Almanya da hamilelik

en hizlimiz o ozaman.canim ben cok kusdugum icin 31 agustosdan beri hastanedeyim.kizima kaynanam bakiyor.ama evimiz yakin 1 km.her gun geliyor yanima.ama doyamiyorum iste,

iyide evine yakinmis hastane...kizini en azindan devamli getirirler...

kiz gumusüm o saydigin topikler neki simdide kasim topigine takiliyorum...daha ismini sayamadigim her topikte varim

en hizlimiz o ozaman.canim ben cok kusdugum icin 31 agustosdan beri hastanedeyim.kizima kaynanam bakiyor.ama evimiz yakin 1 km.her gun geliyor yanima.ama doyamiyorum iste,
ayy cnm üzüldüm anne olmak cok zor işte ama hamileliğin cilveleri bunlar yerinde olup bebeği sağlıkla karnında olup kusmaya razı olcak cok kişi var başta ben 15, haftamı doldursam alahın izniyle gerisinden korkum yok

canim sen kac haftalik hamissin.baska bebis varmi:26::26:

forum takipten bi konuya bakıyorum hemen altta yasakhayal hanımın yorumu kadın diyorum burayada yetişmiş

gumusüm heryerdeyim artikbu yüzden kizlar adimi degistirip kacakhayal koydu...nasil begendinmi yeni nickimi

gumus ses ver sendemi uykuya daldinhani geceleyecektik...

cnm hamile değilim önümüzdeki ay korunmayı bırakıcam inş
4 düşük yaptm 3 tanesi 14.haftada o yüzden 15. haftadan sonrası kolay diyorum
malesef hiç çocuğum yok

insallah yakinda olucak canim.RABBIM vericek hediyesini

bide gebelik bölümündeki Kasım Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamiş Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın :) diye yeni topik var ,,,simdi oradada ben varim...bak sende gel tam senlik bi topik cünkü sen kasimda gebelik planliyosun....

inş cnm isteyen herkese inş

kız yaşladınmı yorum yazdım zaten cuk oturmuş dedim

ben niye görmedim yaw:44::44::44::44::44:

anam ne yaslanmasi topik topik gezecem diye nereye ne yazdim ne okudum kafam karisiyo

yarın gelirim üşendm uzak orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…