Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Allternatif tıp..

hayatim nasilsin? ben de civanpercemi cayina basladim ama 2 gunde bir iciyorum. cemen bulamiyorum burda annem gelen olursa gondericek. su macin napti sana ? :ecrin_bebek:

canım benim çayını bilmiyorum macunda da henüz bişye yok hatta birde krem aldım şimdi onuda kullanıyorum ha bu arada sana neyi etkilediğini sölemem olmaaaaz belki msn de konuşurken ağzımdan kaçırabilirim ona garanti veremem

anbla snn çoçuun vr hamleken byüüdümü 90 bdn oldumuu

canım benim büyümezmi hemde nasıl büyüdü ama doğumdan sonra yani emzirme döneminde hemde 90 neki yeminle söylüyorum acayip bir büyüme oldu abartısız 100-110 vardı kesin neden kesin konuşuyorum dersen annem 110 felan takıyo bende onun sütyenini takmıştım ve çok rahat olmuştu ama şimdi hepsi fos 80 bari olsun diye çabalıyorum dur bakalım hayırlısı kremin etkisi oluyo gibi henüz 1 hafta oldu ama toparlanma bayağı var

ebru19cum anladım ben senı merak etme:)
kımse anlamamıs hayret ya:)kikiiki

aferin kız bu sitenin en zeki kızı senmişsin heee canımcım anlamayan varsa bir zahmet benim yerime uygun bir dille sen anlatırmısın ben bu ara çok yoğunum büro taşıyoruzda öptüm canım

aferin kız bu sitenin en zeki kızı senmişsin heee canımcım anlamayan varsa bir zahmet benim yerime uygun bir dille sen anlatırmısın ben bu ara çok yoğunum büro taşıyoruzda öptüm canım

anlamıyıcak bısı yokkı bencede yanı ama soylenmez haklısın:1no2:

ebru19 kolay gelsın sanada oha 100lerden bahsedıosun
hamılelıkte okadar sisti sora 80 mı oldu
bırde denızcım ıbrahım saracoglumu wermıs bu kürü
o nerden cıktı anlamadım bende merak ettim

ya bu prof dediği ibrahim saraçoğlu değil mi? göğüs büyütme kürünü vermiyordu. we kür oysa, sadece o kadar mıymış? cewap yazarsanız çok sewinrm arkadaşlar a.s.

yok ya ibrahim saraçoğlu değil ömer bişeycik var ya soyadını hatırlayamadım şimdi sanırım o vermiş oda prof. bizde uyguluyoruz işte bi umut henüz 2 kez yaptım kokusu berbat olduğu için eve kimse gelmiycekse o gün yada yarına öyle yapabiliyorum anca :çok üzgünüm:

bu arada ibrahim saraçoğlu karabaş otunun bu konuda çok faydalı olduğunu söylemiş hergün 1 tane anamur yerli muz yiyin demiş birde avakado söylemiş sanırım iyice yumuşattıktan sonra içine limon sıkın filan demiş sanırım tam hatırlayamadım ama yazılmıştı bu konudan muzdarip olan arkadaşlar tarafaından ..
tabi başka beslenme şekli filanda veriyomuş o ama paralı tabi ki =)

ben karabaş otunuda aldım çayını içiyorum arada fazlası zararlıymış çünkü bende haftada 3 gün filan içiyorum..bir şu prof. ömer beyin verdiği çemenli macunu uygulamaya çalışıyorum.. birde çilek yağıyla masaj yapıyorum arada bunlara buz masajınıda ekliyorum ama düzensiz işte ne kadar etki eder bilmiyorum o yüzden bakcıaz artık.he birde kara üzüm çekirdeği tozu yutuyorum suyla ..spora da başlama niyetindeyim ama bir türlü kısmet olmadı =)

mery84 kesın başarırsın ya sen bu kadar cok sey yapıyosan
ben cılek yapıorum sadece işe yarıcak gibi
ama küç yaramamıstı bana mesela
karabas otunuda yenı duydum çemenı kullanalar faydasını gorurse
ona da bakıcam ama kokuyor dıo herkes cok

ebru19 kolay gelsın sanada oha 100lerden bahsedıosun
hamılelıkte okadar sisti sora 80 mı oldu
bırde denızcım ıbrahım saracoglumu wermıs bu kürü
o nerden cıktı anlamadım bende merak ettim

canım benim ciddi söylüyorum acayip bir büyüme oldu hatta öyleki ben gece yatarken kollarımı arkaya atıyodum çünkü kollarımı yana indiremiyordum hem byüktü hemde sütten dolayı acayip acıyodu hatta ğrısından ve yanmasından uyuyamıyordum ama sonra fos tabi senin söylediğin gibi 80 ede değil canım 75 e düştü şimdi uğraşa uğraşa 81 felan oldu ama hiç öyle gibi durmuyo keşke 80 e düşseydi en azından şimdi 86 felan olurdu

arkadaşlar küçle nar çekirdeğini karıştırıp deneyen varmı aranızda faydası olurmu

canım benim inşaalah dediğin gibi olur büyütebilirim canım ama düzensiz işte yaptıklarım:çok üzgünüm:
sen çileğin kendisini mi uyguluyorsun canım bana da aslında şu çileği ezip sütle karıştırp buzlukta dondurmak mantıklı geliyo a.s ama hiç uygulamadım bu şekilde ..
çünkü hem buz hem çilek hemde süt ki süt de yağ içeriyor .hepsi bir arada bunu bir an önce uygululayım diyorum zaten çilek yağımda azalıyo yerimseniben
çemene gelince evet kokuyo ama yemediğim için sadece macun olarak uyguladığım için uygulanan ortam çok kokuyo ama tenimde kalmıyo güzel kokulu bi duş jeliyle yıkanınca geçiyo ..
bende şu an baya bi dolgunluk var sanırım buz masajıda yaptığım içinde çok yumuşamadı göğsüm iyi gibi şimdilik devam edicem bakalım şimdilik hiç ölçmüyorum bir ay sonunda ölçücem yazarım sonucu a.s.:1hug:
bu arada sol daha hızlı gelişiyo ya :çok üzgünüm:

ewet cılek suruorum dırek
bu arada bendede sol taraf daha dolgun:)
bırde hastalıgım bıtmek uzere ınmedı daha
demekkı şiskınlik değılmış dıyorum

daha çok calısmak lazım ya
bırde benım sırtım cok genış
dolgulu takıorum hep bu yuzden

daha çok calısmak lazım ya
bırde benım sırtım cok genış
dolgulu takıorum hep bu yuzden

sorma ya bende hep dolgulu takıyorum hatta bazen içine dolgu pedlerdende koyup 80 dolgulu takıyorum ve üstten dekolte verebiliyorum sırnaşık şey
ama asında tam büyütmeye uğraşırken yanlış yapıyruz aslında serbest bırakmamız lazım memişlerimizi bizse onları sıkıştırıyoruz:çok üzgünüm:
ama napalım mecburuz..

mery84 sen cemene dewam edıomusun
ıse yaradımı
ben cılege dewam

canım ya çemeni haftada1 gibi yapabildim hergün çilek yağını uygulamya çalışıyorum bende diğerlerini de hafta da 2 yada 3 kez yapıyorum ama maaşallah baya bi dolgunlaştı biliyomusun mutluyum bu aralar delikafadulden:dance:kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…