Almanca Pratik Yapalim

alman dili öğrencisiyim
daha yolun başındayım
bazı konularda takıldıgım oluyor:44::44:
bazı testlerde bilemediğim soruları sizlere sorsam olur mu acaba:KK49::KK49:
yardımcı olmak isteyenler bana dönerse çok memnun olurum :KK16::KK16:
teşekkür ederim:KK42:

alman dili öğrencisiyim
daha yolun başındayım
bazı konularda takıldıgım oluyor:44::44:
bazı testlerde bilemediğim soruları sizlere sorsam olur mu acaba:KK49::KK49:
yardımcı olmak isteyenler bana dönerse çok memnun olurum :KK16::KK16:
teşekkür ederim:KK42:

ben iki senedir almanyadayim. Isletme okuyorum.
Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Hem senin sorularinda beni daha gelistirmis olur. :KK3:

uff.. dogru mu yazdim bilmiyorum :S

Arkadaşlar, ben Almanya'da yasamimi surdurucem. Almanca ogrenmem gerekiyor. Evde kendim calisiyorum.. sizce becerebilir miyim? Aile birlesim sinavina giricem bir de.. Aranizda bu sinava girmis birileri var mi?

uff.. dogru mu yazdim bilmiyorum :S

Arkadaşlar, ben Almanya'da yasamimi surdurucem. Almanca ogrenmem gerekiyor. Evde kendim calisiyorum.. sizce becerebilir miyim? Aile birlesim sinavina giricem bir de.. Aranizda bu sinava girmis birileri var mi?

evde biraz zor olur cünkü sinava yönelik calismalisin

hallo ihr lieben,
wie geht es euch?
ich heiße selcan und bin 22 jahre alt.
seit ihr alle verheiratet?

hallo
ich bin seit 7.5 jahren in deutchland,in berlin.ich komme aus der gaziantep.ich habe 3 kinder,3 maedchen und jetz bin ich wieder schwanger.vor 7 jahre bin ich 2 monaten integration kurs besuctt.vor 2 jahren bin ich 6 monaten einen deutch kurs besuht aber es war sehr langsam jetz bin ich zu hause ich bin hausfrau
viele grüsse

hallo leute ich bin seher,27 jahre alt und passt 10 jahre ich komme deutschland.ich komme gaziantep.meine man ein Kurs würde mich nicht gehen lassen.ich shchäme mich zu reden.bitte helfen sie mich.

hallo leute ich bin seher,27 jahre alt und passt 10 jahre ich komme deutschland.ich komme gaziantep.meine man ein Kurs würde mich nicht gehen lassen.ich shchäme mich zu reden.bitte helfen sie mich.

canim sanirim google dan cevirip yazdin bunlari. dogru seklini daha dogrusu bana uyan seklini söyle cevirdim ben. umarim yardimci olur. Daha iyi bilen arkadaslar belki farkli sekilde yazarlar. Cünkü ben iki sene oldu geleli. :)) ama sana tavsiyem eger hic bilmiyorsan almanca ki öyle anlasiliyor mutlaka esini ikna et ve kursa git. Burasi dil bilmeden yasanmaz.

.......und seit fast 10 Jahre in Deutschland. ich komme aus Gaziantep. Mein Mann will nicht, dass ich einen Deutsch Kurs besuche. Ich vertraue mir nicht beim Sprechen. Ich freue mich , wenn sie mir helfen können.

X