Diyorum sana pahali sehir, benim iki katli ve teraslı, bahçeli, 4 oda bir salon sicak kira 1000.Biz 2 odaya 1100 ödüyoruz(( eski kiracıyız bir de
Havalimanı uçuş bağlantıları nasıl ?Diyorum sana pahali sehir, benim iki katli ve teraslı, bahçeli, 4 oda bir salon sicak kira 1000.
1,5 saatte köln havalanindayim.Havalimanı uçuş bağlantıları nasıl ?
Ama Köln merkezde yasamayi hayal edemiyorum, cok multi kulti, her milletten insan, cocuklari hayatta disari salamam oralarda, cevre kötü.
500-600 bin euroEvlerin fiyatları nasıl, satın almak istesek apartman değil de
Onu bende duydum ilk çocuk için değil mi ?Ama suan yeni yasa kredi cekimlerinde cocuk basina ev icin yardim ediyorlar
Nereye dönüyorsun
Biz İngilterede hep indirimleri beklerdik. Ayda bir kesin oluyor indirimler. O yüzden yurtdışında stok yapılır. Mesela bir alana bir bedava, ve ya kahveler 8'e falan düşüyor. Çikolatalar özel günlerden sonra düşer, o zaman alınır vs
Evlerin fiyatları nasıl, satın almak istesek apartman değil de
Her cocukta artiyor para, cocuk parasi gibi düşünOnu bende duydum ilk çocuk için değil mi ?
Burda da küçük ev alınır o parayaBabamlar yeni Bi müstakil eve geçtiler 950bin
Burda da küçük ev alınır o paraya
MünihSen nerede kalıyorsun
İngiltereden getirdiklerim arasındaAriel podlar ne kadar orada?
Bugun tesco’dan aldik, 25 yikama 8£.
1 ay once 40 yikamasini 10£’a almistik, ama o baska markettendi. Dikkat etmemisiz yikama sayisina
Emeğinize sağlık. Doğru değerlendirme yapma açısından Almanya'da asgari ücreti ve bir memur/öğretmen ücretini de yazabilir misiniz? İlerleyen sayfalarda yazıyorsa ben göremedim kusura bakmayınBurasi tamamen almanyadaki fiyatlar uzerine bir sayfa olacak.
Arada sırada her şeyin fiyatini paylaşacağım.
Normal/anormal nedir öğreneceğiz.
Farkindalik yaratmak icin küçük bir adım. :)
Sizlerden ricam, attığım ürünün tr fiyatini çekip eklemeniz.
Cok iyi almis o zaman 51 yikama 8£İngiltereden getirdiklerim arasındaannem benim için stoklamış Kutuda değil de plastik çek kapat poşetlerdekinden. 51 yıkama 8 poundken almış.