• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

bence cok güzel canim, dantel bulup havluya öyle diksem olurmu acaba??

hele evleniyoruz havluna bayildim:)) trdenmi aldin onu? cok tatli o yaa bende istiyoruuuuum:14:

evet canim trden aldim onu... cok cesitleri de var... zaten danteli örüp havlunun üstüne dikiyorsun.. olmazsa ben yaparim sana :34::34::34:

ben ciddiyim canim benim.. ne olcak sanki, benden ufak bi ceyiz hediyesi olur sana.. bak sen olmazsa söyle bana... DHL sagolsun :1::1:

ay canim cok tskler yaa duygulandim simdi :17::5:
ben bi deniyeyim olmassa sana söylerim:) evet DHL sagolsun:)) hihi cok tsklerrrrrrrrrrrr
öpüyorum seni kocamannnnnn :38::54:

------
hepinize iyi gecelerr, görüsmek üzeree kendinize iyi bakin :54:

Die sind voll schön kac para :1:

Muss ich bei ebay angemeldet sein um dort was kaufen zu können?

fiyatlari 10 la 17€ arasi canim :)
eigentlich ja du musst da angemeldet sein ama iste bazi firmalarda kannst du auch telefonisch deine bestellung abgeben.
ggf. musst du da mal anrufen und nachfragen ;)

puuhh sonunda bitti :)
ya topu topu bugün giremedim doldurmussunuz oku oku bitmek bilmedi hihi

yeni gelen arkadas hosgeldiin :)
canim simdiden hayirli olsun :))
kendi sözümü hatirladim da ayy nasil korkuyordum jileme takilip düserim diye kahve dagitirken :D
sonra nisanlim tuzlu kahveyi icerkenki halii :)) güzel di yaa hihi
birsürü fotograf var o güne ait yani bizim icin cok güzel gecmisti umarim seninkide öyle gecer ;)
bana gelen güller gercekti ki kuruttum iki tanesini halada duruyorlar ^^
ama tabi maket fikride güzel dann kannst du es aufbewahren

yaa kizlar ben bisi diicemmm
nisanlimda bende türk vatandasiyiz
nikah icin konsolosluktan belge almak gerekiyormus vs.
kennt sich da einer aus?

selam kizlar...

pammy sizde sanirim ikinizde türk vatandasi oldugunuz icin konsolosda nikah kiydiracaksiniz bizim gibi..
also tam olarak bilmiyorum ama bir arkadas demisti
am besten ist es ihr geht zu zweit hin, oder dein verlobter (oder ruft an)
doktor raporu icin bir kagit veriyorlarmis, damit müsst ihr zum arzt und ausfüllen lassen
( völliger schwachsinn.. arkadasim gittinde doktor bu ne böyle 'echt lustig' demis:19:)
kan falan aliniyormus galiba.. iste je nach dem was auf diesen zettel steht.. doktor stempel falan yapiyor
danach evraklarinida götürüyon basvuruyon, gün belirleniyor (istedigin bir gün var söylüyorsun galiba, wenn nicht geben die es dir tahminim)
genau baska birsey yok benim bildigim.. arkadasim böyle anlati bana
islemler 1 bucuk - 2 ay sürüyormus.. biz seneye september gidicez november nikahimiz olsun diye:)

sunlarda gereken evraklarmis: (anatiginda word'e speichern yapmistim)

- Hangi tarihten beri Nisanli oldugunuzu ve simdi evlenmez istediginize dair imzali bir dilekce
(bunu konsoloslukta yapiyorlarmis, yazipta imzaliyormussun)
-Nufüs kayit örnegi (bunuda konsolosluktan veriyorlarmis)

-Ikinizinde Nufüs ve Pasaportlari
-Ikinizinde Nufüs ve Pasaport Fotokopileri

-Ikinizdende 4-6 adet Fotograf (belki 4 gerekir belki 6, ben 6 götürürüm sicher ist sicher.., oder vorher nachfragen)

-Ikinizinde Doktor raporlari

-Ikinizinde Aufenthaltsbescheinigung

baska birsey gerekmiyormus.. internettede böyle yaziyor konsolosun sayfasinda, dogrudur ozaman herhalde..

Kizlar ama aranizda daha erken evlenenler olacak, pammy sen mesala :)), sizin nikahta önceden kiyilacak
konsolostan aldigin info zettel falan olursa scannen yapip yolliyabilirmisin wenn es soweit ist.. oder mir aufschreiben??
kannst du mir dann erzählen wie man was machst, wie es abläuft.. doktor raporu tek kisi gidip alabilirmi 2 kisi icin falan diye..
cünkü nisanlimla benim aramda 4 saat var, doktor raporu nisanlim önceden alsa bana yollasa burdan doldurtup götürsem diye düsündüm..

selam kizlar...

pammy sizde sanirim ikinizde türk vatandasi oldugunuz icin konsolosda nikah kiydiracaksiniz bizim gibi..
also tam olarak bilmiyorum ama bir arkadas demisti
am besten ist es ihr geht zu zweit hin, oder dein verlobter (oder ruft an)
doktor raporu icin bir kagit veriyorlarmis, damit müsst ihr zum arzt und ausfüllen lassen
( völliger schwachsinn.. arkadasim gittinde doktor bu ne böyle 'echt lustig' demis:19:)
kan falan aliniyormus galiba.. iste je nach dem was auf diesen zettel steht.. doktor stempel falan yapiyor
danach evraklarinida götürüyon basvuruyon, gün belirleniyor (istedigin bir gün var söylüyorsun galiba, wenn nicht geben die es dir tahminim)
genau baska birsey yok benim bildigim.. arkadasim böyle anlati bana
islemler 1 bucuk - 2 ay sürüyormus.. biz seneye september gidicez november nikahimiz olsun diye:)

sunlarda gereken evraklarmis: (anatiginda word'e speichern yapmistim)

- Hangi tarihten beri Nisanli oldugunuzu ve simdi evlenmez istediginize dair imzali bir dilekce
(bunu konsoloslukta yapiyorlarmis, yazipta imzaliyormussun)
-Nufüs kayit örnegi (bunuda konsolosluktan veriyorlarmis)

-Ikinizinde Nufüs ve Pasaportlari
-Ikinizinde Nufüs ve Pasaport Fotokopileri

-Ikinizdende 4-6 adet Fotograf (belki 4 gerekir belki 6, ben 6 götürürüm sicher ist sicher.., oder vorher nachfragen)

-Ikinizinde Doktor raporlari

-Ikinizinde Aufenthaltsbescheinigung

baska birsey gerekmiyormus.. internettede böyle yaziyor konsolosun sayfasinda, dogrudur ozaman herhalde..

Kizlar ama aranizda daha erken evlenenler olacak, pammy sen mesala :)), sizin nikahta önceden kiyilacak
konsolostan aldigin info zettel falan olursa scannen yapip yolliyabilirmisin wenn es soweit ist.. oder mir aufschreiben??
kannst du mir dann erzählen wie man was machst, wie es abläuft.. doktor raporu tek kisi gidip alabilirmi 2 kisi icin falan diye..
cünkü nisanlimla benim aramda 4 saat var, doktor raporu nisanlim önceden alsa bana yollasa burdan doldurtup götürsem diye düsündüm..

yuuh bu ne yaaaa bu ne kadar islem böylee :(((
ayy zaman elimizi cabuk tutmamiz lazim nisanlimla
yok doktuymus kaniymis fln filan sanki bulasici hastaliga kapilmisiz gibi :D
alti üstü evlenmek istiyoruz yaa

canim ins. biz o kadar ilerleyelim sana yazarim kein problem ;)

Hmm pammy ich hab keine ahnung wie das gemacht werden muss :44:

das anmelden in ebay oder den vorgang telefonisch?

ebay anmeldung geht sehr einfach und kostet dich auch nichts
dazu brauchst du deine angaben (anschrift, mail adresse bla blub) und die schicken dir ein brief nach hause wo ein code drin steht
onunla girisini yapiyosun
ama belki artik paypal kontoyada sahip olman gerekir das weiß ich nicht genau

diger türlüde istersen senin icin oranin nrsini bulurum falls es angegeben ist
sana bi tek aramasi kalir ;)

Back