Merhaba arkadaslar ben almanyada yasiyorum eger yardimci olabilecegim konular varsa severek yaparim, yazilanlarin coguna dikkat ettimde bazi sözler yanlis yazilmis, bunlarida düzeltiyormusunuz???
Ich würde gerne mitmachen, bin ich aufgenommen???a.s
warte auf eure Antworten...:1hug:
merhaba arkadaslar istiyorsaniz bende yardimci olabilirim, bende almanyada dogdum ve büyüdüma.s okunusuna göre hatam varsa düzeltsin diger arkadaslar
Wie geht es dir? Nasilsin? ( vi geet es dir?)
Haben SIE KINDER? Cocugunuz varmi? (haben zi kinder?)
Haben sie hunger? acmisiniz? ( haben zi hunger?)
vi geyts es di-a
habIn zi kinder
habIn zi hunga-r
belki böylesi de olabilir degilmi türkceye dah hakim oldugum icin olsa gerek almacayida Allah in izni ile basaracagim
hallo ich bin elif 33 jahre alt seit 3 jahre in deutschland ich komme aus turkey in izmir und seit 3 jahre ich bin verheiratet aber leider ich habe keine kind ich versuche aber geht nicht wegen arbeit weil ich muß arbeit für krieg die mutterschaft
mir es auch langweilig zur zeit weil jetz um 00.30 uhr normale weisse ich muss schlafhen im momentan aber kein lust für schlafhen
canim bazi cüme hatalari var bunu söyle yapabilirsin mesela.
Hallo. Ich bin die Elif bin 33 Jahre alt und komme aus der Türkei. Ich lebe seit 3 Jahren in Deutschland. Ich bin verheiratet, habe aber leider keine Kinder. Zur Zeit möchte ich ein Kind doch bis jetzt hat es noch nicht geklappt, da ich zur Zeit nicht arbeite. Ich muss arbeiten damit ich die Mutterschaft bekomme.
Canim son cümlende tam olarak ne demek istedigin anlasilmiyor, bu yüzden tekrarlarsan sevinirim.:1hug:
ich bin die elif! ben "die" ilk defa böyle kullanildigini görüyorum.:uhm:
iyi güzlede biz bilmiyoruz ama anlamlarını da yazar mısınız lütfen rica etsem sevgiyle kalın....
Wie alt bis du?
Das sind keine Zahlen, das sind Buchstaben!-Das sind keine Zahlen, das sind Buschtaben!
-Mama, wo liegen di Länder Frankfurt und Stuttgart?
Hizli yazarken turkce yazdigimdada harf hatasi oluyor kusura bakmayin kizlar bidaha yazdiktan sonra kontol ediyim .
Son cumlede espri o canim sanirim tam okumadin
Mama, wo liegen di Länder Frankfurt und Stuttgart?
-Das sind keine Länder,das sind Städte!
Annede cocuga ulke diil sehir diyor zaten:))))
tam olarak ne demek istedigini anlayamadim:uhm:
sevimli herşey için teşekkür ederim canım saolasın sen yine yaz ben onları çalışayım bari bana almanca öğret 40 yıl köleyen olayım hehe:Roflol:
sevimli ne öğrenmek istemiyorum ki ben almancayı nasıl öğreneceğim cd sinden öğrenebilir miyim acaba ben almanya ya gelin gidecem ne yapacağımı bilmiyorum almanca öğrenmem gerek... oranın kanunlarını bana tam olarak öğretecek beni bilgilendirecek birini arıyorum... teşekkür ederim a.e.o