Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasağımmm,loorimmm nasılsınız yaaa![]()
gelirim yasakhayalim ama anlamiyorum ki ebe falann ebe tutuyoruz niye para veriyoruz sigortadan bi ebe secemiyomuyuz
yasakhayalim oldum bugun ya fena yorgunum hee![]()
yasağımmm,loorimmm nasılsınız yaaa![]()
valal onu bilmiyorum loorimmmya galiba özel ebe tutarsan parali yoksa hastanede ebe her zaman bulunurrr...
yorgunluk normal looriimmmmmm kuzucuk büyüdükce degisik hisler olacakkkbol bol dinlennn..is ne yapma
![]()
yarin misafir geliyo is ln yaptim mecburen yataklari degistirdim yikadim astim anami aglatti valla simdi oturdumm simdide benim ki laptopu istiyo ama vermemmmm![]()
yatili misafirmiiloorim laptopu verme laptopa aseriyom deee ayrilamaam de canim istiyo de
![]()
hancekimm kuzucuk bi kahve yapsanda icsekkkk
hancekimde diyecekki ben size geldim siz yapinnyaw ama senin elinin degdigi daha güzel olur bol köpüklüü
![]()
burdayiz bitanemm artik topige girmeme karari aldik.. Nasilsin napiyosun?
hancekimm kuzucuk bi kahve yapsanda icsekkkk
hancekimde diyecekki ben size geldim siz yapinnyaw ama senin elinin degdigi daha güzel olur bol köpüklüü
![]()
Napiim bebeğim ya benim oğlanla uğraşıyorum delimidir nedir dün geceden beri paşanın emrine oynuyoruz:)))))
Temizlik yapıyorum 2 gündür havayı böyle bulmuşken herşeyi yıkıyorum:))Makine iflas edecek az kaldı :)))
Sen nasılsın bebiş nasıl gittinmi dr a gördünmü bebişini kuzzum???
Hemmen bitanemmm yeterki siz isteyin hemmen yapıyorum hooooooopEki Görüntüle 634600 buyruuuun
anammm hancekimm gelmissssssssssss
hancekimmm yaw nasi özlemisim seniii nasilsinnnnnnnnnnn
yaw topikte mesajlasmayi nasida özlemisimmmmmm![]()
oglan aska geldi desenebende bugun yaptim temizlik canim cikti ya yasakhayalimle yorgun kahvesi iceriz ellerinden
evet bitanemm gittik dun keseyi gorduk henuz bi sorun olmadigini soyledi doktor bi sonraki randevuyu martin 5ine verdi
senin kirmizilar gelmedimi hala :26:
yok yasakhayalim ama yinede degistirdim iste kendi odam da kilerini aynen adam zaten benden yaka silkicek yakinda![]()
Nasılda buldum ama:)))
Bende özledim bitanemmm habibtemm diyişini özledim kızzz![]()
Hemmen bitanemmm yeterki siz isteyin hemmen yapıyorum hooooooopEki Görüntüle 634600 buyruuuun
Ayyy sorma bebişim yaaa hemde nasıl aşktır anlamadım,dün akşam dünürüme kahve içmeye gittik gelmek istemedi bıraktık orda,benim dünürdede 2 kız var bu diğerinide görünce kavga çıkmış gecenin 2sinde onu almaya gitik tekrar :)))Maalesef geldi benim kırmızılar bu ayda,şu soğan suyunu nasıl içiyorduk tarif etsenize rica etsem bu ay olmazsa hayıttan önce onu deneyeyim:))))
Kızlaaaar ben saatin farkında değilim daha anneme gidicem ben çıkıyorum şimdi ama telefondan girerim ben devam ederiz,,öpüyorum canlarımmm