süper. 40 bedense alıyorum :)Ben de sadece siyah kadife pantolon var
Evet 40 beden sayfaya koyamadım resmini akşam net çıkmıyor diyesüper. 40 bedense alıyorum :)
tmm cnm. fotosunu nasıl görebilirim. whats up?Evet 40 beden sayfaya koyamadım resmini akşam net çıkmıyor diye
istersen çarşamba günü gönderebilirim
düşünürüm tabi. boğazlı şart değil. foto koyar mısın lütfen.krem kazak var dusunursen bir defa bile giymedim ama bogazli degil
ilgilenirim tabi. ama s-m bana uyar mı ki, bilemedim. ben 65 kiloyum.krem rengi yün kazak var bende de boğazlı kırçıllı simli gibi resim eklerm ama s-m beden uyumlu ilgilenirsenz resim eklerim
fotoğrafı bekliyorum :)krem rengi yün kazak var bende de boğazlı kırçıllı simli gibi resim eklerm ama s-m beden uyumlu ilgilenirsenz resim eklerim
yine arıyorum :)
hadi bayanlar bi yardım edin...
*siyah kadife pantolon-40 beden
*siyah kadife ceket-40 beden
*krem renkli sade üst (boğazlı kazak da olabilir)
*9-10 yaş kot pantolon
*XL veya 42-43 beden erkek gömlek (kravat takılabilen)
ilgilenirim tabi. ama s-m bana uyar mı ki, bilemedim. ben 65 kiloyum.
Pantolon ve ceket için ölçü isteyebilir miyim?siyah kadife pantolon ve kadife çeket var bende ama 38 beden krem sade üsttevar xl gömlekler de sadece 9 10 yas kot pantolon yok. 38 beden giyiyorsan canım düşünebilirsin
Canım rengi ve kumaşı anlaşılmıyor. Başka foto koyar mısın rica etsem?cnm giydigimi hatirlamiyordum ama zannedersem bir iki giymisim kazagim bu
tmm cnm olcup yazarimPantolon ve ceket için ölçü isteyebilir miyim?
ppantolon basen 102 ceket gogus 92 bel 76 cnmPantolon ve ceket için ölçü isteyebilir miyim?
tamam ilksan'cım, bekliyorum.Krem sifir giyilmemis kazagim var sayfamds olmasi gerek yine burdan eklemeye cslissyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?