Almanya da hamilelik

demekkkk kavga cimisssssben sana özelden yazim hancekim sogan kürünüüü...insalah sende faydasini görürsünnn

Ben hiç iyi değilim yaa mide bulantısı çok fena bir de akşamdan beri baş ağrısı.ne yersem çıkarıyorumama iki gündür hafifti bugün yine çok yoğun.sizler napıyosunuz bakalım???

loorim yazmis bilemmmmmm

Ben hiç iyi değilim yaa mide bulantısı çok fena bir de akşamdan beri baş ağrısı.ne yersem çıkarıyorumama iki gündür hafifti bugün yine çok yoğun.sizler napıyosunuz bakalım???

gecmis olsun papomm kolay degil iste ama napalim katlaniyoruz

benim Allaha sukur biseyim yok baslamadi yada hic baslamicak bilemiyorum bizde dun gittik keseyi gorduk 5+4 um

papommmmm canim benimm yawrun ne güzel hizla büyüyooannecigine ben burdayim diye mesaj gönderiyo..biz napalimmm o yer benim bu yer seninnnnn geziyozz ohhhhhhh tümm kk yii

benim Allaha sukur biseyim yok baslamadi yada hic baslamicak bilemiyorum bizde dun gittik keseyi gorduk 5+4 um

loorim bak bana onu söylemedinnnn kiz 5+4 bebek görülürmü hic.ben hep 6+1 kalp atisini duydumm daaah erken bosuna üzülmüstün dünnn

Canım inş başlamaz yaa biraz zor.ayyy ne güzel canım inş kucağımıza da alırız sağlıklı.kalp atışı var sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…