Almancanizi ilerletmek istiyorsaniz yardimci olurum

Halloo Leute. Was macht ihr heute ? Ich werde mit meine Freund ins Kino gehen und heute Abend faerbt mir meine Mutter meine Haare

halloo mädels wo seid alle??
mein computer war kaput,deshalb kann ich nicht gekommen.
ich dachde,wärend ich weg bin hier ist voll Nachricht.aber woo
bitte kommem ich möchte den ganzen tag deutsch sprechen.

halloo mädels wo seid alle??
mein computer war kaput,deshalb kann ich nicht gekommen.
ich dachde,wärend ich weg bin hier ist voll Nachricht.aber woo
bitte kommem ich möchte den ganzen tag deutsch sprechen.

düzenlemek gerekirse:

Hallo Mädels, wo seid denn ihr alle?
Mein Computer war kaputt, deshalb könnte ich nicht ins Internet.
Ich dachte, während ich weg war, dass dieses Forum voll mit Nachrichten sei, aber anscheinend habe ich mir das falsch vorgestellt.
Bitte kommt wieder zurück ich will den ganzen Tag Deutsch sprechen.

Son düzenleme:
hallo freundin
helfen sie mir ?
ich habe im Gymnasıum Deutch gelernen, aber ich vergiss
ich möchte am besser Deutch sprechen: )
Wir sprechen Deutsch: )))

Son düzenleme:
Ich heiße Hacer Ich komme aus Çorum Ich wohne in Çorum Ich bin 15 Jahne alt Ich mag musik.

kizlar cok sirinsiniz ya almancanizi yiyim :))

yardimci olabilirim...

was macht ihr so?

kizlar cok sirinsiniz ya almancanizi yiyim :))

yardimci olabilirim...

was macht ihr so?

hallo seherrrvakti,
gefällst du unsere sprechen ? darüber freue ich mich-

iste kendimizce ögrenmeye calisiyoruz ama artik ümidim kalmadi ögrenemicem ben bunu

evet canim pratik yapmadan zor bir dili ögrenmek :) ben almanyada dogdum büyüdüm yardim ederim

-warum möchtest du deutsch lernen?

evet canim pratik yapmadan zor bir dili ögrenmek :) ben almanyada dogdum büyüdüm yardim ederim

-warum möchtest du deutsch lernen?

Weil ich hier glücklicher leben möchte.
Alles wünsche ich allein mache,jetzt habe
Ich eine Tochter,ich will mit ihn deutsch sprechen kann.wie die andere menschen.
Aber weiss ich nicht und glaube ich schaffe nicht.:44:

neden kimse buraya yazmiyo hic mi almanca bilen yok bilenler lütfen banada yardim edinnnn

slmlar,bende genel bir baktım ama çok aktif bir sayfa değil galiba.
1 senedir almanyada yaşıyorum 6 aydır kursa gidiyorum.
bende az biliyorumburada yaşayıpta konuşamamak çok kötü

slmlar,bende genel bir baktım ama çok aktif bir sayfa değil galiba.
1 senedir almanyada yaşıyorum 6 aydır kursa gidiyorum.
bende az biliyorumburada yaşayıpta konuşamamak çok kötü

Ewet malesf dedigin gibi kimseler gelmiyo.kurs nasil gidiyo gerci daha yenisin.ewet cok zor bilmemek ilerleyen zamanlarda dahada zor herkesin sen bilmiyorsun diyerek bakmasi

Almanca öğrenmek isteyenlere bende yardımcı olurum. Alman dili ve edebiyatı okuyorum.

Almanca öğrenmek isteyenlere bende yardımcı olurum. Alman dili ve edebiyatı okuyorum.

Gerçekten buna çok ihtiyacım var. Almanca kursuna gidiyordum ama hocam olacak kadın çok uzun bir tatile çıkıyor ve benim martta erasmus sınavım var. Bulunduğum şehir dolayısıyla çok fazla alternatifim yok.. kendi başıma öğrenmeye çalışacağım sence ne derece de olur? nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda yardımcı olursan bana bilgi verirsen çok sevinirim :)

biraz almanca temelin varsa zaten kendi başına da halledebilirsin. Almanca dilbilgisi bakımından aynı ingilizce gibidir(artikeller hariç) yani dil bilgisini az buçuk kaynak kitaplardn veya internetten çalışabilirsin ama onun dışında bol bol kelime ezberle.Takıldığın bir şey olursa sorabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…