Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Allternatif tıp..

deepsea35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
34
0
43
Bugun prof.ün biri tvde mucize karısımı verdı arkadaslar..

Çemeni saf zeytın yagıyla karısırıp içine karabıber ılave edıp:Saruboceq: hergun goguslerınıze sürüosunuz..boy uzatmak ıcınde aynı karısımı eklemlerınıze suruosunuz..12-22 yas aralıgı ıcın soledı ama denemekte yarar var...kımbılır 1 beden buyuse fena olmaz nedersınız..?

arkadaşlar bn biraz önce aldım bu çemen denilen şeyden.aktarlarda satılıyor.ne işe yaradğnı sordm.yemeklere katalıyr baharat olarak dedlr.boy uzatmada da kullanılyr dedler.herhngi bi yan etkisi var mıdır dedm.yok cnm yemeklre faln katlyr sonçta hiç bi yan etkisi olmaz dediler..

toz halinde falan mı canım bu benim bildim çemen salça gibi birşeydi acaba benmi karıştırıyorum :S

bnce sabah ve akşam uygularsak faydasını görebiliriz sen başladınmı canım uygulamaya eğer işe yararsa bende uygularım :S

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
BıTKıSEL YOLLARLA GÖĞÜS BÜYÜTME
Estetik ameliyat olmadan, silikon taktırmadan iri ve diri göğüslere sahip olmak isteyen tüm hanımlara duyurlur ! Aşağıda yayınlayacağımız bitkisel tavsiyeler idealinizdeki hacimli göğüslere sahip olmanızı sağlayabilir. Hemen tariflerimize geçelim.
GEREKLı MALZEMELER :

* 1/2 lt su,
* 250 çemen otu filizi,
* 1 tutam anason,
* 1 tutam fesleğen,
* 1 tutam frenk kimyonu,
* 1 tutam dereotu,
* 1 tutam rezene,
* 1 tutam meyan kökü tozu,
* 1 tutam mercanköşk,
*1 tutam limon otu
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLı : Suyun içine tüm malzemleri koyup, kaynatın. soğuduktan sonra, süzün. Elde etiğiniz bitkisel karışımdan, sabah akşam 1 bardak için. Sade olarak içemiyorsanız, limon ve bal ile tatlandırarak içiniz. Bu bitkisel çayın dışında, dahili ve harici olarak uygulayabileceğiniz yöntemler ;
Portakal Yağı ; Cildinizi sıkılaştıracağından masaj yaparak cildinize uygulayın.
Mersin Yağı ; Adale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.
Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı ;Göğüslerdeki hormon salgılamasını artırarak, göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek kullanabilirsiniz.

burda zaten cemen otu filizinden bahsetmiş. bunu deneyen var mı?

mersin yağı ile masaj yapıyorum rezene çayı e çörek otu yağı karıştırarak içiyorum biraz dolgunlaşma var gibi şimdi çemen aldım bu zeytin yağlı olan formülüde deniyeceğim inşş işe yarar

ben bi ara sormuştum çemen otu filinizi bulamadım çemen unu verdiler... unla zeytinyağını karıştırtırdım biraz da karabiber:) çok komik yaa... neyse arkadaşlar çok felaket bi kokusu var, karıştırdığım an herkes bu evde bi garip koku var diye söylenmeye başladı.. hergün sürülmesi imkansız bence banyoya girmeden önce sürüyorum 15 dakka falan tutuyorum. o bile beni rahatsız ediyo, banyodan sonra bile kokusu gitmiyo sanki sizde durumlar nası? arada yaptığım için fayda göreceğimi sanmıyorum ama ek destek görevi işte belki bi işe yarar...

cemenin otunu mu aldın canım. ben otunu bulamadım. unu varmıs. onu aldım ama onuda nasıl kullanırım bilmiyorum

canım iste bende aynı duruma düsecem demek oluyor bu. bende ununu aldım. acaba yesek mi? o zamanda dişimizi fırcalasak bile agzımız kokacak. zaten internette yazdıgına göre ununu pastırma yapılırken kullnaıyorlarmıs.:uhm:

hiç bilemedim canım yaa kokusundan dolayı çemene karşı hep uzak durdum o yüzden yiyesim gelmiyo. daha mantıklı ama fırçaladıktan sonra ağzın kokacağını düşünmüyorum. bi deneyelim...

hiç bilemedim canım yaa kokusundan dolayı çemene karşı hep uzak durdum o yüzden yiyesim gelmiyo. daha mantıklı ama fırçaladıktan sonra ağzın kokacağını düşünmüyorum. bi deneyelim...

avakadoyu duymusmuydun? Oda büyütüyormus. biraz önce tadı güzel olmasa yedim.

offf ne igrenc sey yaaa
bazı arkadaslar küç cok kötü yutamıyorum diyordu cemenii hiç yiyemezler. simdi unundan 1cay kasıgı aldım agzıma suyla zor yuttum. agzmda hala tadı var. hemen dişimi fırcaladım

offf ne igrenc sey yaaa
bazı arkadaslar küç cok kötü yutamıyorum diyordu cemenii hiç yiyemezler. simdi unundan 1cay kasıgı aldım agzıma suyla zor yuttum. agzmda hala tadı var. hemen dişimi fırcaladım

off evet aynı hatayı ben de yaptımmm

benim bu ay adet sancım çok şiddetli oldu 3 gün yatalaktım nerdeyse, sıcak su torbasıyla ruh gibi dolandım durdum aktara gittim bana hafize sultan çayı verdi, içinde yok yok.. bizim göğüs büyütüyo dediğimiz bütün bitkiler var, üşenmeden yazıcam valla...

mercanköşk, fesleğen, biberiye, oğulotu, lavanta çiçeği, sinirliot, civanperçemi, papatya çiçeği, ıhlamur çiçeği, nane, kekik, adaçayı, kediotu kökü, atkuyruğu, mersin yaprağı, defne yaprağı, rezene, dereotu tohumu, çörekotu tohumu, maydonoz tohumu, çemen otu, meyan kökü, sığıkuyruğu çiçeği, eğirkökü, şerbetçiotu, çoban çantası, kimyon, zencefil, kuşburnu, anason, küçük hindistan cevizi, karanfil, tarçın, ısırganotu yaprağı.

evet bitti:) ben bu çayı görüyodum her yerde ama aradığımız şeyin onda olduğunu bilmiyodum:)) kutusunda en az 3 ay kullanın diyor. günde 1 ya da 2 tane içeyim bakayım. bu arada 5 milyon, biraz tuzlu geldi ama napimmm:S

kızlar cemen unu berbat bisey 1 kasık yedim vucuttan onu atmak o kadar zor ki.
terlediğiniz zaman berbat kokuyorsunuz. banyo yapmama ragmen koku arada geliyor. bir daha yemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…