Almanca Kursu

antonie

bahtım saçlarımdan karadır
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
2.882
5.857
Merhaba hanımlar

Almanca öğrenmek istiyorum ama internette araştırınca Goethe’den başka önerilen doğru düzgün bir yer bulamadım

Yalnız orası da takdir edersiniz ki çok pahalı :KK43:

İstanbul’da önerebileceğiniz bir kurs var mı?

Ben almanca ve ingilizce öğretmeniyim. Eğer tek başıma öğrenebilirim dersen ki arada sana tabiki yardımcı olurum kaynak gönderebilirim. Bide öğrenme nedenin ne? Aile birleşimi mi yoksa hobi olarak falan mı?

goethe de çok şey değil. gittim bi süre. şansına iyi hoca denk gelirse iyi, diğer türlü zaman ve para kaybı.

marmara üniversitesinin de yabancı dil kursu var. gitmedim ama hocaları iyi diyorlardı, hazırlık derslerinde eğitim veren hocalarmış. müsem diye googleda aratırsanız çıkar.

eğer çok düşük seviye değil de ilerletmek için bir şeyler arıyorsanız ben kaynak gönderebilirim veya önerebilirim fotokopi halinde alabileceğiniz bişiler.

Ben almanca ve ingilizce öğretmeniyim. Eğer tek başıma öğrenebilirim dersen ki arada sana tabiki yardımcı olurum kaynak gönderebilirim. Bide öğrenme nedenin ne? Aile birleşimi mi yoksa hobi olarak falan mı?
Merhaba ben aile birleşimi sınavına gireceğim yakında. Sınava hazırlanmak için hangi kaynakları önerirsiniz. Ve elinizde kaynak varsa paylaşır mısınız.

Merhaba hala kurs arayışınız devam ediyorsa ..... Almanca kursu için önerebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim de buna cok ihtiyacim var, cmle kurmada kendime güvenim cok birkac tüyo alsam sizden ne güzel olur.
Ingilizcem cok iyiydi ama o da paslandi almanca isin icine girince.

Benim de buna cok ihtiyacim var, cmle kurmada kendime güvenim cok birkac tüyo alsam sizden ne güzel olur.
Türkiye de aile birleşimi sınavı için istiyorsanız benim elimde güzel Notlar var geçen sene kendim bir hafta çalışıp geçmiştim sınavı

Türkiye de aile birleşimi sınavı için istiyorsanız benim elimde güzel Notlar var geçen sene kendim bir hafta çalışıp geçmiştim sınavı

Ben geleli cok oldu ama pratigim yok e öyle olunca da bir ilerleme kaydedemedim. B1 sertifikam var ama yine de aklima geleni söyleyemiyorum malesef

Ben geleli cok oldu ama pratigim yok e öyle olunca da bir ilerleme kaydedemedim. B1 sertifikam var ama yine de aklima geleni söyleyemiyorum malesef
Anladım ben geleli 6 ay oldu Cumartesi günü b1 sınavım var.Konuşamadan b1 i nasıl aldınız?ben çok korkuyorum sınavdan ?

Anladım ben geleli 6 ay oldu Cumartesi günü b1 sınavım var.Konuşamadan b1 i nasıl aldınız?ben çok korkuyorum sınavdan ?

Ben yumurta bir yere sikisinca bülbül kesilirim :halay:
Ama tabi bende söyle oldu ben kursa bir dört ay gittim sonrasinda gidemedim hamile kaldim sinava az kalmisti bir de uyum sagla kursunu yapamadim hani yasalarla ilgili olan. Ara verdim sonrasinda dogumdu emzirmeydi derken kizim bir bucuk yaslarindayken iki hafta ya da bir hafta gittim o uyum saglama kursuna o arada da pratik yapmis oldum, bir iki mektup yazdim sinava girdim gectim.
Inanin kolay aslinda, A1 in bir tik üzeri sadece.
Konusurken de sohbet havasiyla konustum, en kolayi oydu galiba hatta.
Stres yapmayin rahat olursaniz siz de rahatca konusursunuz

Ben yumurta bir yere sikisinca bülbül kesilirim :halay:
Ama tabi bende söyle oldu ben kursa bir dört ay gittim sonrasinda gidemedim hamile kaldim sinava az kalmisti bir de uyum sagla kursunu yapamadim hani yasalarla ilgili olan. Ara verdim sonrasinda dogumdu emzirmeydi derken kizim bir bucuk yaslarindayken iki hafta ya da bir hafta gittim o uyum saglama kursuna o arada da pratik yapmis oldum, bir iki mektup yazdim sinava girdim gectim.
Inanin kolay aslinda, A1 in bir tik üzeri sadece.
Konusurken de sohbet havasiyla konustum, en kolayi oydu galiba hatta.
Stres yapmayin rahat olursaniz siz de rahatca konusursunuz
Benim tek sorunum gramer olarak düzgün konuşmaya çalışmak umarım dediğiniz gibi olur☺️Çok iyi yapabilmişsiniz onca araya rağmen

İlk geldiğimde İngilizceyle idare ediyordum şimdi oda gitti.İki dilde yarım yamalak:KK43: Çok takıntı yaptım bu dil olayını yanımda kimse olmadan heryere kendim gitmek istiyorum umarım o günleri görmem çok uzun sürmez.En azından çocuk olmadan halletmem lazım Doğumda filan arkadaşlarım çok zorlanmışlar.

ben aile birleşimi için gidicem fakat dilide öğrenmek istiyorum orda sosyal çevre oluşturmak iş hayatınada devam etmek istediğim için yardımcı olursanız sevinirim :)

ben aile birleşimi için gidicem fakat dilide öğrenmek istiyorum orda sosyal çevre oluşturmak iş hayatınada devam etmek istediğim için yardımcı olursanız sevinirim :)
Mrb tabii ki yardımcı olurum yalnız şu an coronadan ötürü vize vermiyorlar. Öğrencilerim sertifikalarını aldılar 6 ay geçerli sertifikalar yandı çoğu maalesef.

Ya siz bana 2018 yılında yazmışsınız ve ben daha yeni görüyorum vallahi. Kusura bakmayın. 2 yıl geçmiş ama eğer yardımcı olmamı isterseniz şu an edebilirim.

Mrb tabii ki yardımcı olurum yalnız şu an coronadan ötürü vize vermiyorlar. Öğrencilerim sertifikalarını aldılar 6 ay geçerli sertifikalar yandı çoğu maalesef.
benim daha nikahım olmadı bu coronadan ötürü eylülden sonra nikah düşünüyoruz benim muhtemelen gidişim 2021 ortası olacak vaktim var :) ama illaki goethe den sertifika almammi gerekecek ben oraya başlamadan da alıştırma yapmak istiyorum cok tesekkür ederim bu arada dönüşünüz için :KK200:

benim daha nikahım olmadı bu coronadan ötürü eylülden sonra nikah düşünüyoruz benim muhtemelen gidişim 2021 ortası olacak vaktim var :) ama illaki goethe den sertifika almammi gerekecek ben oraya başlamadan da alıştırma yapmak istiyorum cok tesekkür ederim bu arada dönüşünüz için :KK200:
Ya Goethe ya da Ösd sertifikası almanız gerekiyor, geçme notu 60. 59 ile bile bırakıyorlar maalesef ama geçilmeyecek bir sınav değil. Çok kolay, basit düzeyde Almanca bilginizi ölçüyor. Sınavda çıkan şeyler de belli başlı. 28 mektup var mesela biri çıkıyor. Formlar, kendini tanıtma ve kartlar değişmiyor. Nikos Weg A1 yazın Youtube a başlangıç için iyi. Onu izleyebilirsiniz. Rica ederim

Ya siz bana 2018 yılında yazmışsınız ve ben daha yeni görüyorum vallahi. Kusura bakmayın. 2 yıl geçmiş ama eğer yardımcı olmamı isterseniz şu an edebilirim.

Ben de unutmusum neler yazdigimi, ben su an halihazirda b2 ye gidiyorum. Corinadan dolayi aksama olsa da devam ediyoruz tekrardan
Yani calismam gerek, pratik en buyuk eksikligim malesef. Geri donus icin de tesekkur edeyim

X