- Konu Sahibi xKaderimsin
-
H&M hat schöne sachen.. Die sind aber irgendwie teuer?
Indirimli olunca.. Kacirmamak gerekiyor..
Ben türkiyedekileri begenmiyorum.. Almadimda ordan.. Cok billig,einfach duruyor..
H&M hat schöne sachen.. Die sind aber irgendwie teuer?
Indirimli olunca.. Kacirmamak gerekiyor..
Ben türkiyedekileri begenmiyorum.. Almadimda ordan.. Cok billig,einfach duruyor..
heeeyyyt ben geldiiim :))
yaa arkadas ne cok sey cakirmisim yaa :))
öncelikle Askinbitanesi canim ikinci resimdeki cok güzelmis yani yatak örtüsü :)
ben tam olarak bi renk olsun demiyorum daha ama pudra olabilir pudra pembesi olabilir oder alt rosé tarzi bakmak lazim :)
aslinda yavruagzida olabilir ama o rengi oturma odasinda istiyorum :)
regen inan bende burda olduguna cok mutluyum :)
güzün abla gibi yetisiyosun her derdimize :))
canlarim ya bende gecelik konusunda pek fazla almadim
türkiyeden alirim diyorumda ya ben onlarin hepsini nasil getiricem diyorum
victoria's secret dan siparis etmeyi bile düsündün cünki hastayim ürünlerine :))
ama ayni desenler modeller türkiyedede bulursam no problem
olur canim hemen haber veririm bisey gördügüm zaman:)
abowwwsenin öyle geceliklerin cokmusssss, ich hab nur 10
daha almam lasim bendeee
canim hast du auch strapsen?? nerden bulabilirim onlardan beyaz,kirmizi ve siyah almak istiyorum
ama ich weiß nicht von woo?? c&a da yok, new yorker de bilmiyorum muss mal gucken gözüme carpmadi..
h&m de bakmadim baska yer kalmadiki :S
Echht ay von wo hast du die ganzen Sachen? Banada söyleyin yarim senem kalmis burada gitmeden önce alayim bari :)
Tamam hadi kaynanla hasret giderip gel bakalim :)
Ama kizlar ben normal kiyafet aldim kendime bayagi bir. Takko c&A H&M den pullis, westen, tshirts, socken, unterhosen, nachtwäsche, hausanzug, ein paar hosen bunlari bol bol aldim.
Eksigim iste bhs und cicili bicili nachtwäsche :)
Bevor ich in die TR ziehe möchte ich von hier eine Winterjacke, ein paar Winterstiefel, ein paar Sportschue, eine Handtasche und eine Geldbörse kaufen.
Strapsen hab ich auch.. weiße und lila.. o ne icin güzel biliyor musun? z.B. das Wetter ist gut, du hast nur einfachen Kleid an, askili usw.. iste onun altinda güzel oluyor.. adam geliyor eteginle felan oynarken ceeeeeealtindan strapsen cikiyor.. ben onu bugün H&M'de görüm tatlim ve sanirim takkoda da var.. bei H&M war es nicht so sexy, hatte einfache material, ama olsun model var yani.. ayyyy ben gecen yine H&M'de bir jacke gördüm, böyle so weich dass du sehen musst.. yani mesela banyodan ciktin kurulandin, giy üstüne git otur.. cooook güzeldi beden yoktu ama bana göre... böyle popoyu kaptiyor, yarim kol also Japan Style.. bi bak bakalim, belki öyle bir sey de alirsin..
yaaaaaaa bende istiyoruuuuum iste öyle sasirtmaaaaaaaak :)))) bi bakiyim h&m le takkoya , jackeyede bakicam mutlaka:) , bitane almistim ama güzel durmuyor ya
sana birsey soracam canim acaba bendemi anormalik var yoksa herkezdemi öyle..
Oberschenkelinnenseite var ya bende schwabbelig orasi(( normalmi?? nasil ericek orasi bilmiyorum bildigin birsey varmi?? hareket falan?
standart größe aldigim strapse ama yukariya kadar cekince o schwabbelig yere kadar sIkIyor ve cirkin duruyoro manken kizlardaki gibi dursun istiyorum
yaaaaaaa bende istiyoruuuuum iste öyle sasirtmaaaaaaaak :)))) bi bakiyim h&m le takkoya , jackeyede bakicam mutlaka:) , bitane almistim ama güzel durmuyor ya
sana birsey soracam canim acaba bendemi anormalik var yoksa herkezdemi öyle..
Oberschenkelinnenseite var ya bende schwabbelig orasi(( normalmi?? nasil ericek orasi bilmiyorum bildigin birsey varmi?? hareket falan?
standart größe aldigim strapse ama yukariya kadar cekince o schwabbelig yere kadar sIkIyor ve cirkin duruyoro manken kizlardaki gibi dursun istiyorum
yaa canim gecen senelerde kilo verdigimde benim de cok gevsekti ama simdi bi 4kilo verdim ya, simdi gayet iyi.. tamam tas gibi degil ama vie besser al vorher.. belki cok yürüdügüm icin belki de zayiflamak icin kullandigim seydendir..ay itiraf ediyorum ben bir sey kullanarak zayifladim 4kilo, aber aus Apotheke in DE.. nicht aus der Türkei oder so... belki de o iyi geldi, cünkü o ürün cok iyiymis ve ben de artik iniyorum.. zaten dogum kilom kalirsa yine onunla zayiflicam.. yani bence o yüzden benim bacaklarim yumusak degil.. ama sey yapabilirsin böyle lastikler var ayagina takiyorsun iceri dogru cekiyorsun günlük o a iyi.. benim evce crosstrainer var, stepp trainer var ara ara onlari da yapiyom belki de faydali olmustur...
yaa canim gecen senelerde kilo verdigimde benim de cok gevsekti ama simdi bi 4kilo verdim ya, simdi gayet iyi.. tamam tas gibi degil ama vie besser al vorher.. belki cok yürüdügüm icin belki de zayiflamak icin kullandigim seydendir..ay itiraf ediyorum ben bir sey kullanarak zayifladim 4kilo, aber aus Apotheke in DE.. nicht aus der Türkei oder so... belki de o iyi geldi, cünkü o ürün cok iyiymis ve ben de artik iniyorum.. zaten dogum kilom kalirsa yine onunla zayiflicam.. yani bence o yüzden benim bacaklarim yumusak degil.. ama sey yapabilirsin böyle lastikler var ayagina takiyorsun iceri dogru cekiyorsun günlük o a iyi.. benim evce crosstrainer var, stepp trainer var ara ara onlari da yapiyom belki de faydali olmustur...
ben bunu cok begendiim fiyatida iyi 13 euro
ama bu manken diilde bi baskasi giymis das sah auf ihr schrecklich aus..
Eki Görüntüle 306157
ya canim benim bi arkadasda bi maddeyle yazifladi ama sagligina vermedigi sürece kisinin kendi bilecegi bisey
hos o ölüyodu o seyi icince cok igrencmis öyle diyodu bi hicbisey yemiyordu böyle coook az seyler yiyebiliyordu
obs was gebracht hat.. naja :)
ben gecen sene ramazanda pat diye 5 kilo verdim niye bilmiyorum
bu senede iki kilo :) ramazan bana yariyo
ama simdi bi 3-4 kilo daha versem hicde fena olmaz
o man simdi üzüldüm yabenim niye böyleki ya of.. aslinda bacaklarim cok zayif herkez bacaklarin zayif
daha ne istiyorsun bacaklarina spor yapma diyor ama oberschenkel innenseite schwabbelofffffffffffff off napcam ben ya..
o man simdi üzüldüm yabenim niye böyleki ya of.. aslinda bacaklarim cok zayif herkez bacaklarin zayif
daha ne istiyorsun bacaklarina spor yapma diyor ama oberschenkel innenseite schwabbelofffffffffffff off napcam ben ya..
canim sen simdi kilo verdinya, eger hizli verdiysen ondan olur ama biraz hareketle felan topluyor vücut.. mach dir keine Sorge..
ben bunu cok begendiim fiyatida iyi 13 euro
ama bu manken diilde bi baskasi giymis das sah auf ihr schrecklich aus..
Eki Görüntüle 306157
yavas verdim canim, oberschenkelinnenseite daha siskoydu simdi biraz iyi allahtan ama daha var.. insallah onlarda gider
canim o ilac kac paraydi? bide ismi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?