• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

]
olmassa mecbur öyle yapacam canim:) bakalim bi arastiriyim iyice düsüimde :) , ja wirklich canim, online shop haben die schon ama
ich weiß nicht ob man da bestellen kann, bi bakarsin newyorker.de , bak bundan var bende 1 euroya düsmüsdü von 15 euro, hammer oder? echtes schnäppchen ,
kocis gördügünde bayilacak:))

Eki Görüntüle 306106

evet canim cok güzel seyler var.. 2 tane komode cekmecem var ici camasir dolu, ceyizime diyip diyip aliyorum 3-4 euroya:)) annem yeter artik dedi haha
daha etiketleri bile duruyo ama napim dayanamiyorum:))

:1::1::17::1: Ist doch klasse nur 1euro. Ya ben gecelik aldim ama öyle özel bisey almadim daha dogrusu nerden alacagimi bilemedim. Bi TRye gittigimde markette transparan atlet ve slip aldim :1:

:1::1::17::1: Ist doch klasse nur 1euro. Ya ben gecelik aldim ama öyle özel bisey almadim daha dogrusu nerden alacagimi bilemedim. Bi TRye gittigimde markette transparan atlet ve slip aldim :1:

ya bende trden 1-2 bh aldim simdi diyorum ne icin almissim doldu tasti ev..

buna benzer ipli gecelik var bitane siyah mit pinker schnur bide mavi..

corsettde var 2-3 tane ama böyle degisik olacak daha ariyorum.. mit strapsen:D
anam öyle geceliklerde dordürüz satilmiyorki :19: sanki ne olacaksa...

Ay iyi kizlar bana fikir verin nerelere bakayim diye :) aber es soll net teuer sein wie gesagt abreitslosengeldle biseyler yapmaya calisiyorum hihi..

Evet regen ben burda dogma büyüymeyim her ne kadar türk olsamda kültür farki cok asiri olacak benim icin. Nisanlim bana gerci her konouda destek oluyor ama ne bileyim vieles ist anders. Ve haklarimi da insaAllah en kisa zamanda ögrenirim. Zaten nisanlima diyorum ramazadan sonra hemen ise baslamak istiyorum diye.

Ya sorma almanci gelinim diye beni zengin saniyolar das ist das schlimmste :1:

Türkiyeyi cok seviyorum. Ama ailemden ayri gidecegim icin üzülüyorum iste :S

söyle düsün tatlim: tr'den almanyaya gelin gitseydin ailen kolay kolay gelemezdi ama simdi ailen ne zaman isterse ve uygun olursa atlar gelir yanina :34::34::34:

valla canim, askininbirtanesinin de dedigi gibi, entweder newyorker oder h&m.. heute habe ich eine Unterhose gefunden.. so weich und schick, nur 1 euro... aber mir war es zu gross :50::50::50: du musst immer gucken.. 1 oder 3 euro bi sürü sey bulursun :52::52: bei C&A habe ich mir so was gekauft :
http://www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#!/Women//Tages- & Nachtwäsche/BHs & Oberteile/79078/1

ayni renk degil ama.. nightblue :17::17::17:

valla zengin gözüyle bakanlara dersinki almanyayi yanimda getirmedim :19::19::19:

ya bende trden 1-2 bh aldim simdi diyorum ne icin almissim doldu tasti ev..

buna benzer ipli gecelik var bitane siyah mit pinker schnur bide mavi..

corsettde var 2-3 tane ama böyle degisik olacak daha ariyorum.. mit strapsen:D
anam öyle geceliklerde dordürüz satilmiyorki :19: sanki ne olacaksa...

die bhs in der TR sind meistens push up o yüzden ordan hic almadim ama burda da adam akilli bulabildigimi söyleyemicem :))

]
olmassa mecbur öyle yapacam canim:) bakalim bi arastiriyim iyice düsüimde :) , ja wirklich canim, online shop haben die schon ama
ich weiß nicht ob man da bestellen kann, bi bakarsin newyorker.de , bak bundan var bende 1 euroya düsmüsdü von 15 euro, hammer oder? echtes schnäppchen ,
kocis gördügünde bayilacak:))

Eki Görüntüle 306106

evet canim cok güzel seyler var.. 2 tane komode cekmecem var ici camasir dolu, ceyizime diyip diyip aliyorum 3-4 euroya:)) annem yeter artik dedi haha
daha etiketleri bile duruyo ama napim dayanamiyorum:))

yaaa unterwäsche olunca ben de dayanamiyorum.. sirf bir uzun cekmece unterhose var.. maasim gelsin yine alcam :1::1::1::1: eskileri atcam ama, yoksa cok görünüyor..

söyle düsün tatlim: tr'den almanyaya gelin gitseydin ailen kolay kolay gelemezdi ama simdi ailen ne zaman isterse ve uygun olursa atlar gelir yanina :34::34::34:

valla canim, askininbirtanesinin de dedigi gibi, entweder newyorker oder h&m.. heute habe ich eine Unterhose gefunden.. so weich und schick, nur 1 euro... aber mir war es zu gross :50::50::50: du musst immer gucken.. 1 oder 3 euro bi sürü sey bulursun :52::52: bei C&A habe ich mir so was gekauft :
http://www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#!/Women//Tages- & Nachtwäsche/BHs & Oberteile/79078/1

ayni renk degil ama.. nightblue :17::17::17:

valla zengin gözüyle bakanlara dersinki almanyayi yanimda getirmedim :19::19::19:

Evet Allahtan babam yakinda emekliye de ayrilacak sIk sIk gelirler insaAllah ziyaretime. Hehe dogru dedin gercekten öyle demem lazim :)) Insanlar bilmiyor ama burda hangi sartlar altinda yasadigimizi. Tamam durumu cok iyi olanlar da vardir. Ama herkes ayni degil iste.

Hm 16euro würd ich dafür aber nicht ausgeben ya verbilligt olunca alirim ama :1: Wie viel braucht man denn solche sachen? Ich hab echt nur normale nachtwäsche :37:

die bhs in der TR sind meistens push up o yüzden ordan hic almadim ama burda da adam akilli bulabildigimi söyleyemicem :))

Evet Allahtan babam yakinda emekliye de ayrilacak sIk sIk gelirler insaAllah ziyaretime. Hehe dogru dedin gercekten öyle demem lazim :)) Insanlar bilmiyor ama burda hangi sartlar altinda yasadigimizi. Tamam durumu cok iyi olanlar da vardir. Ama herkes ayni degil iste.

Hm 16euro würd ich dafür aber nicht ausgeben ya verbilligt olunca alirim ama :1: Wie viel braucht man denn solche sachen? Ich hab echt nur normale nachtwäsche :37:

ja cok push up li o yüzden 2-3 tane falan aldiydim :) , 16 euro biraz pahalimis yaa, bende biraz ucuzlayinca alirdim:))
valla canim ilk evlendiginde cok ise yaricakdir..und dann immer :)) yani ara ara corsage gibi seyler giyip kocisin karsisina ciksan adam yeniden asik olur hahaha
benimde corsage var 2-3 tane ama takim degil.. valla uygun buldukca al derim 2-3 taneyle olacak is degil bence da braucht man schon etwas, degisik degisik arada bir
süpriz yapmak icin:9:

yaaa unterwäsche olunca ben de dayanamiyorum.. sirf bir uzun cekmece unterhose var.. maasim gelsin yine alcam :1::1::1::1: eskileri atcam ama, yoksa cok görünüyor..
yaaa sorma , yine sen atiyormussun, ben yeni oldugu icin atmiyorumda :)) kiyamiyorum yakinda ic camasir dükkani acicam haha
o aldigin corsage nightblue süpermis canim :23: beyendiiiiiiim

Son düzenleme:

ben de 16 euro vermedim ki zaten :1::1::1::1: ben 16 e vercem he??? 4 euroya inmisti o zaman aldim.. zaten aynisi da degil bi benzeri, unterhose'sini almamistim ama.. bi tane ona uyan vardi evde takim yaptim.. also, wie viel man braucht, kann ich nicht sagen :1: z.B. für dich hab ich gerade gezählt.. nur solche Sache, mit Spitze oder Tüll, 16 Stückchen hab ich :17::17::17: mit unterwäche aus Satin hab bestimmt fast 50.. yani her gece 1 tane desen, en az 30 verschiedene brauchst du auch :1::1::1::1:

kaynanam beni özlemis hemen gidip geliyorum ben :54:

ben de 16 euro vermedim ki zaten :1::1::1::1: ben 16 e vercem he??? 4 euroya inmisti o zaman aldim.. zaten aynisi da degil bi benzeri, unterhose'sini almamistim ama.. bi tane ona uyan vardi evde takim yaptim.. also, wie viel man braucht, kann ich nicht sagen :1: z.B. für dich hab ich gerade gezählt.. nur solche Sache, mit Spitze oder Tüll, 16 Stückchen hab ich :17::17::17: mit unterwäche aus Satin hab bestimmt fast 50.. yani her gece 1 tane desen, en az 30 verschiedene brauchst du auch :1::1::1::1:

Echht ay von wo hast du die ganzen Sachen? Banada söyleyin yarim senem kalmis burada gitmeden önce alayim bari :)

Tamam hadi kaynanla hasret giderip gel bakalim :)

Ama kizlar ben normal kiyafet aldim kendime bayagi bir. Takko c&A H&M den pullis, westen, tshirts, socken, unterhosen, nachtwäsche, hausanzug, ein paar hosen bunlari bol bol aldim.

Eksigim iste bhs und cicili bicili nachtwäsche :)

Bevor ich in die TR ziehe möchte ich von hier eine Winterjacke, ein paar Winterstiefel, ein paar Sportschue, eine Handtasche und eine Geldbörse kaufen.

:1: Iyi kizlar siz o zaman güzel ve uyguna buldugunuz zaman hemen bana yaziin bende alayim :)
olur canim hemen haber veririm bisey gördügüm zaman:)

abowww :53: senin öyle geceliklerin cokmusssss, ich hab nur 10 :5:
daha almam lasim bendeee :9:

canim hast du auch strapsen?? nerden bulabilirim onlardan beyaz,kirmizi ve siyah almak istiyorum
ama ich weiß nicht von woo?? c&a da yok, new yorker de bilmiyorum muss mal gucken gözüme carpmadi..
h&m de bakmadim baska yer kalmadiki :S

Son düzenleme:
$Bayanlar-için-gecelikler.jpg

Ich hab solche zb ganz normale :))

Back