• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

Ayyy sorma bebişim yaaa hemde nasıl aşktır anlamadım,dün akşam dünürüme kahve içmeye gittik gelmek istemedi bıraktık orda,benim dünürdede 2 kız var bu diğerinide görünce kavga çıkmış gecenin 2sinde onu almaya gitik tekrar :)))Maalesef geldi benim kırmızılar bu ayda,şu soğan suyunu nasıl içiyorduk tarif etsenize rica etsem bu ay olmazsa hayıttan önce onu deneyeyim:))))

Kızlaaaar ben saatin farkında değilim daha anneme gidicem ben çıkıyorum şimdi ama telefondan girerim ben devam ederiz,,öpüyorum canlarımmm

demekkkk kavga cimisssss:9::9::9:ben sana özelden yazim hancekim sogan kürünüüü...insalah sende faydasini görürsünnn:16::16::16::16::16::16:

Ben hiç iyi değilim yaa mide bulantısı çok fena bir de akşamdan beri baş ağrısı.ne yersem çıkarıyorum:19::19:ama iki gündür hafifti bugün yine çok yoğun.sizler napıyosunuz bakalım???

anammm gordun mu oglanin yaptigini :1: sogan kurunu mutlaka dene canim insallah faydasini gorursun adetten 1 hafta sonra yapiyosun 1 tane orta boy kuru sogani 4 e bolup 2 su bardagi suda kaynatiyosun daha sonra suz ve ilininca suzup ic sabah ac karnina aksam ac karnina 15 gun boyunca aksatmadan ic faydasini gorursun insallah:16:

gorusuruz hancegimmm kendine iyi bakk :54:

loorim yazmis bilemmmmmm:46::46::46:

Ben hiç iyi değilim yaa mide bulantısı çok fena bir de akşamdan beri baş ağrısı.ne yersem çıkarıyorum:19::19:ama iki gündür hafifti bugün yine çok yoğun.sizler napıyosunuz bakalım???

gecmis olsun papomm kolay degil iste ama napalim katlaniyoruz :49:

benim Allaha sukur biseyim yok baslamadi yada hic baslamicak bilemiyorum bizde dun gittik keseyi gorduk 5+4 um:49:

papommmmm canim benimm yawrun ne güzel hizla büyüyoo:46::46:annecigine ben burdayim diye mesaj gönderiyo..:52:biz napalimmm o yer benim bu yer seninnnnn geziyozz ohhhhhhh tümm kk yii:52::52::52::52::52::52::52::9::9::9::9:

benim Allaha sukur biseyim yok baslamadi yada hic baslamicak bilemiyorum bizde dun gittik keseyi gorduk 5+4 um:49:

loorim bak bana onu söylemedinnnn kiz 5+4 bebek görülürmü hic.ben hep 6+1 kalp atisini duydumm daaah erken bosuna üzülmüstün dünnn:46::46::46::46:

Canım inş başlamaz yaa biraz zor.ayyy ne güzel canım inş kucağımıza da alırız sağlıklı.kalp atışı var sırada:16::16:

Back