- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
-
- Konu Sahibi ReinedelAmour
BEN HUEBER VERLAG'DAN SCHRITTE INTERNATIONAL ILE ÇALIŞIYORUM. ÇOK ÇOK MEMNUNUM BU KİTAPTAN. DİĞER ÖĞRETMENLERE DE TAVSİYE EDERİM ! yENİ BAŞLAYANLARA DA ! hihoyyyt
ben ögretmen degilim ama almanca ögreniyorum ddiginiz sitedende calistik 1. donem bitti.simdi ikinci kez basvurdum kismet 6 ay daha gidersem epey yol katedecegim ins.:dance:BEN HUEBER VERLAG'DAN SCHRITTE INTERNATIONAL ILE ÇALIŞIYORUM. ÇOK ÇOK MEMNUNUM BU KİTAPTAN. DİĞER ÖĞRETMENLERE DE TAVSİYE EDERİM ! yENİ BAŞLAYANLARA DA ! hihoyyyt
merhaba,
cevabınız için teşekkürler. ancak bildiğim kadarıyla schritte yetişkinler için kullanılan bir kitaptı.:uhm: siz hangi yaş grubundan öğrenciler için kullanıyorsunuz?
bir de diğer arkadaşlar, sizler hangi kitapları kullanıyorsunuz derslerde? çok memnun olduğunuz ya da hiç sevmediğiniz ders kitapları hangileri? :sm_confused:
Bende Almanca öğretmeniyim ama hiç yapmadım bu saaten sonra da olmaz sanırım , özelde çalışmak için staj a gerek var mı...benim satjım kalkmadı doğal olarak
Evet her şeyde tecrübe istiyorlar. Ama aynı zamanda genç olmanı da istiyorlar. Çelişki
Ben şu an açıktan lojistik okuyorum. Özel okula girmeyi bekliyorum. Şubat'ta Almanya'ya gidip geleceğim
Özel okullar alır; çünkü onlar telafuzza dikkat ediyor. Ama benim şanssızlığım Eylül'de mezun olmam oldu. Daha evvel özel sektör istiyordum ama şimdi öğretmenlik istiyorum.. Bakalım artık.
Ama bence KPSS ile uğraşmayın. Gerçi belli olmaz da. Sana yazık olmuş valla üzüldüm ): Ah ah..
Evet ilk sene zaten pek bir şey alamıyorsun. Bir de stajyer muhabbeti var ya.. maalesef. Evet o gruba üyeyim zaten ama bakalım artık biraz da şansa bağlı.
Sen ne yapmayı düşünüyorsun?
Görüşmek üzere
ben çalışıyorum şuan cnm dış ticarette...hafta sonlarıda karatay unı ye dış ticaret derlerıne katılıyorum sertıfıka için..hatta orda alman dili okuyan bi kızla tanıştım o da iş arıyor ihracatta çalışmak istiyormuş benım gb yani.
öğretenlikten umudumu kestim bu alanda uzmanlaşmak istiyorum
sen neler yapıosun özel derslere devammı ? öğrencilerin lise talebesi mi?
izmir de iş bulmak çok sıkıntıymış dogru mu?