- 22 Ağustos 2007
- 6.201
- 43
çok sagol canım ben türk vatandaşıyım 6 ayda bi giriş cıkış yapıyorum tabi almanyanın haberi yok anmeldungum hala annemlerin evinde devletten para falan almıyorum.Şimdi yeni kanuna göre almanya sınırları içinde 6 aydan fazla kalmam gerekiyo o yüzden bende ne evlendigimi ne soy isim degişikligini hiç birşey bildirmedim anlıcan sessiz sedasız girip cıkıyorum benim korkum almanya havaalanına geldigimde derlermi acaba nerden cıktı bu cocuk diye
valla kızlar benimde dayılarım filan bazı akrabalarım yıllardır almanyada yaşıyor bi kere hiç de sizin dediğiniz gibi bir yıl boyunca toparlayıp bavullar dolusu eşya getirmediler bize. ikincisi hesap falan ödetmeyi bırak bizlen doğru düzgün dışarı bile çıkmazlar çıksak da hesabı onlara bırakmayız misafirler diye. üstelik giderlerken hepsine gücümüzün yettiğince hediyeler alırız. yani sizin dediğiniz gibi bir kullanma durumu olmaz ben çok şaşırdım valla yazdıklarınıza bize hiç bu kadar fedakarlık yapmadılar yapsalardı altta kalmazdık inanın bence kişilik yetiştirilme kursak meselesi.
nehir 61merhaba be guzelim .simdi okudum yardim istedigini .acikcasi konu hakkinda yorum yapamayacagim ama,birsey söylemek istiyorum sana ister al ister alma ,sen bilirsin.guzel yuksek okul mezunusun ne isin var burada bee.eger cok buyuk bir ask sevda yoksa isin icinde kendini yabanci hissedecegin bir yere gelmeni tavsiye etmiyorum ben.burasi bazi insanlarin met etdigi gibi mukemmel bir yer degil bence benim nacizane sahsi fikrim .sana hayat kolay gelsin ....
tüm gurbetçilerimize selamlar .allah yardımcınız olsun oralada o kadar zorluğa birde can tehlikesi eklendi.aman ne olur dikkatli olun .haberlerde duyuyoruz çok üzülüyoruz ailece inanınki.olmadı dönün gelin memlekete