Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Allternatif tıp..

Bugun prof.ün biri tvde mucize karısımı verdı arkadaslar..

Çemeni saf zeytın yagıyla karısırıp içine karabıber ılave edıp hergun goguslerınıze sürüosunuz..boy uzatmak ıcınde aynı karısımı eklemlerınıze suruosunuz..12-22 yas aralıgı ıcın soledı ama denemekte yarar var...kımbılır 1 beden buyuse fena olmaz nedersınız..?

arkadaşlar peki bu karışımı eklem derken kol dirseklerimize flaanmı sürücmeiyiz nbana yardımcı olun hangi eklemlerimize sürmeliyiz?birde göğüsümü büyütmek için ben rezene yağı kullanıyorum ve kızlar gerçkten çok etkili denemenizi öneririm ben çok memnunum

kızlar ben bu karşımı bikaç kez yaptım.75 beden takıyodum.artık olmuyolar.patlck gibi oluyo.80 alıcam bundan sonra.çok mutlum:) şimdilik hedef 85 başarılar kızlarr

beni aynı soruları sormaktan kurtarmışın :)))
bişi daha ekliycem ama.. ben kokusundan dolayı banyo yapmadan önce uygulayabiliyorum anca çoğunlukla da unutuyorum.. sürdükten bi 5 dakka kadar sonra kaşıntı olmaya başlıyo bu sende de oluyo muydu. işe yaradığının göstergesi mi çemenin kaşıntısı mı anlamadım da :uhm:

canm açıkçası düzenli olarak kullandım diyemem.3-4 gündür faln düzenli kullanıyrm.onun öncesinde de pek yapmadım.belirli bir ölçüsü yok göz kararı koyuyorm.yani bu kadar yağa bu kadar çemen gider diye düşünüyorum:) yaşım 17.daha önce göğüs büyütme adında pek bişy yapmadım.bikaç hafta önce nara başlamıştım.ama nar bütün vücudun hormonlarını etkiliyormuş.bu yüzden bıraktım.aman kalçalar daha fazla genişlemesin onun haricinde arada buz masajı yaparım.küç falan kullanmadım.bu ilk yani...ha bi de bu çemen karşımını sürerken fark ettm göğsün ısısı artıyo ya da bana öyle geldi kızlar bilemiyorum ama sıcacık oluyo yanıyo böyle.15 dk sonra falan yıkıyorm.ama bikaç kere yıkıyorum iğrenç bi kokusu var çıkmıyo arkadaşlar benden size tavsiye bir kere yıkayıp bırakmayın

çok sağol canım çok büyük olasılıkla yaşının küçük olmasından böyle güzel sonuç vermiş sevindim adına. ben kaç kez yıkıyorum bilemezsin çok fena gerçekten. o sıcaklık mevzusu bende de oldu. o kadar değil ama evet.
son bi soru, adet dönemi öncesinde misin?

evet ya yaşın uygunken çaresine bakabiliyosun ne güzel yaşı 30 a gelip bu uygulamadan fayda gören varsa yazsın lütfena.s.

paradise birşey daha sorucam bunu ne kadar süredir yapıyosun ve bıraktın mı? bende 16 yasındaym belki banada faydalı olur ama tek korkum bunu bıraktıktan sonra küçülmesi. sende böyle bi durum oldu mu?

cidden gelişme oldu mu canım ya bnde 18 yaşındayım inş banada yarar ama bn 75 bedeni hiç dolduramıyorum onu doldursam yeter başlasam iyi olucak artık ne kadar sürede gelişmeyi fark ettin

ya çemenin kokusuna nasıl dayancaksınız yada dayananlar nasıl dayanıo ben merak ettim de çnkü on8un kokusu vücuttan çok zor çıkıyo yanlışmı biliorum kullnanlar açıklayabilirmi fisfisfis

çemen alsam mı almasam mı karar veremedim..
sürünce mi kokusu zor çıkıyo yiyince mi ?

jiklipaff canm naslsn vallabenim bildim çemen sürüncede yeyincede kokarr yapanlar bi yazsada öransek bizde mirmirmirmir

ii dielim ii olalım cnm ..
9 gündür rezene + küç yapıyorum hiç aksatmadan ama diğer yöntemlerede bakmadan olmuyo
bugünde civan perçemi melek otu ve keten tohumu aldım.. melek otuyla civan perçeminin tadi iğrençti içilmiyo yaa zehir gibi oldular .. bu çemeni denemeyi düşünüyorum ama kokuya hiç gelemem ben ya :'( kokusu hiç çıkmıosa yandık senağlama

az önce sürdüm sonra güzelcene duş jeliyle yıkadım bende kokusu kalmadı kızlar ayrıca dayanılmıcak gibi bi kokusuda yok bana göre tabi :)

evet kediciq gelişme oldu. çemenin kokusu çok keskin ve ağır.ama bikaç kez sabunla köpürte köpürte yıkayınca bişey kalmıyor :)

çemen alsam mı almasam mı karar veremedim..
sürünce mi kokusu zor çıkıyo yiyince mi ?

ben almıstım 1 cay kasıgı yedim. biraz terleyince igrenc kokmaya basladım. hemen yıkandım ama koku gecmedi ara ara koku geldi burnuma 3 banyoda anca kendime geldim. berbat bisey. bir dahada uygulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…