mersin yağı ile masaj yapıyorum rezene çayı e çörek otu yağı karıştırarak içiyorum biraz dolgunlaşma var gibi şimdi çemen aldım bu zeytin yağlı olan formülüde deniyeceğim inşş işe yarar
ben bi ara sormuştum çemen otu filinizi bulamadım çemen unu verdiler... unla zeytinyağını karıştırtırdım biraz da karabiber:) çok komik yaa... neyse arkadaşlar çok felaket bi kokusu var, karıştırdığım an herkes bu evde bi garip koku var diye söylenmeye başladı.. hergün sürülmesi imkansız bencebanyoya girmeden önce sürüyorum 15 dakka falan tutuyorum. o bile beni rahatsız ediyo, banyodan sonra bile kokusu gitmiyo sanki sizde durumlar nası? arada yaptığım için fayda göreceğimi sanmıyorum ama ek destek görevi işte belki bi işe yarar...
hiç bilemedim canım yaakokusundan dolayı çemene karşı hep uzak durdum o yüzden yiyesim gelmiyo. daha mantıklı ama fırçaladıktan sonra ağzın kokacağını düşünmüyorum. bi deneyelim...
offf ne igrenc sey yaaa
bazı arkadaslar küç cok kötü yutamıyorum diyordu cemenii hiç yiyemezler. simdi unundan 1cay kasıgı aldım agzıma suyla zor yuttum. agzmda hala tadı var. hemen dişimi fırcaladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?