- 14 Ekim 2014
- 593
- 81
- 123
Uygun birşey söylersen alayım canım bunu.Bende de bu var Arçelik Mısır Patlatma Makinesi hediye geldi hic kullanılmadı kutusuyla duruyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uygun birşey söylersen alayım canım bunu.Bende de bu var Arçelik Mısır Patlatma Makinesi hediye geldi hic kullanılmadı kutusuyla duruyor.
Colina marka krem bogazli kazak canim cok kalin degil large bedentmm cnm. tşkler.
Colins marka yanlis yazmisimColina marka krem bogazli kazak canim cok kalin degil large beden
bu kazak ne kadar cnm?Colins marka yanlis yazmisim
10 tl tatlimbu kazak ne kadar cnm?
bu da güzelmiş10 tl tatlim
Dusunurseniz hala elimdebu da güzelmiş
Neler ariyodunuz tekrar yazarsaniz yardimci olmaya calisiyimdüşünüyorum da, tek almak istemiyorum. benzer şeyler, yada aradığım diğer ürünlerden de var mı sende?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gomlek-etek-tupper.772491/
canım, aradıklarımı yazıyorum:Neler ariyodunuz tekrar yazarsaniz yardimci olmaya calisiyim
Etek vae 40 beden ama boyu cok uzun diil bilmjyorum sizinle mi konusmustuk daha once hatirlamiyorum ama olcebilirim siyah saten tarzi bi kumasi varcanım, aradıklarımı yazıyorum:
1) gömlek-40 beden
2) etek-40 beden
3) Tupperware kapları
4) siyah kadife pantolon-40 beden
5) siyah kadife ceket-40 beden
6) krem renkli sade üst (boğazlı kazak da olabilir)
7) 9-10 yaş kot pantolon
8) XL veya 42-43 beden erkek gömlek (kravat takılabilen)
9) mısır patlatma makinası,
10) erkek bornoz,
11) el örgüsü anne yeleği,
12) salon için masa-sehpa örtüsü (taşlı-boncuklu olanlardan)
ben boyunu 65-70 cm civarı istiyorum. sizin eteğin boyu bu kadar var mı?Etek vae 40 beden ama boyu cok uzun diil bilmjyorum sizinle mi konusmustuk daha once hatirlamiyorum ama olcebilirim siyah saten tarzi bi kumasi var
etek bu isterseniz ölçebilirim ama o kadar uzun olduğunu düşünmüyorumben boyunu 65-70 cm civarı istiyorum. sizin eteğin boyu bu kadar var mı?
Canim benim sayfama bir bakin yeni ekledim gomlek ve etekler var belki begenirsiniz 40-42 bedene uygun link ekliyemedim neler var neler konumARIYORUM HALA...
1) gömlek-40 beden
2) etek-40 beden
3) Tupperware kapları
4) siyah kadife pantolon-40 beden
5) siyah kadife ceket-40 beden
6) krem renkli sade üst (boğazlı kazak da olabilir)
7) 9-10 yaş kot pantolon
8) XL veya 42-43 beden erkek gömlek (kravat takılabilen)
9) mısır patlatma makinası,
10) erkek bornoz,
11) el örgüsü anne yeleği,
12) salon için masa-sehpa örtüsü (taşlı-boncuklu olanlardan)