Almanca Pratik Yapalim

das wär's ja kaydirigubbakcemile3
kennst du den Spruch " schmeiss mir keine Luft du drei Papiere Mann" ?? :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: nein hab es nicht gewusst ist aber sehr lustig. Musste es 3 mal lesen bevor ich verstanden habe was du meinst. Alle Füße hoch meine Leitung ist sehr lang.

kiz senden korkulur fil zekasimi var sende n yaaa:roflol::roflol:
ama bir itiraf edim sizden cok sey ogreniyorum cok tesekkurler ...bana yardimci oluyosunuzz..hem ben onu saka yazmistimm onuda aciklayim zan altinda kalmimmzemuszemus

aha kimlik ortaya çıktı bendeniz fil hafızalı yorgun :icecream: danach hab' ich auch bemerkt, dass du spass machst und jetzt war ich dran :jeyyar:

das wär's ja kaydirigubbakcemile3
kennst du den Spruch " schmeiss mir keine Luft du drei Papiere Mann" ?? :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: nein hab es nicht gewusst ist aber sehr lustig. Musste es 3 mal lesen bevor ich verstanden habe was du meinst. Alle Füße hoch meine Leitung ist sehr lang.

CADIARZU

3 kağıtçı adam ??? :roflol: ne bu diyorum :roflol:

Alle Füsse yi çözemedim CADIARZU

bağlantım uzun mu oluyo o da kaydirigubbakcemile3

hayyy simdi catlicamm haaaalaelaelaelaelaene anlatiyonuz siz yaa :mymeka:

internette bir söz dolasiyor,almanca ögrenen kisiler genellikle türkceyi kelimesi kelimesine ceviriyor ( yanlis oldugu halde )

yani ortaya komik cümleler geliyor yerimseniben

bende bitanesini yazdim..esimde almanca ögreniyor,onada cok gülüyorum bazen ona göre cok mantikli bana göre cok komik cümleler cikartiyor :roflol:

canim tamam ya kizma dereceyi indiririz asaaa, yeniyiz bilemedik full gaz verdik

ben simdiye kadar yazdiklarimi tek tek cevirim bekleyin beni kacani oyarim:mymeka:

ya devam devam (alt yazı olunca herkes de anlar zaten delikafadulden)

es ist so lustig, die türkisch-deutsch hier sehen. aber man soll natürlich nicht vergessen, wenn die deutschen türkisch sprechen, machen die auch dumme fehler zb: şişman arkadaşlar, bütün kaselerin dolapta mı? :roflol:

ravzanur du bleibst schön hierkaydirigubbakcemile sei nicht so blauäugig :roflol:

ravzanur dur bakalim nere , bukadar mavi gözlü olma (anlami mavi gözlü olmak , herseye inanan birine denir)

hayir bilmiyordum ama cok komikmis. 3 kere okudum ne demek istedigini anlayana kadar. bütün ayaklari (Füße) kaldirin, benim kablom uzun ( anlami benim jeton köseli gec düsüyor)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Mädels ich wünsche euch eine angenehme Nacht!
Träumt schön..wacht schön auf zu Sahur..und möge Allah uns allen die Kraft geben zum fasten.

in Liebe eure Sila opuyorumnanaktan

Mädels ich wünsche euch eine angenehme Nacht!
Träumt schön..wacht schön auf zu Sahur..und möge Allah uns allen die Kraft geben zum fasten.

in Liebe eure Sila opuyorumnanaktan
kizlar benim cikmam lazim,mm acill hadi goruusruz kendinize iyi bakim iyi geceker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…