Almancanizi ilerletmek istiyorsaniz yardimci olurum

neyse elmicim ben kaciyorum artik gute nacht bis morgen okay schlafst gut

hallo elmi:)konu ilgilimi çekti yazdıklarınızı okuyordumben üniversitede 1 yıl almanca hazırlık okumuştum ama derslere falan dvm edemedim ve üstünde çok durmadım çok eksiğim.almanca sistematik bir dil ve artikeller falan fena yani:)ama bir yandan da daha da unutmadan kendim tekrar çalışsam mı diye düşünüyorum şu anda:)sen ce kurs mu evde boş zamanlarda tekrar mı:)bana bir çalışma stili önerebilirmisin cnm

bence canm hem kur hem de evde tekrar.cünkü Türkiyede oldugun icin pratik imkanin yok.ama varsa ne kurs nede tekrar .pratik baska.ben mesela burda yazismaya basladim unuttuklarimi hatirliyorum ve artik türkce sylemek istediklerimi almanca sylüyorum farkinda olmada.burayada bekleriz.

haklısın canım paratik için kursa gitmek faydalı tabi insanlarla konuşmadan öğrenilmiyor sonuçta :)çok sık girmiyorum ama sitedeyken burayada uğrarım artık .çok sağol

haklısın canım paratik için kursa gitmek faydalı tabi insanlarla konuşmadan öğrenilmiyor sonuçta :)çok sık girmiyorum ama sitedeyken burayada uğrarım artık .çok sağol

rica ederim hayatim.tabii sen daha iyi biliyosundur.kitap okumak bile yeter belkide sana.

canım bakıcam artık.zaman bulursam almancaya kitaplara falan başlarım:)zaten kitaplarım da duruyor.

Elimcim kusura bakma topiginize anca simdi ugrayabildim.

nerelerdeydin flocke beni öldürcekdi nerdeyse eline gecrse.
önemli degil canmm.
willkommen unsere topics.
ich möhte Deutsch zu lernen ,deswegen muss ich viel praktik (almancasi neydi unuttum) machen.und brachen diese topisc viel Almanca bilen.

moin flocke,
parola ist nicht da gerade.
du liebst in der türkei aber du sprichst sehr gut Deutsch bana göre bunu yazamadim auf deutsch.:78::84:

moin parola...:79::79::79:

moin moin flocke'um
soracaktim zaten bu almanca nerden geliyor diye, helal olsun.
ehrlich gesagt, ich war angenehm überrascht...

elmi siehst du, alle die in der Türkei leben, sprechen Deutsch..
wir müssen üben

moin moin flocke'um
soracaktim zaten bu almanca nerden geliyor diye, helal olsun.
ehrlich gesagt, ich war angenehm überrascht...

elmi siehst du, alle die in der Türkei leben, sprechen Deutsch..
wir müssen üben
früher konnt' ich besser sprechen,jetzt muss ich etwas überlegen.
(p.s. 2mal moin bedeutet guten morgen.)

bin dort geboren und aufgewachsen...

Flocke almanyada dogdun ama suan türkiyede yasiyorsun öylemi??? Konuyla alakasiz olcak ama kommst du in der türkei gut zurecht? Bende üniversiteyi bitirince temelli dönüyorum türkiyeye insallah yani 2sene sonra almanya bitiyor benim icin ve bu konuda biraz fikir almaya ihtiyacim var birde senin yorumunu alsam valla cok iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…