- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- 248
- Konu Sahibi in vino veritas
-
https://astrologieklassisch.wordpress.com/tag/karikatur/ıyy iğrenç bu mizahmı şimdi -alıntı yapmıyorum ,peki ne anlatmak istemiş ve hangi gazete,mizah programı-dergi vs. yapanlar hakkında herhangi bir yaptırım uygulanmamış mı ? bunlar hakkındada bilgi verirsen memnun olurumlingen
o zaman haklısın be dostum aman almayım ben böyle mizahı anlamak falan istemiyorumKusura bakma da dostum mizahın m'sinden anlamıyorsun. Mizah muhaliftir, mizah müstehcendir. Bu ikisi olmazsa mizah olmaz zaten.
o zaman haklısın be dostum aman almayım ben böyle mizahı anlamak falan istemiyorummidem kalktı resmen kendimi uçuruma doğru yuvarlanıyor gibi hissediyorum o derece yani ...Türk usulu komedi filmlerini küfürden ibaret gören ve hiçte sanatsal bulmayan kesim buna gülüyorsa işte o zaman bi çelişki var demektir. Bu karikatürün bi sözüde var ama yazamıyorum bunu farklı yollarla ifade edememişmi sevgili karikatürist ha gerçi bakamadım bile o yüzden ne anlatmak istemiş anlayamadım bi anlatın hele örnek gösterin dedim ama bu kadar acımasız olacağınızı kestiremedim
oo bizde bunu erdoğana yapsalaar yapan için meclis oylamaya gider ve idam kabul edilir.Merakını giderelim.... bak neler yapabildiklerini kendin gör:))Eki Görüntüle 1789727
Merkel ve Sarkozy bataktaki Yunanistan'ı destekledikleri için yapılmış bir eleştiridir, bu. Malum bugün hala Yunanistan diye bir ülke varsa AB sayesinde var. Yoksa çoktan Türkiye'de merdivenleri yıkamaya başlamışlardı.bi anlatın heleörnek gösterin dedim ama bu kadar acımasız olacağınızı kestiremedim
Mizah ve komedi filmi farkından girelim mi lamelif?
Farklı yolla ifade etmek istememiş belli ki. Erkek üreme organı görmek seni neden bu kadar rahatsız etti yahu? Alt tarafı elin kolun gözün gibi bir organ. Geerçek de değil, fotoğraf da değil, sadece karikatür.
yani beni erkeğin sırtını kadının m......i görmekte rahatsız ediyor sephora ( hatta eşim benim uzaylı olduğumu falan düşünüyor normal olmadığımı söyleyen çok kişi var bu konularda )oldum olası ciddi sağlık problemleri ve öğrenilmesi gereken birşey olmadığı sürece konuşulmasından dahi hoşlanmıyorum
bu yüzden rahatsız etti
komedi filmi ile mizah arasında elbet fark var ancak her ikiside birşeyleri anlatmak derdine düşmüyorlamı yollara
Hayır, çoğu komedi filminin (özellikle son dönem türk komedilerinin) mesaj verme derdi yoktur. Mizah ise mesaj verir.
Valla senin durum vahimmiş, eşini görünce de rahatsız oluyor musun ya da eşinle konuşmaktan? Eğer öyleyse ciddi problemlerin var demektir, önünü alman lazım.
hayır onu görmekle konuşmakla ilgili problemler yok çok şükür ,aksine güzel vakit geçiririzbeni düşündüğün için teşekkür ederim ama düşünme olur mu çelişkiyemi düştüm
yooooo
Kesinlikle:)))oo bizde bunu erdoğana yapsalaar yapan için meclis oylamaya gider ve idam kabul edilir.
benim cinsellikle ilgili sorunlarım olduğunu nerden biliyorsun ,varmıymış öyle bişey-varsa veya yoksa sen nerden biliyosun conemYok yav düşündüğümden değil. Cinsellikle ilgili sorunlarının burdaki tavırlarına temel olabileceğini düşündüm sadece. Ama sen yok öyle değil diyorsan değildir tabi.
benim cinsellikle ilgili sorunlarım olduğunu nerden biliyorsun ,varmıymış öyle bişey-varsa veya yoksa sen nerden biliyosun conemyav karikatür benim yatak odama kadar ne zaman geldi
hıııı gel tantanis buranın komiki benim bugün, nasıl eğlencelimiyimYa bu başlık ne eğlenceli bir hal almış.
bu fikir yürütcek şeymi sephoraFikir yürüttüm sadece. Bilmiyorum işte, sen de yok dedin. Yoksa yoktur dedim ben de.
hıııı gel tantanis buranın komiki benim bugün, nasıl eğlencelimiyim
bu fikir yürütcek şeymi sephorane ka ayıp yapma böyle şeyler
güzel tespit sephoraValla erkeğin sırtını görmekten bile rahatsız olduğunu, eşinin bile bu durumu normal karşılamadığını sen söyledin. Ben de fikir yürüttüm.
Eğlendirdiniz valla gülümseyerek okudumhıııı gel tantanis buranın komiki benim bugün, nasıl eğlencelimiyim
bu fikir yürütcek şeymi sephorane ka ayıp yapma böyle şeyler
Eğlendirdiniz valla gülümseyerek okudumTepkiler biraz bekar kız tepkisi gibi olmuş.
Eğlendirdiniz valla gülümseyerek okudumTepkiler biraz bekar kız tepkisi gibi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?