- 18 Kasım 2014
- 889
- 1.076
- 128
- 39
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Gercekten almanyadaki turkler cookkkk itici,Ha eger almanyada yasayan bir turk deseydin acik ve net hayir derdim. Burdaki erkeklerde ne sorumluluk var ne bisey. Hepsi hala cocuk gibi, ailenin 40 -50 sene onceki geldigi kulturu devam ettiriyolar. Hepsi ot icen, kumar oynayan asalak insanlar. Kimin yabancilardan colugu cocugu var, igrencler hepsi. Turkiyeye donmeyi cok istiyorum fakat haberleri izledikce turkiyeye tatile bile gelmeye korkuyorum. Bu son zamanlarda yasanan olaylar gozumuzu korkuttu. Tam bir facia. Kadina siddetler, hastanedeki muameleler, park yeri yuzundem birbirini olduren insanlar..burda oyle birsey yok..Ama cok vatan ozlemi cekiyorum. Ve almanlarda siddet olayi hic yok diyebilirim. Eger ki gorustugun kisi herseye acik bir insansa cok mutlu olabilirsin. Cok saygili insanlar gercekten.
Haa söyle ya..alman sevgilisi olanlar esi olanlar almanlari tanıyanlar yazsin deneyimlerini paylassin istedim....peki sen almanyada mi dogdun?ben 8 yildir evliyim esim alman.su ana kadar bir problem yasamadim.bir cok arkadas genellemeler yapmis.bir cogu yanlis.cok bira icdikleri dogru ama:)spor yapmayanlarin da göbegi var.ama burada yapilan sporun onda biri türkiye`de yapilmiyordur.genellikle cok dürüst olduklarini söyleyebilirim ve caliskanlar.
Artik kibliyorum..konum kapanmasin..sende kibleyip ,,kipleyip durma milletiii ayoll ne güzel vakit geçiriyoruz şurda niye böyle yapıyon beybii..
Kibledim..Allahim deliricem.hastamisin arkadasim kiskanman icin birinin evliyimdemesi yeterlimi senin icin.cidden ruh durumun hic iyi degil.ya ne yapiyosan yap ya. Hey allahim sabir.
Ya ben kiblemeyi bilmiyorum, tam olarak ne demek ??Kibledim..
bak mesajının altında düzenlenin yanında kib yazar. kötü içerik butonu. hakaret içeren, polemik yaratan mesajları bildirebilirsin. geyik olanlarıda. ona tıkla nedenini yazYa ben kiblemeyi bilmiyorum, tam olarak ne demek ??
Ay saol yaabak mesajının altında düzenlenin yanında kib yazar. kötü içerik butonu. hakaret içeren, polemik yaraan mesajları bildirebilirsin. geyik olanlarıda. ona tıkla nedenini yaz
Haa söyle ya..alman sevgilisi olanlar esi olanlar almanlari tanıyanlar yazsin deneyimlerini paylassin istedim....peki sen almanyada mi dogdun?
çiğdem bir konun taartışmasız bitse . noldu yiinneçiğdem ayrı ülkelerde olmasıı büyük sorun. nasıl tanıyacaksınız birbirinizi. bak benim arkadaşım almanla evlendi,ama adam türkiyede öğretmendi. kısaca tanıdılar birbirlerini.
Böyle bi cevap vermeniz gerekmezdi bence.cigdemlik86 .!.:Almanya rin nesli tukenmedi ama gördüğüm gozlemledigim turk erkekleri karisini dövuyor asagiliyor korkuttu turk erkegi beni..
ben tanıyorum kendisini. çok iyi iinsandı. toprağı bol olsun. zaten türkiyede yaşamayı seviyordu. köy hayatı tutkunuydu. şehirde yaşamayı sevmiyordu.tavuklar kazlar etrafta olmadan yaşayamam derdio bey bence türk gibidir oky böyle kültüre tanık olan insanlarla zaten dini uyruğu vs olayı sorun olmuyor bazıları türkten bile daha iyi kültüre tanık çünkü
Turklerin nesli tukenmedi ama gördüğüm gozlemledigim turk erkekleri karisini dövuyor asagiliyor korkuttu turk erkegi beni..
ben tanıyorum kendisini. çok iyi iinsandı. toprağı bol olsun. zaten türkiyede yaşamayı seviyordu. köy hayatı tutkunuydu. şehirde yaşamayı sevmiyordu.tavuklar kazlar etrafta olmadan yaşayamam derdi
sağol.çok farklı bir çiftti. arabalarının arkasında karavan bebekleri,türkiyeyi gezerlerdi. bir köy evi aldılar restore ettiler falan. . dünya iyisiydi ya.ne güzel nur içinde yatsın böyle naturel insanları bulmak çok zor..
Bende seni kibledim.sen beni kiskirttin resmen iyi degilsin.Kibledim..
oyle mi dersiniz?Abd 'deki tecavuz olaylari bizimkilerden farkli ;
kiz erkek arkadasiyla istedigi zaman birlikte olur,
istemzse erkek zorlarsa hemen kosar polise
bu bana tecavuz etti diye sikayet eder.
Polis , sen zaten bunun kiz arkadasiymissin, evine gitmissin, daha once de birlikte olmussun, bakire degilsin...... filan filan... demez, tecavuzu kayda gecer.
Ulkemizdeki tecavuz olaylarinda oyle mi?yolda görüp saldirdigi kiz polise bile gidemez..., gitse de, hak hukuk sapiktan yana isler, ..... biliyosunuz iste , simdi. uzatmayim ....
Yani rakamlara bakarak ülkeleri olaylari kisileri karsilastirnayin , ozellikle bu gibi olaylarda.
Onlar saldiriyor konumu dağıtmaya calisiyorlar hepsini kibledim..çiğdem bir konun taartışmasız bitse . noldu yiinneçiğdem ayrı ülkelerde olmasıı büyük sorun. nasıl tanıyacaksınız birbirinizi. bak benim arkadaşım almanla evlendi,ama adam türkiyede öğretmendi. kısaca tanıdılar birbirlerini.
Zaten ilk mesajlarim olumluydu.fikrimi soyledim.sonra saldirisa gecti.cidden hic normal degil.yorum yapmadan once konu sahiplerini bi arastirmak lazimkonu sahibinin ismini görünce titreme geliyor
yaptığı hakaretleri hatırlıyorum bayanın birine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?