- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Ah merkel Ah senin bu basın özgürlüğü hakkın birilerini çıldırtıyor haberin olsunEyyyy merkel, tutukla bu adamları. At içeri sürünsünler...
Beni de koviiir misin ağamElin gavuru ülkenin başındaki adamı koskoca cumhurbaşkanını mizah malzemesi yapmış, ülkeni yerin dibine sokmuş sen gülüyorsun. Vatan haini, terörist, beğenmiyorsan git ülkemizden.
Beni de koviiir misin ağam
merkel ile ilgilide yapmışmı aynı show programı merak ettim
Devlet kanalında yayınlanan bir program ve ülkesindeki politikacıları merkel de dahil çok güzel mizah yoluyla eleştiriyor. Ne ilginç dimi lamelif.. Devlet televizyonu yahu, başbakanı bakanları neyim eleştirebiliyor.. Vay beee...
örneklerini görmek isterim sephora evet siyasiler hakkında mizah yapabilmeliyiz -geçenlerde gördüm çokta hoşuma gitti birisi aynı ses tonuyla cbnin konuşmasını taklit etmişti
ülkemizde cumburbaşkanı ile ilgili yapılan mizah programları yokmu yok evet çünkü yapmaya kalktıklarında mizah değil hakarete çeviriyorlar
yalnız merkel ve benzerleri ile ilgili olan mizah programlarını bana çevirerek atarsan sevinirim, no speak english ( doğrumu yazdım onu bile bilmiyorum
Malesef ingilizce değil almanca. Onu ben de bilmiyorum ama kanal ve program hakkında yazılan türkçe yazılara google türkiye sayfasına heute yazarak ulaşabilirsin.
Bizimkiler hakarete çevirmiyorlar, cumbaba ve arkasındaki kitle tarafından her şey hakaret olarak algılanıyor sadece.
Merakını giderelim.... bak neler yapabildiklerini kendin gör:))merkel ile ilgilide yapmışmı aynı show programı merak ettim
hakaret olarak algılanan mizehları atarsan onlar içinde sevinirim
dur o dediklerini yapmaya çalışayım ne olurdu sanki hazır atıverseydin
Merkel reisten örnek alsa o karikatürü çizeni müebbete mahkum ettirirŞu pankartı asan çocuklara hakaret davası açıldı mesela çok değil bi hafta on gün önce. Büyük harfle yazıyorum bak HAKARET...
Eki Görüntüle 1789729
Şu pankartı asan çocuklara hakaret davası açıldı mesela çok değil bi hafta on gün önce. Büyük harfle yazıyorum bak HAKARET...
Eki Görüntüle 1789729
ıyy iğrenç bu mizahmı şimdi -alıntı yapmıyorum ,peki ne anlatmak istemiş ve hangi gazete,mizah programı-dergi vs. yapanlar hakkında herhangi bir yaptırım uygulanmamış mı ? bunlar hakkındada bilgi verirsen memnun olurumlingen
hakaret !!! sadece bumu delili ? hayır hakaret yok gördüğüm kısımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?