shenay merhaba ben alman hastanesinde 5 denememde gebe kaldım dr mustafa bahçeciye gittim takiplerim orada yapıldı yumurta toplama ve transfer alman hastanesinde yapıldı şu an 4 aylık kızım var
merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni katıldım aranızda olmakatan çok mutluyum bende 3 tane tüp bebek denemesi geçirdim. Ikinini ankara'da birinide izmir'de 2008 temmuz ayında yaptırdım ama hepsinde hüsrana ugradım caresiz bir zamanda içimden bir ses bir daha dene dedi şimdi 22 eylülde mustafa bahçeciye gittim bana rahimde su var buda bebeğin tutunmasını engeller dedi tabiki bunu tam anlamak için hsg flimi çektir bize gönder dedi şimdi gönderdim ondan haber bekliyorum kısmet olursa ocak ayı gibi dörttüncüyü düşünüyorum allah herkeze nasıp eder benide içinden ayırmaz arkadaşlar
arkadaşlar merhabalr.öncelikle rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize gönlümüzün muradı olan küçük meleklerimizi bağışlasın.
Ben bu sene temmuz ayında alman hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum.2 denememdi.ilki ege ünv. Oldu.doktorum burçak erzik.hala ona devam ediyorum.15 haftalık hamileyim.ne sorun olursa olsun gün saat önemli değil her an cep telefonundan arıyabiliyorum.gerçekten alman hastanesi doğru tercih.güven veriyor.ha şimdi bide transferden önce ve sonra akupunktur yapıyorlar.başarıyı artırıyormuş.hepimize bol şanslar.
SEVGİLİ TUTKUN SİZİN PROBLEM NEYDİ CANIM?
İNAN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM... ALLAH ÖNCE SANA SONRA CÜMLEMİZE NASİP EDER İNŞAALLAH...
KENDİNE DİKKAT ET..
ALLAHA EMANET OL...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
senin yasadığın her sıkıntıyı bende yasadım(ameliyat;çikolata kisti:)ameliyattan sonra yumurtalık rezervimin azaldığını söylediler sende olmadımı boyle bir durum.3 defa denedim tüp bebek maalesef neğatif.4üncüyü yaptırmaya cok korkuyorum ama b,r okadarda çok istiyorum.
senin yasadığın her sıkıntıyı bende yasadım(ameliyat;çikolata kisti:)ameliyattan sonra yumurtalık rezervimin azaldığını söylediler sende olmadımı boyle bir durum.3 defa denedim tüp bebek maalesef neğatif.4üncüyü yaptırmaya cok korkuyorum ama b,r okadarda çok istiyorum.
canım ben 114 sene boyunca ilaçla adet gördüm.hipogonaptrik hipogonadizm diye adını zor yazıp söylediğim bi hastalık.eşim azospermi.yani durumumuz pek vahimdi.doktorlar bize ilk andan itibaren mikrodan başka şansınız yok demişlerdi zaten.inşallah rabbim bu çocuğu nasip eder.doğmadan kucağıma almadan benim için hiçbirşey bitmiş değil.hala inanamıyorum zaten
Canım benim eşim böbrek hastası bu yüzden sperm hareketsizliği var.Benim yumurtalarımda önceki tüp denemem de ya hep ya hiç şeklinde tedavi gördüğüm için azaldı ve 5 yumurtayı zor elde ettik.Adetin 2. günü Fostimon ile başlandı ben daha önce çok zayıftım ve vitamin tedavisi görmüştüm bu sebeple vitamine ihtiyacım olmadı.Çatlatma iğnemi dahi ben karnımdan yaptım.Transferden sonra crimera bantla 120 tane progesteron iğne vuruldum.2 sabah 2 akşam.Biara oturamıyordum ve 1 hafta evde yattım sonra işe başladım.Çok rahat davrandım ama ne olursa olsun o korku ve tedirginlik bitmiyor.Şimdi coraspin ve elevit verdiler ama vitamin bana yaramıyor.Birde crinomisin jel kullanıyorum sabah akşam.İnşallah sizlerinde güzel haberlerinizi duyarız.Alman hastanesi uğurlu bir hastane.gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
SEVGİLİ FULUM SİZİN PROBLEM NEYDİ BİRAZ ANLATIR MISIN? SENİNLE AYNI SIKINTILARI PAYLAŞAN ARKADAŞLAR İÇİN DAHA İYİ OLUR...
TEDAVİNİN AŞAMALIRINI DA BURADA PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM...
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bende alman hastanesinde tup bebek yaptirmak istiyorum arkadaslar esime kalsa hemen ucaga atlayip gelicez ama ben biraz agirdan aliyorum.aslinda cok istiyorum bi bebegim olsun,ama zaten ucak fobisi var bende ucaga binemiyorum korkuyorum burdada tedavi olmak istemiyorum cunku burdaki doktorlara kesinlikle guvenmiyorum,burdaki hollandalila bile tr ye gidip orada yaptiriyorlar tup bebegi...
arkadaşlar hepinize güzel bir haberim var......
Akupunkturun mucize etkilerini hepimiz biliyoruz artik.....
Tüp bebek tedavisinde de destekleyici tedavi olarak uygulandiğinda da transferden önce bir seans bile görmek (stresi azaltma-hormonlari düzenleme-rahime kan dolaşiminin sağlanmasi vs. Sayamadiğim kadar faydasi var!!!) yüzde 20-30 başari şansini arttiriyor..
Bunu internette araştirini soruşturun... Ben öyle yaptim.
Ezbere yazmiyorummmmmm::::
Bugün birçok önde gelen kadin doğum rofesör ve uzmanlari tüp bebekte akupunkturun faydasini anlatiyor ve tavsiye ediyor ....
Işte bu nedenlerden ötürü alman hastanesi'nde tüp bebek tedavisi gören hastalara transferden önce 1 , transferden sonra 1 olmak üzere toplam iki seans akupunkutr tedavisi ücretsiz.....
Sakin bu firsati kaçirmayin arkadaşlar...
Emin olun faydasini göreceksiniz...
Alman hastanesi bu atağiyla da tüp bebekteki başari şansini ve siralamasini eminim zirveye taşiyacaktir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?