Almanca öğretmenleri buraya !

BEN HUEBER VERLAG'DAN SCHRITTE INTERNATIONAL ILE ÇALIŞIYORUM. ÇOK ÇOK MEMNUNUM BU KİTAPTAN. DİĞER ÖĞRETMENLERE DE TAVSİYE EDERİM ! yENİ BAŞLAYANLARA DA ! hihoyyyt

merhaba arkadaşlar..
sitemizin kurallarına göre büyük harf kullanmak yasaktır...
büyük harf kullanmak, bağırmak anlamına gelir..
hatırlatmak istedim..
güzel paylaşımlar dilerim..
sevgiler...

BEN HUEBER VERLAG'DAN SCHRITTE INTERNATIONAL ILE ÇALIŞIYORUM. ÇOK ÇOK MEMNUNUM BU KİTAPTAN. DİĞER ÖĞRETMENLERE DE TAVSİYE EDERİM ! yENİ BAŞLAYANLARA DA ! hihoyyyt

merhaba,
cevabınız için teşekkürler. ancak bildiğim kadarıyla schritte yetişkinler için kullanılan bir kitaptı.:uhm: siz hangi yaş grubundan öğrenciler için kullanıyorsunuz?

bir de diğer arkadaşlar, sizler hangi kitapları kullanıyorsunuz derslerde? çok memnun olduğunuz ya da hiç sevmediğiniz ders kitapları hangileri? :sm_confused:

ben ögretmen degilim ama almanca ögreniyorum ddiginiz sitedende calistik 1. donem bitti.simdi ikinci kez basvurdum kismet 6 ay daha gidersem epey yol katedecegim ins.:dance:

Evet Schritte yetişkinler için bir kitap. Ben yetişkinler için çalıştığım için, çocuklar konusunda bir fikrim yok pek. Ping Pong vardı bir aralar. Onu iyi diyorlar çocuklar için.

Hallöööchen... ben anaokulögretmeniyim fakat almanyada doğdum büyüdüm ve Üni. egtimimi orda tamamlayıp geldim... yardımcı olabilicegim bırsey varsa severek ederim...:) suan trdeyım bu ara:)

Bende Almanca öğretmeniyim ama hiç yapmadım bu saaten sonra da olmaz sanırım , özelde çalışmak için staj a gerek var mı...benim satjım kalkmadı doğal olarak

Bende Almanca öğretmeniyim ama hiç yapmadım bu saaten sonra da olmaz sanırım , özelde çalışmak için staj a gerek var mı...benim satjım kalkmadı doğal olarak

özel okullar bazen özellikle stajyer arayabiliyor, ucuza çalıştırmak ve üstüne yüklenmek için okul biter bitmez gençlikte çekiyor insan da, şimdi olsa düşününce katlanamazdım gibi geliyor. allahtan çıkarmışım o işi aradan o zamanlar. ama özelde kalkan staj devlette geçerli değil, bizim de devlete geçme şansımız çok az zaten

ben de almanca öğretmeniyim ama atanamadım maalesef 3 kişi aldılar sadece bu sene yazıklar olsun mecburen devlet defterini kapattım özele başladım

hep öğretmen olmak istedim ama olmuyor ya daha napalım mecbur bi yerden başlıycaz dışticaret e başladım haydi hayrlısı

Merhaba arkadaşlar

Ben de Eylül'de mezun oldum ve şu an boştayım.. Sadece özel ders veriyorum. Ben de Almanya'dan döndüm ve burada ÖSS & YDS'ye girerek üniversiteyi kazandım. Ama maalesef üniversite kazanmak hatta bitirmekle olmuyor..
Daha sonra KPSS kursuna yazıldım.. Fakat bu seneki atama 3 kişiden ibaret olunca kaydımı sildirdim. Artık ağlanacak halimize güler olduk çünkü :18:

Şimdilik bu kadar

ben de girdim cnm kpss 2012 ye ilk 20 deyim var gücümle çalıştım kpss ye ama sonuc hüsran oldu ilk 20 ye girince de atanırım dıye bayagı umutlanmıştımhayal kırıklıgı yasadım bayagı ((

şimdi dış ticarete başladım sana tavsiyem sen de başla eger tekrar kpsss gırmıyceksen ben umudum kalmdı kpss den boşa bı senem gectı gecen sene başlasaydım eger bu sektorde şuan hem tecrubelı hem daha ıyı kazanıyor olabılrıdım ek olarak ozel ders verıyorum ...

sen de ilk olarak sabıt iş sonra özel ders ver bence ...kaybettıgım zamanaa ve gecen sene verdıgım onca emege cok üzülüyorum...keşke ılk 100-200 atansaydı 3 rakamı şoke etti cuku benm puanım cok aşagısından mat ogretmenelrı hiç emek vermeden atandı....ki onalr matematık yapabılrıken ben sıfır mat yaptımm o puanı aldım atanamdım

ne kadar acı bi bilsen hayalkırıklıgı : acısı hala gecmiyor başka yerde çalışıyor olmama ragmen...

tek ve güçlü avantajımız yabancı dil bilmemiz..almanca var ingilizcden de iyidir..eğer kpss haızırlanmycaksan direk iyi kotu bı yerden başla derim dış ticaretide şiddetle tavsıye ederim cunku tecrube kazandıgın an kapışılan eleman oluyorsun :))

Evet her şeyde tecrübe istiyorlar. Ama aynı zamanda genç olmanı da istiyorlar. Çelişki

Ben şu an açıktan lojistik okuyorum. Özel okula girmeyi bekliyorum. Şubat'ta Almanya'ya gidip geleceğim

Özel okullar alır; çünkü onlar telafuzza dikkat ediyor. Ama benim şanssızlığım Eylül'de mezun olmam oldu. Daha evvel özel sektör istiyordum ama şimdi öğretmenlik istiyorum.. Bakalım artık.

Ama bence KPSS ile uğraşmayın. Gerçi belli olmaz da. Sana yazık olmuş valla üzüldüm ): Ah ah..

özel okulda kötü bir seçenek sayılmaz ama bazı okullar öğretmenelre cimri davranıyor bu cok üzücü lisedeyken hocamız dil bilen aç kalmaz derdi..inşallah kalmayız da ögretmnelık hakkımızı yemeseler iyiydi...

şimdi en başta mücadele ediyoruz extra yeni şeyler öğreniyoruz...dediğin gb tecrübe özel sektörde cok ama cok onemli bi yerde 2 ay staj yapsan da iyidir onlar için..

subatta guzel haberlerını beklıyorum o zaman ..facede alamnca ogretmenelrı grubu var izmirden ogretmen aranıyormuş yazan arkadaslar vardı bı ekle bak ıstersen

Evet ilk sene zaten pek bir şey alamıyorsun. Bir de stajyer muhabbeti var ya.. maalesef. Evet o gruba üyeyim zaten ama bakalım artık biraz da şansa bağlı.

Sen ne yapmayı düşünüyorsun?

Görüşmek üzere

ben çalışıyorum şuan cnm dış ticarette...hafta sonlarıda karatay unı ye dış ticaret derlerıne katılıyorum sertıfıka için..hatta orda alman dili okuyan bi kızla tanıştım o da iş arıyor ihracatta çalışmak istiyormuş benım gb yani.

öğretenlikten umudumu kestim bu alanda uzmanlaşmak istiyorum

sen neler yapıosun özel derslere devammı ? öğrencilerin lise talebesi mi?

izmir de iş bulmak çok sıkıntıymış dogru mu?

Selamm yazamadım kusura bakma Tecrübeye bakıyorlar çok ya.. Yani hem genç olacaksın hem tecrüben olacak.. (

Öğrencilerim lise talebesi evet

Dediğim gibi İzmir'de aslında çok eleman arayan var ama biraz şans biraz tecrübe işi. Sen ne yaptın bu arada?

beni duyan ve bana yardımcı olacak bi almanca öğretmeni var mı acaba şu an burdaacil yardım lazım değerli hocalarım,alan sınavından dolayı bayaa sıkıntılıyım da,acaba bana alman edebiyatı,dilbilim,işte yöntemlere falan ulaşabiliceğim bi site bulmamda yardımcı olabilir misiniz çok üzülüyorum çünküüü

Değerli Öğretmenimiz,
uluslararası bir makalem için dil öğretmenlerine ihtiyacım var. Eğer anketimi çözüp katkıda bulunursanız çok seviniriz. Araştırmanın güvenirliği açısından 1 kişi bile çok önemli.
Katkı sağlamanızı çok isteriz. Teşekkür ederiz.

Link:
TIKLAYIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…