• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

ovulasyon testini deniyomusun canim cok tanidigim onunla kaldi

Onuda alicam tatlim clearblue haricinde baska bir marka varmi onerebilecegin?
benim duydugum o ben kullanmadim ama iyiymis diye biliyorum.. bide cörekotunu kullananlar tavsiye ediyolar onunla cok kalan var bence inanirsan cabuk gelir bebisin bide incir ye bolbol:34:
kizlar ben kapatiyim artik yanimda hasta var rahatsiz etmiyim.tanismama cok ama cok memnun oldum.cuzzzzzzzz

bizde cok memnun olduk canim, umarim enkisa zamanda iyilesirsin:54:

benim duydugum o ben kullanmadim ama iyiymis diye biliyorum.. bide cörekotunu kullananlar tavsiye ediyolar onunla cok kalan var bence inanirsan cabuk gelir bebisin bide incir ye bolbol:34:

bizde cok memnun olduk canim, umarim enkisa zamanda iyilesirsin:54:

Incir hic sevmiyorum tatlim ama bal corek otu tarcin karisimini yemege basladim hayirlisi insallah

selam kizlar nasilsiniz.bende burdayim.esimi bekliyorum kayinvalidem yemek yapmis onu getirecek:56:malum buranin yemekleri.:37::37:az once kayn.konusdum.kizim yazik butun evi anne ufff oldu deyib dolaniyor.:43::43:icim acidi.

selam kizlar nasilsiniz.bende burdayim.esimi bekliyorum kayinvalidem yemek yapmis onu getirecek:56:malum buranin yemekleri.:37::37:az once kayn.konusdum.kizim yazik butun evi anne ufff oldu deyib dolaniyor.:43::43:icim acidi.

Selam canim ay kiyamam ben ona ya op onu yerimize:16::54:

Selam canim ay kiyamam ben ona ya op onu yerimize:16::54:

sagol canim benim.RABBIM en kisa zamanda sanada versin insallah,:16::16:
bu gun cok huzursuzum,moralsizim.iyi deglilim ben ya kendimi cok yalniz hissediyorum:43::43:

meraba canim negüzel enazindan kayinvaliden varmis bak yemek getircek cocuguna bakicak, benimde kizlarda yatarken yanimdaydilar, yemek yollardi bunda yoklar temelli gittiler
sagol canim benim.RABBIM en kisa zamanda sanada versin insallah,:16::16:
bu gun cok huzursuzum,moralsizim.iyi deglilim ben ya kendimi cok yalniz hissediyorum:43::43:

bilirim canim hastanede saatler gecmek bilmez, sen yine sükret benim zamanimda net´ de yoktu kitaplarla gazetelerle idare ederdim.. havada kapali bugün oda insanin icini karartiyo iyice ama sen bebisini düsün moralini iyi tutmaya bak:34:

meraba canim negüzel enazindan kayinvaliden varmis bak yemek getircek cocuguna bakicak, benimde kizlarda yatarken yanimdaydilar, yemek yollardi bunda yoklar temelli gittiler

bilirim canim hastanede saatler gecmek bilmez, sen yine sükret benim zamanimda net´ de yoktu kitaplarla gazetelerle idare ederdim.. havada kapali bugün oda insanin icini karartiyo iyice ama sen bebisini düsün moralini iyi tutmaya bak:34:

cok haklisin canim.herhalde kizimi ozledigim icin boylegim.az once burdaydi.zaman ucdu gitti sanki.o yanimda olunca her seyin tadi bambaska oluyor.:16::16::16:

nazlma canim benim insaallah evine bi an önce dönersin:10:...yavrundan daha fazla ayri kalmazsin....:16::16::16:

:26:
nazlma canim benim insaallah evine bi an önce dönersin:10:...yavrundan daha fazla ayri kalmazsin....:16::16::16:

sagol tatlim.insallah yakinda cikarim.....insallah sende yakinda hamile kalip bebislerini sag salim kucagina alirsin:16::16::16::16:

merhaba canim.hosgeldin.
hoşbulduk cnm bu yasakhayalı takıp etmek cok zor bi almanyada bi pıhtılılarda bi ekimde bi 2013te valla başım döndü kocam yanımda uyuyo yavaş yazıyorum gerci horlamasından beni duymaz:9::9:
sşz napıyosunuz sen ndn bebeğinden ayrısın :26:

:26:

sagol tatlim.insallah yakinda cikarim.....insallah sende yakinda hamile kalip bebislerini sag salim kucagina alirsin:16::16::16::16:

insallah canim benim....hamilelerin duasi kabul olurmus ne olur bizler icinde dua et canim benim:54::54::54::54::54:

hoşbulduk cnm bu yasakhayalı takıp etmek cok zor bi almanyada bi pıhtılılarda bi ekimde bi 2013te valla başım döndü kocam yanımda uyuyo yavaş yazıyorum gerci horlamasından beni duymaz:9::9:

en hizlimiz o ozaman:1::1:.canim ben cok kusdugum icin 31 agustosdan beri hastanedeyim.kizima kaynanam bakiyor.ama evimiz yakin 1 km.her gun geliyor yanima.ama doyamiyorum iste,:50::50:

gumusüm canim benim hos geldin:46::46::46::46::46::46::46: kiz melek adama takma yine allaalla:9::9::9::9:

gececi olduguna cok sevindim kaynatiriz iyice:52::52::52::52::52:

gumusüm kiz kizlarda beni takip etmekte zorlandiklari icin nickimi degistirdiler...bundan sonra bana yasakhayal deme yeni adim kacakhayal oldu...begendinmi yeni adimi:9::9::9::9::9::9:

Back