- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi xKaderimsin
-
Ceken bilir demisler ya o yüzden sende bize yasadklarindan yola cikarak nasihatler veriyosun und das ist für uns alle sehr hilfreich :) ben ona benzer bir soru nisanlima sormustum er hat dann gemeint er geht dann halt alleine zu seinem bruder ich muss nicht mitkommen.. yani sonucta onun abisi er sagt auch, dass seine schwägerin generell sehr kalt ist zu jedem ich rede auch nicht wirklich viel mit ihr sagt er aber meinen bruder kann ich nicht streichen sagt er das stimmt auch und so was würde ich auch nie verlangen..
Ich galube das ist einer der Gründe warum ich es mag das zu lesen was du von dir gibst... Annem babam ayrildiktan sonra malesef bizde cok laf yedik annemizi tutdugumuz icin bir ara cok sinirleniyordum sinirimdende icimden ne geliyorsa söylüyordum simdi gec de olsa susmaya karar verdim... Allaha sükür nisanlimda sessiz sakin... bu yüzdende en büyük dayanagim o diyebilirim.. Sadece icimden gecenleri ona anlatiyorum sanirim buda bir yanlis ama tek güvenecegim insanda o simdi ona da pek anlatmiyorum... zaten milletin ahzi torba degilki büzesin misali kimseyle birsey paylasilmiyor....
ist gut wenn es wirklich hilfreich ist.. ben de bunun icin her seyi cekinmeden anlatiyorum.. benim esimin de bi erkek kardesi var canim.. o bana neler etti de esim agzini acip tek kelime etmedi.. beni dövmeye calisti, parama caldi, bilezigimi caldi.. oglan benim cilt maskemi bile aliyordu odasina koyuyordu ben kullancam diye.. ama esim hic bir sey yapmadi canim.. erkekler pek birbirlerine ses etmiyorlar.. yani takma bosver.. en kötü ihtimal eltin seninle ugrasir ugrasir ama hic bi karsilik alamazsa ne olur?? o da pes eder.. ben kaynimla bas edemeyince, en son bilezigimi calinca konusmama karari aldim ve ondan sonra da bizi baristirdilar ama yine de hiic orali olmadim hic konusmadim.. zamanla dedigim yere geldi.. ama nerdeyse 2senede.. halen de ugrasir benle.. ses etmem haddini asinca kizarim sadece ama yüzüne karsi kavga eder gibi degil, o yokken kaynanamlar felan varken derim yine böyle böyle yapiyor diye.. sen de takma eltini.. belki de simdi korkuyordur papucum dama atilacak diyezaten herkese karsi sogukmus baksana bosver..
benim esim de sessizdir, ailenin ezigi derim bazen yazik yaa, ama öyle icine cok atar o da..ben yine de eslerimize her seyi anlatarak bogmak taraftari degilim.. o da iyi degil.. hep sikayet hep sikayet adam bir gün alir basini gider :26: ay Allah korusun.. dedigin gibi, kimselere bir sey anlatmamak lazim insan bunaliyor ama en iyisi bi yabanciya anlatmak.. ben mesela burdaki arkadaslarima gercek hayattakilerden daha cok güveniyorum.. ve etrafima hic bir sey anlatmiyorum.. bence topigimiz sadece gelin adaylari olmaktan ziyade dertlesme topigi de olabilir
Evet canim ben eskisen cok sivri dilliydim ama yasadigim bazi olaylar psikolojimi cok etkiledi artik sus pus biri oldum. Ama eger bana zarar vermeye calisirsa o zaman külahlari degisiriz. Sonst müssen wir uns so akzeptieren wie wir sind. Herkese karsi öyleyse bana karsida öyle olabilir. Ama iste icinde olmadigim icin und weil ich sie nur ein paar mal gesehen habe tam net bisey diyemiyorum. Hayirlisi. MasAllah iyi bas etmissin kayninla :)
canim sus pus olma, yeri geldi söylemezsen de eziyorlar insani ama dedigin gibi yasanan seyler insani degistiriyor o dogru... zaten herkes bilse karsisindakini kabul etmeyi sorun kalmaz..
Ach gott Ailenin azigiSanki nisanlimla senin esin kardes :) er ist genauso immer ganz ruhig für jeden seiner Familie da einer der gründe warum ich ihn so sehr liebe :) Teyzem hep der Nisanlina anlatma aile sorunlarini vs ama ister istemez anlatiyorum icimden gelenleri /gecenleri :26: dedigin gibi Dertlesme Topigi de olabilir bu Topic :)
canim resimde cok hos görünüyor ama rengi modeli elindeyken nasil olur belli degil..
yatak odasini hangi renk istersin bilmiyorum ama koyu renkler burdaki evlerde biraz sorunlu olabilir
zaten hava herzaman kapali fazla isik yok bide odana isik girmiyorsa ben acik renk tavsiye ederdim
ama o paraya deger mi diye soruyosan 200€ türkiyede harika yatak örtüleri bulursun
ob es auf die 50 ankommt musst du selbst entscheidenfazlada bi kayip diil yani
ben yatak örtümü türkiyeden alicam ins. hihi
Haklisin canim. Cok tesekkür ederim :)
Baska konuya geceyim biraz :) Daha uzun süre olmadi almanyaya geleli senin dimi? Zor oldumu alismak? Bende ailemden ayrilicam cünkü.
canim bilmiyorumki ya :S yatak odami lila beyaz istiyordum eigentlich ama haklisin ..
sence kirmizidami cok koyu düser?? yok canim 200 euro yani 400 TL ye cok daha iyisini bulamasin benden söylemesi..
biz baktik bu sene yazin izindeyken fiyatlar ucmus.. en ucuzu 600-700 TL di en pahalisida 1000TL yatak örtüsü fiyatlara bak yaa iyice ucmuslar..
yani ondan 250 euro bana uygun geldi aslinda, ya modelini aslinda beyendim ama sanki icim daha cok beyaz istiyor gibi ve daha az
pileli..üf sanirim bence trden alicam bak su modeli cok beyendiydim bide ama bunuda annem beyenmedi , sen ne renklerle dösemeyi düsünüyorsun evini canim??
Eki Görüntüle 306092
regen canim yazdiklarini okudum, vallah iyikide evlisin ne güzel bize yardimci oluyorsun tecrubelerini aktariyorsun:)
sorum falan olunca direk sana gelecem haberin olsunnnnn
canim bilmiyorumki ya :S yatak odami lila beyaz istiyordum eigentlich ama haklisin ..
sence kirmizidami cok koyu düser?? yok canim 200 euro yani 400 TL ye cok daha iyisini bulamasin benden söylemesi..
biz baktik bu sene yazin izindeyken fiyatlar ucmus.. en ucuzu 600-700 TL di en pahalisida 1000TL yatak örtüsü fiyatlara bak yaa iyice ucmuslar..
yani ondan 250 euro bana uygun geldi aslinda, ya modelini aslinda beyendim ama sanki icim daha cok beyaz istiyor gibi ve daha az
pileli..üf sanirim bence trden alicam bak su modeli cok beyendiydim bide ama bunuda annem beyenmedi , sen ne renklerle dösemeyi düsünüyorsun evini canim??
Eki Görüntüle 306092
regen canim yazdiklarini okudum, vallah iyikide evlisin ne güzel bize yardimci oluyorsun tecrubelerini aktariyorsun:)
sorum falan olunca direk sana gelecem haberin olsunnnnn
canim resimde cok hos görünüyor ama rengi modeli elindeyken nasil olur belli degil..
yatak odasini hangi renk istersin bilmiyorum ama koyu renkler burdaki evlerde biraz sorunlu olabilir
zaten hava herzaman kapali fazla isik yok bide odana isik girmiyorsa ben acik renk tavsiye ederdim
ama o paraya deger mi diye soruyosan 200€ türkiyede harika yatak örtüleri bulursun
ob es auf die 50 ankommt musst du selbst entscheidenfazlada bi kayip diil yani
ben yatak örtümü türkiyeden alicam ins. hihi
Aaa bu benim yatak örtüme coook benziyooorr 380TL ye diktirmeye verdik siyah beyaz buna cok cok cok benzeyen bir model.
valla zor oldu.. kivirmaya gerek yokAllahtan tr'de okuyan biriydim ve gelince dil ögrendim usw cok fazla sorun yasamadim, bu ailevi sorunlar disinda.. uniye basladim felan güzeldi aslinda benim icin.. ama bir bucuk sene ailemi göremedim bir seneden fazla kaynanamlarla oturduk, sonra iste kavga felan eince kendi evime ciktim, uniye basladim dedi ohh Allahim sükürler olsun.. sonrada yilbasinda tr'Ye gittim 1ay tek basima.. gelince uni'yi biraktim iste kinderbetreuung bulmustum halen orda calisiyorum.. tr'den almanyaya gelince dil sorunu haricinde aslinda kolay, cünkü almanya rahatca yasayabilecegin bi devlet.. mesela ben simdi etek giyebiliyorum rahatca ve tr'ye gitmek bi lüks degil.. insallah senin gittigin aile de annemlere gidtmek istiyorum deyince sorun etmezler... cünkü burda bi arkadasim var, kiz geleli iki sene bitti daha göndermiyorlar da götürmüyorlar da istese kaynanasi götürür cünkü onlar yarim sene trdeler.. esi göndercekti ama kaynanasigil dediki eger karini trye gönderirsen seni evlatliktan redederiz yani Allah böylelerine düsürmesin.. ama simdi cok memnunum her seyden.. bir de ausbildung yaparsam varya cifte kurban kescem ilk maasimla
bende beyendim canim ama annem beyenmedisenin örtün siyah beyazmi? :)
Canim aslinda ben böyle abartili bir sey istemiyordum. Aber beide seiten seine und meine haben darauf bestanden :)
Yatagima da gelinlik giydiricem ben diyorum
Ja schwarz weiß olacak canim yatak odam da siyah beyaz cünkü. Yani dikisleri siyah olacak mesela.
Ich weiß nicht genau nasil erklären yapayim ama foto eklerim ceyiz serildigi günden :)
Bu da benim yatak odam:
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/484296-siyah-beyaz-sade-dunyamiz.html
Es ist kein luxus schlafzimmer. Ama es hat uns sooo gut gefallen. Icimize sindi ve öyle aldik cok sevdik bu odamizi :)
Canim bende tam tersi olacak TRye gidecegim. Yani aslinda maddi acidan benim zararim olacak. Burada arbeitslose aliyorum mesela. TRde öyle bi imkanim olmayacak. Allah nasip ederse bir sene calisip ondan sonra zaten cocuk sahibi olmak istiyorumAma bende mecbur ise girmeliyim sonst halte ich die Trennung nicht aus. Arkadas cevrem yok. Kimseyi tanimiyorum etmiyorum. Ailemden yeni ayrilmisim. Üstesinden gelemem eger ki evde oturur kalirsam. Ich weiß nicht was sie dazu sagen werden, nisanlim bana tabi ki gidebilirsin diyor ama kaynanamlar insaAllah bu duruma karismazlar. Ne kadar sacma ama dimi onlar benim anam babam onlari görmek benim hakkim. Wieso machen das schwiegereltern. Ne geciyor ellerine gelinlere izin vermeyince annelerini görmeye??
Ay h&m de ucuzluk mu var :) Ben cumartesi c&a'dan bi kac bisey ismarladim -25% & ohne versandkosten di ama ic camasiri bulamadim. Ich hab zwar genug panties aber ich brauch unbedingt bh's ceyizim icin
Canim bende tam tersi olacak TRye gidecegim. Yani aslinda maddi acidan benim zararim olacak. Burada arbeitslose aliyorum mesela. TRde öyle bi imkanim olmayacak. Allah nasip ederse bir sene calisip ondan sonra zaten cocuk sahibi olmak istiyorumAma bende mecbur ise girmeliyim sonst halte ich die Trennung nicht aus. Arkadas cevrem yok. Kimseyi tanimiyorum etmiyorum. Ailemden yeni ayrilmisim. Üstesinden gelemem eger ki evde oturur kalirsam. Ich weiß nicht was sie dazu sagen werden, nisanlim bana tabi ki gidebilirsin diyor ama kaynanamlar insaAllah bu duruma karismazlar. Ne kadar sacma ama dimi onlar benim anam babam onlari görmek benim hakkim. Wieso machen das schwiegereltern. Ne geciyor ellerine gelinlere izin vermeyince annelerini görmeye??
Ay h&m de ucuzluk mu var :) Ben cumartesi c&a'dan bi kac bisey ismarladim -25% & ohne versandkosten di ama ic camasiri bulamadim. Ich hab zwar genug panties aber ich brauch unbedingt bh's ceyizim icin
kiz ceyiz isi benden soruluuuuuuuur :))) nein spaß bei seite.. sexy ve güzel ic camasirlari istiyorsan ceyizin ici
dann geh zu New Yorker siddetle tavsiye ediyorum:) benim bh lari falan bi görsenh & m de de cok var ama ben New Yorkerden aliyorum
die haben auch super angebote.. devamli ic camasirlari reduzieren yapiyorlar cogu bhlari falan 12,95den 2,95 e aldim gercekten!!
ich hab sogar eine unterwäsche für die weihnachtszeit:)) bir tane kalmis 1 euro yapmislardi hemen aldim lagzim olur diye...
kiz ceyiz isi benden soruluuuuuuuur :))) nein spaß bei seite.. sexy ve güzel ic camasirlari istiyorsan ceyizin ici
dann geh zu New Yorker siddetle tavsiye ediyorum:) benim bh lari falan bi görsenh & m de de cok var ama ben New Yorkerden aliyorum
die haben auch super angebote.. devamli ic camasirlari reduzieren yapiyorlar cogu bhlari falan 12,95den 2,95 e aldim gercekten!!
ich hab sogar eine unterwäsche für die weihnachtszeit:)) bir tane kalmis 1 euro yapmislardi hemen aldim lagzim olur diye...
ja ja wie gesagt, für dein mitgeschenkbenim dolabimin yarisi sadece ic camasiri git bi bak h&m'e, 3-5-7 euro
sanmiyorum canim seninkilerin karisacagini ama simdi sen almanyadan geliyorsunya farkli davranirlarsa takma hic olur mu?? yani sen bilmiyorsun o öyle olmaz bu adettir felan derler.. egerki belli bi süre (haitlamiyorum simdi) sigortali calisirsan tr'de de arbeitslosengeld aliyorsun.. hele de meslegin varsa ve vertragla calisirsan hamilelik parasi usw alirsin haklarini arastir.. ich weiß auch nicht ganz genau aber mein Vater hat auch Arbeitslosengeld bekommen.. sen saglam ur bak zamanla onlar gelcekler pesindensimdi akrabalar felan da cekemezler.. alamanci gelin olcan ama bence her sey beklediginden daha güzel olcak.. cünkü sen bilgilisin haklarini a arastir sorun yasamazsin
olmassa mecbur öyle yapacam canim:) bakalim bi arastiriyim iyice düsüimde :) , ja wirklich canim, online shop haben die schon amaSahimi kiz :) haben die auch online shop? NY yakinimda yok cünkü :)
Yatak odasina gelince lila rengine bayiliyorum ben yatak örtünü gördüm cok hosuma gitti ama dogru belki karanlik olabilir. O zaman sende diktirmeye ver türkiyede o modeli und sag du willst lila nähte haben olmaz mi?
evet canim cok güzel seyler var.. 2 tane komode cekmecem var ici camasir dolu, ceyizime diyip diyip aliyorum 3-4 euroya:)) annem yeter artik dedi hahajaa... da gibt's auch so schöne Unterwäscheben gecen bi pembe mor yesil seyler gördüm Allaaahhhh dedim yani benim bile icim gitti, erkek görse ne der kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?