocuk... :52::52::52: senin ihtiyacin yok di mi?? hic senin cikmiyor :1::1::1:

:1: Ay hadi bakalim insaAllah.. bizde dügünden sonra 1 sene korunmayi düsünüyoruz ondan sonra gelsin bebisler Allahin izniyle :emir_bebek:

Ben kisa bir sürede 10 kilo verdim canim wegen stress usw.. istahsizlik var bende.. arada bi geliyolar tikiniyorum oda genelde hafta sonu olur :56::1:

:1: Ay hadi bakalim insaAllah.. bizde dügünden sonra 1 sene korunmayi düsünüyoruz ondan sonra gelsin bebisler Allahin izniyle :emir_bebek:

Ben kisa bir sürede 10 kilo verdim canim wegen stress usw.. istahsizlik var bende.. arada bi geliyolar tikiniyorum oda genelde hafta sonu olur :56::1:

darisi basima basim ainsallah 10kg ne kadar hos geliyor kulaga :1::1::1: aman canim dikkat et de sagligina tabiki kilo da önemli ama sagliksiz zayif olmaktansa bu halimi milyon kere tercih ederim.. benimkisi ugras biraz da..

evet 1sene iyi bi zaman dilimi.. o arada gezer tozarsiniz.. sonra bebisler gelir tam bi aile olursunuz...

darisi basima basim ainsallah 10kg ne kadar hos geliyor kulaga :1::1::1: aman canim dikkat et de sagligina tabiki kilo da önemli ama sagliksiz zayif olmaktansa bu halimi milyon kere tercih ederim.. benimkisi ugras biraz da..

evet 1sene iyi bi zaman dilimi.. o arada gezer tozarsiniz.. sonra bebisler gelir tam bi aile olursunuz...

Senin boyun ne kadar ama? Ben önceden balik etliydim yani aslinda fazlalarimi verdim diyebilirim :1: TR de aliskin oldugum tig gibi kizlardan degilim. TR ye gidince hala dozer gibi kaliyorum o kizlarin yaninda :1: Ama en önemlisi saglik tabi ki. Nisanlim bana diyo zaten ich soll a bissi zunehmen aber dügünden sonra olacak o kesinlikle. Rahata erdigim zaman stresi atlattigim zaman :1:

Ja canim evet öyle diyoruz bizde. Hem genclesmiyoruz da. Cok fazla beklemenin bir anlami yok. Hem bakalim Rabbim insaAllah nasip eder. Biz calismalara baslayalim da bi.

Senin boyun ne kadar ama? Ben önceden balik etliydim yani aslinda fazlalarimi verdim diyebilirim :1: TR de aliskin oldugum tig gibi kizlardan degilim. TR ye gidince hala dozer gibi kaliyorum o kizlarin yaninda :1: Ama en önemlisi saglik tabi ki. Nisanlim bana diyo zaten ich soll a bissi zunehmen aber dügünden sonra olacak o kesinlikle. Rahata erdigim zaman stresi atlattigim zaman :1:

Ja canim evet öyle diyoruz bizde. Hem genclesmiyoruz da. Cok fazla beklemenin bir anlami yok. Hem bakalim Rabbim insaAllah nasip eder. Biz calismalara baslayalim da bi.

canim benim boyum 174, kilom da su aralar 68 etrafinda bi asagi bi yukari.. yani fena degilim.. ama olsun yine abnehmennnnnnnnn :1::1::1: gerci cok zayif hamile kalirsan daha cok kilo alyiorsunbu da bi gercek... aklinda bulunsun :34::34::34::34:

Back