Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noodle. En son 3 sene önce bu fiyatlardaydı.Bunlarin turkce adini bilmiyorum su katinca olan hizli makarna vsEki Görüntüle 3258332
Birde reweden cekmissiniz ki bu en pahali market. Su birim fiyatlarin aynisini trde gormek artik ruya bile degil..
Israrla kör göze parmak sokmak istiyorum, daha once de dediğim gibi turkiyedeki fiyatlarin normal olduğunu, savas/pandemi vs yuzunden yukseldigini savunanlara, burda da savas ve pandemi etkisi vardiYa keske paylasimlarinizi anlayip perspektifini degistiren insanlar olsa. Ama ne yazikki trde degisim cok ama cok zor bisey. Elestiren dusunen suclanir oldu bu ulkede. Insan uzuluyor ama elden de bisey gelmiyor..
Sirf bu yuzden yasadigim ulkenin parasini Tl ye cevirmiyorum. Cok ucuk cikiyor sayi. Sonra burasi cok pahali gibi gorunuyorYine birisi cikip euroyu çevirecek diye korkuyorum benim icin 1 euronun 1 lira gibi olduğunu unutmamanizi tekrar ediyorum, ki acinasi bir durum daha var, cevirince bile tr daha pahali...
Çukurova gibi bir bölgede, mevsim meyvesini 25-30 liraya yiyor olmak zaten başlı başına cinnet sebebi.Goggleden baktığım kadarıyla euro 22.38 yazıyor yanlış mıyım benim kayınpederin manavı var sürekli takip ediyorum marketteki sebze meyve fiyatlarını bilmiyorum adanadayım ben burda sebze fiyatları uygun meyveler 25 30 liradan başlıyor
Benim acimdan oyle dusunmeyenler gelip parayı çevirip e almanya da pahali diyor, o yuzden oyle dusunmelerini istiyorum, sadece benim açımdan:)Daha bir sayfa okudum sinirim bozuldu.
Farkındalık yaratması için insanın zihnindeki tabuları yıkması gerekir yoksa her şeye herkesin daima bir açıklaması olacaktır.
Olan bize oluyor, vicdanen de, mantıken de bu saçmalığı ne açıklayabiliyoruz, ne anlayabiliyoruz, ne de kabullenebiliyoruz. Değiştiremiyoruz da.
Gel de delirmeden yaşa ülkesi.
Bir de sürekli, 1 euroyu 1 TL gibi düşün diyorsun ya, gözüm seğirmeye başlıyor istem dışı. Nasıl düşüneyim 1 Euro olmuş 25 lira