Almanya hakkında

Evet baktık 2200 Euro net veriyor havalimanı fena değil çocuk parası vs ile bende 3-5 bir şey getirsem eee öyle merkezde oturmayız zaten küçük yerinde daha iyi uygun olan yerler var .
Siemens olursa Brauschweig evler yani kiralar 1000-1200 Euro civarı öyle büyük eve gerek yok başlangıçta oturtana kadar küçük yer yeter .. bakalım

Oraya gidi zaten planladığın gibi gelişmez çok ta evham yapma herhangi herşey değişime gebe gidin başka kapılar başka insanlar hayatınıza girecektir
Gideceğiniz yer eğer şehir içindeyse arabaya gerek yok tabi şehir içinde değilse mesela en yakın şehir 5 km filan diyelim çocuğu kreşe götürmek için arabaya ihtiyacınız olucak yürüme mesafesindeyse zaten hiç sorun değil bir araba yeter. Ehliyet almak da hiç kolay değil ama kullanabiliyorsan iyi alırsın o da masraf en az bir 8 saat alman lazım bence. Ben araba kullanma konusunda çok kötüydüm. Direksiyon derslerine nerden baksan 3000 euro ya yakın para ödedim. 25 saat filan ders almışımdırDil bilmediğim için ki benimde a2 vardı hatta b1 im vardı pardon ama gerilemişti.diyelim ki B1 var yine de tam anlamak çok zor oluyor. Ondan da biraz kastım kendimi , kasmamak lazım. Şehir dışında daha geniş doğa ile iç içice ve daha uygun evler var ama araban olucak ki şehirden kopup sıkılmayasın.

Çok teşekkür ederim . Yani bizde büyük şehirden ziyade oturmak için küçük şehir istiyorum. Bakalım hayırlısı . Ben araba kullanıyorum ama zor olduğunu bende duydum sonuçta yeni öğreniyormuş gibi bakmak lazım bence bilmediğin kurallar yasaklar vs . Sınav Türkçe imiş yani dili seçebiliyorsun nerden biliyorum geçen ay arkadaşım aldı . Evet pahalı imiş yani alacağın derse göre 8 de baya çok aslında duruma göre bakılır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…