offf ne igrenc sey yaaa
bazı arkadaslar küç cok kötü yutamıyorum diyordu cemenii hiç yiyemezler. simdi unundan 1cay kasıgı aldım agzıma suyla zor yuttum. agzmda hala tadı var. hemen dişimi fırcaladım
off evet aynı hatayı ben de yaptımmm
benim bu ay adet sancım çok şiddetli oldu 3 gün yatalaktım nerdeyse, sıcak su torbasıyla ruh gibi dolandım durdum
aktara gittim bana hafize sultan çayı verdi, içinde yok yok.. bizim göğüs büyütüyo dediğimiz bütün bitkiler var, üşenmeden yazıcam valla...
mercanköşk, fesleğen, biberiye, oğulotu, lavanta çiçeği, sinirliot, civanperçemi, papatya çiçeği, ıhlamur çiçeği, nane, kekik, adaçayı, kediotu kökü, atkuyruğu, mersin yaprağı, defne yaprağı, rezene, dereotu tohumu, çörekotu tohumu, maydonoz tohumu, çemen otu, meyan kökü, sığıkuyruğu çiçeği, eğirkökü, şerbetçiotu, çoban çantası, kimyon, zencefil, kuşburnu, anason, küçük hindistan cevizi, karanfil, tarçın, ısırganotu yaprağı.
evet bitti:) ben bu çayı görüyodum her yerde ama aradığımız şeyin onda olduğunu bilmiyodum:)) kutusunda en az 3 ay kullanın diyor. günde 1 ya da 2 tane içeyim bakayım. bu arada 5 milyon, biraz tuzlu geldi ama napimmm:S