- Konu Sahibi xKaderimsin
iyiyiz canim sen nasilsin:) sendemi almanyaya gelin geleceksin??Hosbulduk :) Nasilsiniz??
oy sevindim canim:) bin mal gespannt was du alles bestellt hast hehe:)) indirimden bulduysa ist ya supi :)Dün gece yatmadan bende H&Me baktim :)) Bi kac bisey bestellen yaptim. Gelsin gösteririm size. Unter anderem BHs, Sommer Kleider und eine Jacke. Ceket'te 30dan 12ye düsmüs o yüzden bi deniycem olursa giyerim olmazsa geri gönderirim. :))
regen evet canim tarz farkliligi olacak kesinlikle simdi biraz aliyorum onlari zaten bir iki sene giyerim hemen yeni kiyafet almiyorum nasilsa onlar bana uzun süre dayanir :)) birde burda takko da -50% var gestern hab ich von dort 3 panties eine weste ein pulli und zwei shirts gekauft..
ama dikkat etmem gerekiyor artik cok fazla para harcamamam lazim :S
Ah und noch etwas mädls. H&M in der Türkei ist sehr sehr teuer. Ben burdan bi elbise aldim indirimden um 4 euro orjinal fiyati 15euro. TR de aynisini buldum 30TL !! Yani bunlar direk euroyu TLye ceviriyorlar. BHs findest du nur um 20TL 25TL einfach viel zu teuer finde ich.
Yani eger TRye benim gibi gelin gidecek olan varsa burada indirimden alin TR de giyin ordan almayin ama..
Kizlar TRde nerelerden alis veris yaparsiniz? Ben nisanlimla LCW den bide Collezione den bi kac parca bisey buldum ama ordan da indirimden aldim ya bana cok pahali geliyor
Ben mesela kuzenin dügünü icin no name abiye elbise aldim 150TL ye kuzen nerden aldin diye sordu fiyatini sordu agzi acik kaldi
Sen evlenince TR de mi kalacaksin? Wenn nicht o zaman yine de TR de harcamalarina dikkat et ama tatilden tatile gittigin icin ist es nicht so schlimm..
Ama ben artik o kadar sIk gittim ki para konusunda da dikkat etmeye calisiyorum.
Mesela burda Takkodan alis veris yapsam kauf ich mir eine jeans nicht um 30€.
Ich warte bis es 20€ is.
Ayni sekilde TRye gidiyorum bi kazaga 30TL vermem indirimden alirim.
Es ist ja das gleiche produk ucuzladi diye kalitesi düsük olmuyor ya.
Maddi yönden simdiden kendimi alistirmaya calistim elim cok acik olmasin diye.
Nasil baslarsam öyle giderim diye düsünüyorum.
Ben birde temelli orada yasayacagim icin dikkat etmek zorundayim sanirim :))
ayni ben bende 20 euroysa bi jeans oder pulli 10-15 euro oluncaya kadar beklerim,
mir ist es zu schade okadar para bi giysi icin vermeye:)) kücüklükten beri bin ich sparsam und schnäppchenjägerin:)) annem sagolsun
ama kiz kardesim hic bana cekmemis , acimadan gidiyor bi cekete 30 euro veriyor hic tutumlu degil.. bende diyorum kocasi düsünsün evlendiginde banane
spaß bei seite.. gercekten önemli tutumlu olmak.. biri tutumlu biri harcarsa olmaz, yeri geldiginde sparen yeri geldiginde ausgeben:)
iyi günlerin kötü günleride vardir demisler büyüklerimiz , insallah hicbirimiz o duruma gelmeyiz ama olurda olursa
birikimlerle cabicak toparlaniriz insallah amin.. (ben en cok dügünden sonra borc kalirsa bize diye korkuyorum , cok degil max. 5tausend euro ama yinede..)
o yüzden simdi daha cok sparen yapiyoz :))