- Konu Sahibi xKaderimsin
-
canim benim boyum 174, kilom da su aralar 68 etrafinda bi asagi bi yukari.. yani fena degilim.. ama olsun yine abnehmennnnnnnnngerci cok zayif hamile kalirsan daha cok kilo alyiorsunbu da bi gercek... aklinda bulunsun
Ohoo sen süpersin ki o zamanEvet öyle bizim bi arkadas vardi 45 kilo filandi belki daha da az 75-80 civariyla doguma gitti balon gibi sismisti resmen :)) Gerci kilolu oluncada aliyorsun da zayif olunca daha cok göze batiyo..
yani göze battigi dogru ama, kac tane zayif hamile kalan varsa 20-25kilo aldilar.. calistigim yereki bayanlara da öyle, sordum hepsine merakliyimdir benama normal kiloda olan arkadaslarim fealn 10-12kilo aldilar.. 10-12 kilo da hamilelikte alincak en ideal kilo.. yani drlarda 12yi gecmesini önermiyorlar.. tabi elde olan bir sey mi yasayinca görcez... ama bizim türk adetinde, ye sen iki canlisin mantigi var ya bilemiyorum artik.. drlar öyle olmadigini söylüyorlar gerci..
evettt vielleicht. es könnte sein...ayy haftaya belli olur.. olmasa da üzülmem yaa ben tr'Ye gitcem syöle incecik salina salina dneize girmek istiyorum...
yaa kuzum öyle deme benim de en 5kilo vermem lazim ne accigi... o mankenleri gördükce sinir olyuorum.. plastik mankenlerden bahsediyorum tabiki... koymuslar magazanin ortasina süslemisler de bi güzel.. ya tas gibi hatunlar isteay artik plastik mankenlere özeniyorum yaaaaaaaaa yuh bana
kizlar bu arada The Sting diye bi magaza var.. sizin oralarda da var mi???? tarzina bayiliyorum yaaaaaaaaaa
Unsere hochzeit wird anfang juli sein insaAllah :) ich hab zur zeit ams geld, ich versuch damit etwas auf die seite zu legen. Ama harcamalarim da oluyor tabi ki.
Wenn ich in der TR bin werde ich für den anfang überhaupt kein einkommen haben nur mein verlobter. Deswegen möchte ich auch so schnell wie möglich eine arbeit finden.
Aaaa muss unbedingt zum NY unterwäsche kaufenKiz olmadi sen bize al postayla gönder versandkosten übernehme ich
Kizlar benim cok sey arastirmam gerekiyor.
Dügünden sonra nisanlima pasaport cikartmam lazim. Ich möchte, dass er mit mir wieder hier kommt auf Urlaub.
Acaba vize almasi sorun olur mu?
sorma canim bende cok sinir oluyorum, onlar incecik oluyorda ben niye olamiyorum diye..
das sieht so gut aus... insan komplexe giriyor istemeden:26:
hehe olur canim:)) allahin izniyle olur insallah ya.. calisiyormusun sen? einkommen varmi yani sparen yapiyormusun?
wenn du ein gutes einkommen hast bence mutlaka kendini ikna et at kenara 3 5 evlenince hemen is bulamassan
tabiki esin verecek sana para ama ilk zamanlar belki utanma sIkIlma olur eziklik hissi olur ne bilim
o zaman kenardanda harcanirsin mesala..
touristen visum alabilir benim bildigim kadariyla urlauber olarak gelmek icin.. 3 ay kalabiliyor ozaman
dafür braucht man keinen test soweit ich weiß.. musst halt pass beantragen und visum beantragen aber persönlich.
ama sorular soruyorlar bildigim kadariyla (yanis olabilir canim ozaman öyleydi, belki simdi degismidir yada sormazlar)
omime sormuslar, orda paran varmi oder einkommen varmi von deinen verwandten bilmem ne.. ama yasliydi 75di ozamanlar.. simdi 80
vize alamadigi icin getirememistikcok istiyoruz hala ama olmuyor malesef..
bence esinde sorun cikacagini sanmiyorum er ist ja jung.. tourist olarak alir gezmek istiyorum falan diye
Canim ich hab was auf die Seite gelegt bin seit jahren arbeitslos leider ama o sekilde birikim yaptim.
Ama onu da TRye götürmicem bir iki sene sonra ev almayi düsünüyoruz o zaman anca kullanirim o parayi.
Harclik alirim 3 5 kurusta fazla almam yanima.
Canim iste einkommen filan soruyolar ich hab kein einkommen auser arbeitslose :S
insaAllah verirler ya.. ama nereye basvurmam gerekiyor bilgi almak icin bilmiyorum.
Er hat noch kein Reisepass onu diycem cikartsin..
Weil ich im oktober schon mit ihm hier her möchte..
Zaman kisitli olacak simdiden baslamak lazim islemlere..
achso ne meslegi yaptinki canim?? hic degilse arbeitslos parasi aliyorsun ist ja auch was:)
ya haklisin islemler uzun sürüyor bence mutlaka biran önce gidip basvursun..
Canim ben abitur yaptim dann hab ich angefangen zu studieren aber aufgehört.. yazlari ve ferienlerde hep calistigim icin abreitslos parasi alma hakkini kazandim..
evet canim ben bugün a$kimla bi konusayim nasil yapmali nerden baslamali diye belki onun daha fazla bilgisi vardir..
sen ne ausbildungu yapiyosun peki?
canim du bsit aber noch jung und erst am anfang deiner karriere almanyada zamanla cok iyi yerlere gelebilirsin canim..
ben ise tam tersi TRye tasiniyorum deswegen habe ich natürlich einige bedenken..
wenn ich mal kinder hab werde ich lange zeit zu hause sitzen müssen ohne finanzielle hilfe..
sadece kocamin geliri olacak :S
Allah yardimcimiz olsun..
canim hab grad vom H&M mail bekommen SALE ürünlere bakiyorum alles ausverkauft super
ya ich werde nächste woch 19.. ausbildung baslarsam übernächstes jahr evlndigimde yani.. wenn ich mit ausbildung fertig bin werde ich 23 sein.. tam bebek zamanida gelmis oluyor :) hoffentlich läuft alles so wie wir es wollen.. sen kac yasindaydin canim?? o man sen almismiydin sale ürünlerden?? almadiysan ist ya schade.. ama yine koyuyorlar nasil olsa takma =)
ya da hast du recht.. burda hic degilse mutterschutz falan oluyor arbeitgeben devam ödüyor ein teil..
olsun saglik olsun wenn dein mann gut verdient, mutluluk huzur saglik olsun gerisi haledilir:)
kimseye muhtac etmez seni, icini ferah tut:) amin hepimizin yardimcisi olsun canim..
Süper canim ich werde im märz schon 23 o yüzden bebis icin fazla bekelmek istemiyoruz
Allah yolunu acik estin canim hoffentlich erreichst du alles was du dir wünscht..
Hihi ya ben aldim bi kac bisey aber macht nichts..
Bi ceket almistim 12€ jetzt ist es 8€ ama o da olacak mi olmayacak mi belli degil zaten :))
Nisanlimin geliri iyi cok sükür ama insan yine de ilerisini düsünüyor iste ney nasil olur diye..
Amin canim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insaAllah canim..
oo iyi hic degilse bisey koparabilmisin
bencede senin yasin gelmis :) fazla beklemenize gerek yok.. esin kac yasinda bu arada?
meiner ist 23.. nächstes jahr evlendigimizde (nikah) wird er 24 sein und ich immer noch 19
son dogum günüm bekar gecirdigim juhuuuuuuuuu=)) ama gelecek bu hafta pazar cok mutluyum ya..
bir kac gün kalacak:) .. meine seite nicht aber seine seite wollte noch das wir 2-3 jahre warten
und wir wollten das nicht.. cok kötü olmustum, 2-3 jahr düsün.. horror wir kennen und eh schon seit 4 jahren..
yasim gelecekti dann wäre nix mehr mit ausbildung usw.. hayirlisi olsun hepimiz icin.. seneye buzamanlar evli olacam coktann insallah:)
nikahi september bas vuracaz november evlenicez insallah
Kommt deiner aus der TR canim?
Meiner wird 26 ich werd 23 yani 2bucuk yas var diyebiliriz
Ja wir möchten nicht lange warten ikimizde cocuk delisiyiz
Hadi gözün aydin canim ich werd meinen erst wieder im märz sehen.
Ya cok fazla bekleyincede isin suyu cikiyo aff edersin.
Ne kadar cok beklersen o kadar cok dedi kodu sorunlar vs.
Je früher desto besser.
Wir sind Sommer 2010 zusammen kommen Sommer 2012 heiraten wir insaAllah
Ah ja bei uns ist das alles kompliziert..
Orda evlenicez ya biz tüm evraklar felani filani.
Ich kenn mich nicht aus nereye gidicem kime basvurucam keine ahnun
Allah agzinizin tadini bozmasin canim.
sorma canim bende hic bilmiyorum trdeki evrak islerini.. ama allahtan seninki orda yasiyor biliyordur..
nein benimki burda almanyada:) .. cooooooook haklisin cooooook nekadar beklersen isin suyu cikiyor
aber richtig !!! mai da su is degisikligini alsin benimki.. aileler konussunda tarih belirlensin salon tutulsun
nikahi basalim. dahada birsey istemem ya.. bis dahin tabi yapacak birsey yok..
ama cok sükür yakin oturmuyoruz aramizda 400 km var.. laf getir götü dedikodu falan olmuyor allahtan
yada yanlis anlasmalar.. yok gelmedin etmedin bilmem ne cekemezdim vallahi..
böyle haftada bir ya onlar yada biz ariyoruz konusuyoruz fertig :))
aileler iyi anlasiyor cok sükür ama yinede uzatma taraftari degiliz..
wir mussten halt warten, benim ausbildung bitmemisti, nisanlimda ausbildung bitince übernehmen yapmadi
2-3 yer degistirdi en sonunda burasi oldu bi baktik oho 4 sene olmus beraberligimiz:)
cok sükür artik yüzdük yüzdük sonuna yaklasiyoruz:))
Allah agzinizin tadini bozmasin canim.
Er ist bestimmt dein erster Freund oder ich schätze mal du warst damals ca 15?
Meiner ist auch mein ersterBenim kismetim gec cikti karsima ama temiz oldu tam oldu
Ja ich hoffe, dass er sich auskennt.
Es wird sehr stressig werden für uns..
O yüzden balayimizda güzelcene dinlenmek istiyorum
Canim ben kactim.. Aksam grsrz..
Kommt deiner aus der TR canim?
Meiner wird 26 ich werd 23 yani 2bucuk yas var diyebiliriz
Ja wir möchten nicht lange warten ikimizde cocuk delisiyiz
Hadi gözün aydin canim ich werd meinen erst wieder im märz sehen.
Ya cok fazla bekleyincede isin suyu cikiyo aff edersin.
Ne kadar cok beklersen o kadar cok dedi kodu sorunlar vs.
Je früher desto besser.
Wir sind Sommer 2010 zusammen kommen Sommer 2012 heiraten wir insaAllah
Ah ja bei uns ist das alles kompliziert..
Orda evlenicez ya biz tüm evraklar felani filani.
Ich kenn mich nicht aus nereye gidicem kime basvurucam keine ahnun
sorma canim bende cok sinir oluyorum, onlar incecik oluyorda ben niye olamiyorum diye..
das sieht so gut aus... insan komplexe giriyor istemeden:26:
hehe olur canim:)) allahin izniyle olur insallah ya.. calisiyormusun sen? einkommen varmi yani sparen yapiyormusun?
wenn du ein gutes einkommen hast bence mutlaka kendini ikna et at kenara 3 5 evlenince hemen is bulamassan
tabiki esin verecek sana para ama ilk zamanlar belki utanma sIkIlma olur eziklik hissi olur ne bilim
o zaman kenardanda harcanirsin mesala..
touristen visum alabilir benim bildigim kadariyla urlauber olarak gelmek icin.. 3 ay kalabiliyor ozaman
dafür braucht man keinen test soweit ich weiß.. musst halt pass beantragen und visum beantragen aber persönlich.
ama sorular soruyorlar bildigim kadariyla (yanis olabilir canim ozaman öyleydi, belki simdi degismidir yada sormazlar)
omime sormuslar, orda paran varmi oder einkommen varmi von deinen verwandten bilmem ne.. ama yasliydi 75di ozamanlar.. simdi 80
vize alamadigi icin getirememistikcok istiyoruz hala ama olmuyor malesef..
bence esinde sorun cikacagini sanmiyorum er ist ja jung.. tourist olarak alir gezmek istiyorum falan diye
Evet evet bizim insanimiz sag olsun habire yediriyor hamileleri :))
Yaa ich hab jetzt ein bisschen nachgeforscht.. Benim nisanlimi buraya getirmem cok zor olacak :S
Sie schauen auf das einkommen ki ben arbeitslosum..
selam canim gözün aydin:) allahin izniyle hersey güzel olur insallah..Merhaba kizlaar:)
bin auch aus deutschland.. biraz okudum yazismalasinizi voll süß..:)
sizler nisanlisiniz bile benim nisanim Allah nasip ederse ocakda olacak.. cumarteside istemeye geliyorlar..
istemeye geldikleri g sizde nasildi? ben aslinda ypama cicek istiyorum yani sahte cicek damit ich es auch aufbewahren kann.. wisst ihr wo man solche blumensträße machen lassen kann?
yada gercek cicek daha mi iyi?? biz insallah 2013de evlenicez ama almanyadaki gelin adaylari deyince dayanamadim yaziyim dedim:)
regen haklisin canimonlar bizi kiskansin:)) nasilsin neler yaptin??[/B][/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?