Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim eger o ogretmenle sinava girmek zor ise,yani zorlaniyorsan ve zamaninda farsa hemen okulu degistir derim.eger anlasamadigin halde sonuna kadar gider bir de ustune ehliyeti kazanamazsan hem parana yazik olur hwem de herseye yeniden baslaman lazim olur.dedigim gibi sen hangi sehirdesin bilmiyorum.gerci bununla bir alakasi yok ama her yerde negatif agresif insanlar var.dedigim gibi,ben yakin old.icin semtimdeki alman okulunu sectim ve dil problemimi bildikleri halde cok yardimci oldular.ve gerkiyorsa tercuman ile surus yapilabilecegini soylediler.bence haklarini ogren isine gelmiyorsa ,daha fazla zamanm kaybetmeden baska okul ara.tam bilmiyorum ama yazil sinavi verdiysen ,birkac kagit islemleriyle baska bir okul arayabilyorsun.bak duruma gore....
fahren sie auf die autoban richtung köln - köln istikametli otobana cikin
verlassen sie die atobahn - otobandan cikin
nemen sie die ausfahrt - bu cikisi aliniz
umarim yardimci olmusumdur
ich habe halz schmerzen - ich habe Hals schmerzen
boogazim agriyo
am montag war ich im ikea - am Montag war ich bei Ikea
pazartesi ikeadaydim
wir brauchen neuer möbels - wir brauchen neue Möbel
yeni mobilyalara ihtiyacimiz var
ikea ist ganz billig und
ikea cok ucuz ve kaliteli kaliteli ne bilmiyorum
besonders schlafzimmers sind sehr gut - besonders die Schlafzimmer sind sehr gut
özellikle yatak odaalari cok iyi
und küche auch - und Küchen Auch
ve mutfaklarda
yanlisim varsa yazin
yardima ihtiyaci olanlara yardim edebilirim a.s
guten morgen leute
wie gehts euch
ben bisey sorcam kizzlar bifinin almanca kursuna giden oldumu hic nasil o kursa gitmek icin neler gerekiyo avusturyadayim ben
Bfi´nin kurslari gayet kaliteli canim :1closedeyes:
hmm BFI ilk defa duydum
Ben akademi fono dan yapiyorum acik ögretim