Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Allternatif tıp..

bende çemen tozu almıştım yiyemedim çok kötü duydum bende göğüsler için iyimiş ama şimdi çemen yağı alıcam masaj yapıcam onunla inş bulabilirim bu uygulamayı yaşı 25 i geçmiş bayanlar kullanıp sonuç aldımı acaba yazarlarsa sewinirim hoş kalınnna.s.

ısınma olayı karabiberden kaynaklanıyo arkadaşlar genelde ama çemende olurmu bilemem eskiden insanlar üşütme kaynaklı sırt bel ağrılarına karabiberle bal karışıtırp sürürler anneannem sölerdi benimde ısıtırmı o bölgeyi belkide ondandır ..
bu arada ben 25 yaşındayım bugün yapıyorum çemen karışımını bakalım sonuçları paylaşırım sizlerle kaydirigubbakcemile3

ay 2 işi bi arada yapmaya çalışırsan böle bozuk türkçeyle yazarsın işte ama anladınız siz ne demek istediğimi dimi yaaaa =)

arkadaşlar bu çemenin birde kokusuz olanı var dün alışveriş yaparken gördüm dayanamayıp aldım hatta dayanamayıp akşam biraz yedim şu ana kadarda koku yok valla akşam duştan öncede sürüeyim diyorum bu arada 29 yaşındayım ama umarım faydası olur şu anda zaten civan perçemi macunu kullanıyorum buda ek olur ama şuda varki siz tozunumu kullanıyorsunuz onu bilmiyorum

aaa canım kousuzumu ilk defa duydum bende bakim o zaman belki kokusuzu vardır buralarda da bu arada sen bu forumda baya eskisin diye biliyorum canım göğüs büyütme için baya uğraştın gözlemlerin neler bitkilerle yada kremlerle ilgili neler fayda etti sana kısaca anlatbilir misin canımm a.s.

evet canım bayağı bir eskiyim yakında ihtisas yapıcam bu konuda kaydirigubbakcemile3 evet söylediğin gibi çok uğraştım aslında sonuçta aldım ama dönem dönem maddiyattan bırakmak zorunda kaldım yada başka bir kreme geçtim o yüzden hepsi birbirine girdi ama ne yaptıysam sonuç aldım sadece küçden sonuç alamadım ama eminim oda benim sabırsızlığımdan kaynaklanmıştır tabi ben ne yaptıysam benle beraber arkadaşımda yaptı ve en son şuna karar verdim her ne yaparsanız yapın kesinlikle bünyeyle alakalı şimdi civanperçemi macunu kullanıyorum ve krem siperişi verdim sanırım bu sabah elimde olur onada başlayacam bakalım neler olacak sabırsızlıka bekliyorum :1rolleyes:

Hadi hayırlısı.Keşke bende daha önceden bu siteye girseymişim.
Bu konuyu 2-3 senedir araştırıyorum ama o zamandan girip küçü ögrenseymişim ya?
Niye bana demediniiz kızlar insan bir arar sorar bu kızın da memeleri küçük der dimi amaklava:İşin şakası tabi olsun ne yapalım 25ten sonra ugraşmakta varmış kaderde...

daha 5 sene var onunde cnm yaa30a kadar buyurmus aynen bende hele kı ergenlıkde onlem almadıgıma nasıl pısmanım o zamandan bellıydı oysakı:1no2:

ben de 2 yıl önce girip tüm yorumları okuduğum halde devam ettirmediğim için pişmanım. ama bunlar biraz da psikolojik işte. zamanı gelmeden istediğin kadar bilsen de olmuyor. size bir itirafta bulunayım kızlar bana esas gaz veren mesele eski erkek arkadaşımın bir sözü oldu. benimkiler bile seninkilerden büyüktür gibisinden bir şaka yaptı bir defasında. ne olacağımı şaşırdım, çok kırıldım. sanki benim elimdeymiş gibi. eksikliği olmayan anlamaz bizi, hele ki erkekler kolay kolay anlamaz. hırs yaptım ben de ve büyütüyorum. alternatif tıpın faydasına da inanıyorum

gercekden bırının agır bı lafı ınsanı acayıp ınada bındırıyo senı cook ıyı anlıyrum cnm o zaman ıste dank edıo ve arayıs ıcıne gırıyosun azımle baslıyosun yoksa ınsan cabuk bıkıyo ama ınat edınce yılmıyo ıstedıgımız gıbı olana kadar devam ne sılıkon ne bısey yanı 1 senede surse vazgecmek yok:teytey::teytey:

arkadaşlar krem siparişini verdim hatta kullanmaya başladım bile çok kararsız kalmıştım 3 kremde karar verememiştim ama longda'nın yeni çıkan kremini yani goldunu aldım 2 gündür kullanıyorum bu arada civanperçemi macununu bırakmayı düşünüyorum ama kararsızım söylenildiği gibi hüz kararma yapmadı gelişmeleri yazarım sizlere

Çemenin Faydaları

--------------------------------------------------------------------------------

BıRLEŞıMıNDE;
a-) Saponinler % 2-3 arasında olup bu saponinler serbest olarak bulunmazlar. Bunlar furostanolglikozitlerin hidrolizi (Suda çözülmesi) ile C-26’ dahi çözülme sonucu furostanolglikozitler spirostanolglikozitler’e dönüşür.
b-) %25-40 oranında müsiliaj içerir
c-) %7-8 aranında yağ asitleri içerir
d-) Proteinler ve aminoasitler %20-30 arasında
e-) Flavonitler
f-) Alkaloitler %0,5 oranında

Çemen bitkisinin yeni bir çeşidi Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü’nde geliştirildi. 9 Nisan 2004 tarihinde GÜRARSLAN adı ile tescil edilmiştir.

Tesir şekli; antidiabetik (kandaki şekeri düşürücü), kandaki kolesterol ve trigliseridi düşürücü, yağ metabolizmasını sağlayıcı, iştah açıcı, sindirim kolaylaştırıcı, iltihapları önleyici, vücuda zindelik kazandırıcı, kadınlarda süt artırıcı ve erkeklerde cinsel gücü kuvvetlendirici ve cesaretlendirici olarak kullanılmaktadır. Erkeklerde bu etkiyi vücudun kendi erkeklik hormonu gibi rol oynayan diosgenin sayesinde gösterdiği düşünülmektedir

FAYDALANMA YÖNLERı
Eski çağlardan beri yem ve ilaç olarak kullanılmaktadır. Kullanılan kısmı; Tohumu, yağı ve yapraklarıdır.
Tohumları kurutulup çerez olarak yenildiği gibi öğütülmüş halda mutfakta baharat karışımlarında, turşularda, çorbalarda, salatalarda, güveçlerde, soslarda ve et yemeklerinde kullanılmaktadır. Ayrıca gıda sanayinde fırın ve et ürünleri, alkolsüz içecekler, şekerlemeler, çeşni ürünleri, dondurma, şurup ve şekerli soslar ile jelatin, pudingler, cikletler ve şekerli kremalara ilave edilir.
Yeşil aksamı; yeşil baklaları ve taze sürgün uçları ve özellikle tohumları insan beslenmesinde kullanılır. Bazı yerlerde çemen otunun yaprakları salatalara eklenip çiğ olarak yendiği gibi, haşlanarak sebze olarak da tüketilir.
Eski Doğu Ülkelerinde iştah açıcı ve besleyici özelliğinden dolayı vücut dolgunluğu sağlamak için çemenden yapılan bir tür pasta fazlaca tüketilmiştir. Hatta kavrulmuş tohumları kahve olarak dahi değerlendirilmiştir.
Günümüzde Ortadoğu ve Hint mutfağında kullanılmaktadır. Güneydoğu Bölgemizde hazırlanan yöresel bazı acıların da terkibindedir.

Tibbi Etkileri ve Kullanımı

•Öksürüğü hafifletir, göğsü yumuşatır ve balgamı söktürür.
• Bronşiti ve boğaz ağrılarını hafifletir, rahatlama sağlar.
• Acı oluşu nedeniyle sindirim sistemini uyarır, sindirim işlemini kolaylaştırır.
• Mide ve bağırsak gazlarım söktürür. Diyarenin iyileştirilmesinde yararlı olur.
• Bedeni güçlendirici bir toniktir. Nekahat halindeki hastalara iyi gelir.
• Afrodizyak (cinsel gücü artırıcı) etkisi vardır.
• Emzikli (süt veren) annelerde süt gelişini artırır.
• Kadınların aybaşı dönemini rahat atlatmalarına yardımcı olur.

Karaciğer ve böbrek hastalıklarına, çarpıntıya, kan zehirlenmesine, görme yeteğinin azalmasına, ateşi düşürmeye, barsak ve mide tembelliğine, saçları beslemeye, rahim iltihap ve akıntılarına, böbrek ve idrar yolları kum ve iltihabına, böbrek ve mesane taşlarını parçalamaya, şekeri düşürmeye ve nefes darlığına iyi gelir. Yağı bal mumu ile karıştırılırsa elde edilen merhem, soğuktan ileri gelen çatlaklara iyi gelir
Çemenotu ayrıca çıban ve yaraların iyileştirilmesinde de etkili olur.
– Bunun için tohumlan ezilip toz haline getirilir. Biraz suyla karıştırılıp yara lapası hazırlanır. Bu lapa yara ve çıbanlara dıştan uygulanır.

KULLANIM BıÇıMLERı

Yağı harici olarak saçlara, lekelere ve cilt güzelliğine sürülerek kullanılır. Tohumları dövülüp toz halinde yutulur, bala karıştırılarak yenir, kaynatılıp suyu içilir. Harici olarak yara, şişlik ve urlara lapası konur. Baharat, biber ve sarmısakla karıştırılıp çemen yapılarak yenir. Taze yaprakları ve çiçekleri kaynatılarak suyu içilir.
Rahatsız edici el ve ayak terine karşı, yarım yemek kaşığı tohum ununa bir su bardağı su hesabına göre hazırlanan çaylarla, 10-15 dakikalık el ve ayak banyoları yapılabilir.
Çemen yagi, mersin yapraginin suyuna karistirilir, saçlara sürülürse, saçlari besler ve parlatir, dökülmesini önler. Çemen incir ile birlikte lapa haline getirilir, vücuttaki sislik üzerine konulursa, sisligi yumusatir.

Uyarı: Boyotu tohumunun bilinen hiçbir yan etkisi yoktur ama tüm herşeyin fazlası zarar olacağı gibi bu bitkininde tüm droglarının fazla alınması yan etki gösterebilir.

KAHVALTILIK ÇEMEN: Çemen unu; kimyon, karabiber ve sarımsak ile karıştırılarak elde edilen hamur özel olarak kahvaltılarda kullanılır.

kızlar emzirenlerde süt artırıcı özellği varmış e bide vücudu dolgunlaştırmak için kullanııyomuş bence bize kesin yararı olur ne dersiniz :sm_cool:

ANNE SÜTÜNÜ ÇOGALTMAK ıÇıN
Emziren annelerin en büyük sıkıntısı sütlerinin bebeğe yetmeyecek kadar az olması veya yetmeyeceği endişesidir.
1. tarif 1 kg. incir parçalanır2 lt. suda karıştırılıp suyu içilir, taneleri yenir.

2. tarif 500 gr. bezelye500 gr. incir ezilip pekmez veya balla karıştırılarak bol miktarda yenir
3. tarif 200 gr. çemen unu1 kg. bala karıştırılıp yenir.Ayrıca çemen et suyu ile karıştırılarak yenir.
4. tarif 100 gr. havlucan100 gr. rezene100 gr. çemen100 gr. kimyon100 gr. çörek otu100 gr. arı sütü100 gr. polen1 kg. bal1 kg. pekmez karıştırılıp aç ve tok karnına bol miktarda yenir.

burda da çemenden bahsediliyor =)

bende 16-17 yas cıvarının buyumelerinin
ergenlıkle ılgılı oldugunu dusunuorum
25 yas ustu cemen kullanan varsa
sızlerden cvp beklıyoruz

kızlar bu çemeni sürmesek onun yerine yesek olmazmı bendeki kokusuz bir kaçgündür deniyorum gerçekten kokusu yok bu arada 30 yaşa kadar büyüyomuş buda demek oluyki ben sınırdayım çünkü yaşım 29 seneye mart ayına kadar büyüdü büyüdü büymedi kaldık öyle desenize esss'cim bak ben 25 yaş üstüyüm ve bu sitede artık eskiyim ben sadece çemen kullanmıyorum bilesin krem aldım aynı zamanda civanperçemi macunu kullanıyorum ama onu bırakmayı düşünüyorum sanırım pek etkisi olmayacak gibi hatta şimdiye kadar pek görmedim :1rolleyes: hehe bişey haricinde ne diye sorma sölemeem hehe

canım benim okuduğum kadarıyla çemeni tüketmek sürmekten daha faydalı. birçok yerde tohumunu çay olarak için, yada tozunu yutun demiş. ben tohumunu çay gibi demleyip içmeyi düşünüyorum. öyle kokusu da çok yokmuş dedi bir arkadaş.

aşkolsunnnnnnnn ama neden söylemiyorsun ki hepimizin derdi aynı madem bişeyden fayda gördün aynı savaş için burdayız paylaşmalısın ama lütfennnnnnnnnnnnnn:roflol:

hayatim nasilsin? ben de civanpercemi cayina basladim ama 2 gunde bir iciyorum. cemen bulamiyorum burda annem gelen olursa gondericek. su macin napti sana ? :ecrin_bebek:

aşkolsunnnnnnnn ama neden söylemiyorsun ki hepimizin derdi aynı madem bişeyden fayda gördün aynı savaş için burdayız paylaşmalısın ama lütfennnnnnnnnnnnnn:roflol:

aaaaaaa asıl sana aşk olsun canım anlaman gerekirdi bence sende evlisin göğüse bir etkisini henüz görmedim ama neyi etkilediğine gelince oohooooooo ne sen sor ne ben söleyim hadi hadi anladın sen onu yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…