• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanca öğrenmek isteyenler buraya!

ya kizlar ehliyet yapiyorum bana araba ögreten sürücü türk 2 hafta sonra araba sinafina girecam onlar bana almanca olarak tarif edecekler ve ben almanca bek iyi bilmiyorum yanimdaki ögretmen bana tercümanlik yapmiyacak nabacami bilmiyorum kesin kaybederim sirf almanca olarak bana yol tarif edecekler saten yollari bilmiyorum :bbo:

sizden isteyim bana yardimci olmaniz ben türkcesini yazacam siz bana almancasini yazin lf

köprünün üzerine cik
otobana gideceyiz
geri dön
siyah arabanin yanina par et
otobani terk edeceyiz
bunlarin almancasini yazarsaniz sevinirim yada ehliyeti olan arkadaslar varsa araba sinavinda neler söylediyse bana yazarsa cok ama cok sevinirim

ya kizlar ehliyet yapiyorum bana araba ögreten sürücü türk 2 hafta sonra araba sinafina girecam onlar bana almanca olarak tarif edecekler ve ben almanca bek iyi bilmiyorum yanimdaki ögretmen bana tercümanlik yapmiyacak nabacami bilmiyorum kesin kaybederim sirf almanca olarak bana yol tarif edecekler saten yollari bilmiyorum :bbo:

sizden isteyim bana yardimci olmaniz ben türkcesini yazacam siz bana almancasini yazin lf

köprünün üzerine cik
otobana gideceyiz
geri dön
siyah arabanin yanina par et
otobani terk edeceyiz
bunlarin almancasini yazarsaniz sevinirim yada ehliyeti olan arkadaslar varsa araba sinavinda neler söylediyse bana yazarsa cok ama cok sevinirim

canim benim 2ablamda türk hocada yapti almancalari pek iyi degildi ama tercüme yapti hoca sana neden yapilmiyor anlamadimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Biraz sacma geldi..hatta ablam anlamamis ne dediginine hocaya sölemis oda tercüme edebilirmiyim die sormus izin vermis..sen genede bi hocayla görüs istersen öyle sacmalikmi olur:teselli:

kızlar süpersiniz :lepi: bu tercüme işi iyi olmuş... konuşamasam da okuyup öğreniyorum kaydirigubbakcemile2

canim benim 2ablamda türk hocada yapti almancalari pek iyi degildi ama tercüme yapti hoca sana neden yapilmiyor anlamadimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Biraz sacma geldi..hatta ablam anlamamis ne dediginine hocaya sölemis oda tercüme edebilirmiyim die sormus izin vermis..sen genede bi hocayla görüs istersen öyle sacmalikmi olur:teselli:

ya valla kac kez söyledim bana tercümalik yaparmisiniz diye o da yasak diyor manyak adam bence kaybetmemi istiyo daha fazla fahr yapmam icin ya da yeni kural cikti

ya valla kac kez söyledim bana tercümalik yaparmisiniz diye o da yasak diyor manyak adam bence kaybetmemi istiyo daha fazla fahr yapmam icin ya da yeni kural cikti
hayir yasak olamaz,cunki ben de ehliyet yapiyorum ve alman fahrschuleye gidiyorum hemde.ben zaten cogu seyi anlayip konusabildigim icin sorun yok.ama ilk basvurdugumuzda,eger anlasamazsak zorluk yasarsam,bir tercuman ile surus yapabiliecegimizi soylemisti.peki size neden zorluk cikariyorlar ki anlamadim???

hayir yasak olamaz,cunki ben de ehliyet yapiyorum ve alman fahrschuleye gidiyorum hemde.ben zaten cogu seyi anlayip konusabildigim icin sorun yok.ama ilk basvurdugumuzda,eger anlasamazsak zorluk yasarsam,bir tercuman ile surus yapabiliecegimizi soylemisti.peki size neden zorluk cikariyorlar ki anlamadim???

royem esime söyledim adamla tekrar konusacak söyledin iyi oldu canim biz yeni kural cikti sanmistik adam manyan teki zaten sirf cok fahr yaptirmak icin söylüyo :oklava:

royem esime söyledim adamla tekrar konusacak söyledin iyi oldu canim biz yeni kural cikti sanmistik adam manyan teki zaten sirf cok fahr yaptirmak icin söylüyo :oklava:
canim eger o ogretmenle sinava girmek zor ise,yani zorlaniyorsan ve zamaninda farsa hemen okulu degistir derim.eger anlasamadigin halde sonuna kadar gider bir de ustune ehliyeti kazanamazsan hem parana yazik olur hwem de herseye yeniden baslaman lazim olur.dedigim gibi sen hangi sehirdesin bilmiyorum.gerci bununla bir alakasi yok ama her yerde negatif agresif insanlar var.dedigim gibi,ben yakin old.icin semtimdeki alman okulunu sectim ve dil problemimi bildikleri halde cok yardimci oldular.ve gerkiyorsa tercuman ile surus yapilabilecegini soylediler.bence haklarini ogren isine gelmiyorsa ,daha fazla zamanm kaybetmeden baska okul ara.tam bilmiyorum ama yazil sinavi verdiysen ,birkac kagit islemleriyle baska bir okul arayabilyorsun.bak duruma gore....

kıslar bende katıldım aramızaa işallah topikle iletletcez dilcagzımızı

bu arada dilcagzın almancasını bilen var mı:)naniknanik

dilcagiz derken?
was meinst du?
dil kelimesinin almancasi 1.anlami zunge
2.anlam olarak;sprache,dil,lisan anlaminda...
umarim yardimci olabilmisimdir.

royem espiri yapmak istemiştim esprimi bile cevirmişsin bravooo:)

Back