• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

Gecen cörekotu yaptim sonra utrogest icitm birsey olmadi.
Bu ay sogasuyuna basladim yarin 1 hafta oluyor, ama hergün , günde iki bardak yapamadim olmadi is yogunlugundan bazen...
Ama bende akinti falanda olmadi hic fakat yumurtaliklarimda baya bir agri var.
Insallahhhhhh bu ay hamile kalirim, amin amin amin....

canim akinti olmasi sart degill insallah olmustur bu ay ama :16::16:

hancekim burdamisin ben seni kk dan ciktin sanmistimm:30:hancekim sen önce sogani bi dene valla cok hamile kalan varr:46:aama öyle tok degilll kesinlikle ac karnina olacakk..valla bi iki gün zor icersin ondan sonra su icer gibi alisir icersin..:52::52::52::52:

Neden tok karninia degil ?
Ben tam bos migdeye yapmiyorum icemiyorum cünkü :( faydasi olmazmi acaba ?
Yani yemekden sonra degilde 1-3 saat sonra yapiyorum mesela

demekkkk kavga cimisssss:9::9::9:ben sana özelden yazim hancekim sogan kürünüüü...insalah sende faydasini görürsünnn:16::16::16::16::16::16:

hancekim burdamisin ben seni kk dan ciktin sanmistimm:30:hancekim sen önce sogani bi dene valla cok hamile kalan varr:46:aama öyle tok degilll kesinlikle ac karnina olacakk..valla bi iki gün zor icersin ondan sonra su icer gibi alisir icersin..:52::52::52::52:
Laptobu kapattım ciktim apartopar yoldayim şimdi telden girdim gülüm..Reglim bitsin basliycam

Gecenay cörekotu yaptim sonra utrogest icitm birsey olmadi.
Bu ay sogan suyuna basladim yarin 1 hafta oluyor, ama hergün , günde iki bardak yapamadim olmadi is yogunlugundan bazen...
Ama bende akinti falanda olmadi hic fakat yumurtaliklarimda baya bir agri var.
Insallahhhhhh bu ay hamile kalirim, amin amin amin....

insalalh jeylommm :16::16::16:peki gece yapamazmiydin sogan kürünüü cünkü günde iki defa yapilmasi sartta:29:

bizim hatunlar burdaymış yakaladım sizi:4::4: bende geldim almanyadan değil ama genede aalınn ya olma mıııı:43::43:

@loori sen sogan suyundan sonra mi hamile kaldin ?
ilk aydan sonrami yoksa diger 5-7 günü tekrar ictikden sonrami ?
ay hadi hayirlisi allahim insallah bu ay yüzüme güler....

@loori sen sogan suyundan sonra mi hamile kaldin ?
ilk aydan sonrami yoksa diger 5-7 günü tekrar ictikden sonrami ?
ay hadi hayirlisi allahim insallah bu ay yüzüme güler....

canim ben gecen ay ilk kez denedim ve simdi hamileyimm :16:

bizim hatunlar burdaymış yakaladım sizi:4::4: bende geldim almanyadan değil ama genede aalınn ya olma mıııı:43::43:
:1::1::1::1::1::1:yaw oraya baktim kimse yoktu bizde kendimizi buraya attikk:52:
yerim seni kuzucummmmm almazmiyizzz.:52::52::52::52:.topilerin kapisi herkeslere acik paylasimm yapmak isteyen herkes gelirr nuarinimmmm:46::46::46::46:

doru valla girin gari gezin garrii böylesi daha güzel oluyooo:52::52::52::52:heryerde baska biriyle tanisiyosun sohbet ediyosunn:52::52::52::52:ben geziyomm evliya celebi misaliii:9::10::10::10::10:

evliya çelebi dedin bi hocamız anlatmıştı unutmam erzurum'un soğuğunu anlatan bir anekdotuna göre, kışın bir kedi damdan dama atlarken havada donmuş. mart ayı gelip de buzlar çözülmeye başlayınca da karşı dama geçebilmiş kedicik:1::1:

Son düzenleme:
evliya çelebi dedin bi hocamız anlatmıştı unutmam erzurum'un soğuğunu anlatan bir anekdotuna göre, kışın bir kedi damdan dama atlarken havada donmuş. mart ayı gelip de buzlar çözülmeye başlayınca da karşı dama geçebilmiş kedicik:1::1:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:abovv erzurumm oderece sogukmus deemkkiiii:53::52::52::52::52::52::52:

Back