arkadaşlar bu çemenin birde kokusuz olanı var dün alışveriş yaparken gördüm dayanamayıp aldım hatta dayanamayıp akşam biraz yedim şu ana kadarda koku yok valla akşam duştan öncede sürüeyim diyorum bu arada 29 yaşındayım ama umarım faydası olur şu anda zaten civan perçemi macunu kullanıyorum buda ek olur ama şuda varki siz tozunumu kullanıyorsunuz onu bilmiyorum
Hadi hayırlısı.Keşke bende daha önceden bu siteye girseymişim.
Bu konuyu 2-3 senedir araştırıyorum ama o zamandan girip küçü ögrenseymişim ya?
Niye bana demediniiz kızlar insan bir arar sorar bu kızın da memeleri küçük der dimi amaklava:İşin şakası tabi olsun ne yapalım 25ten sonra ugraşmakta varmış kaderde...
ben de 2 yıl önce girip tüm yorumları okuduğum halde devam ettirmediğim için pişmanım. ama bunlar biraz da psikolojik işte. zamanı gelmeden istediğin kadar bilsen de olmuyor. size bir itirafta bulunayım kızlar bana esas gaz veren mesele eski erkek arkadaşımın bir sözü oldu. benimkiler bile seninkilerden büyüktür gibisinden bir şaka yaptı bir defasında. ne olacağımı şaşırdım, çok kırıldım. sanki benim elimdeymiş gibi. eksikliği olmayan anlamaz bizi, hele ki erkekler kolay kolay anlamaz. hırs yaptım ben de ve büyütüyorum. alternatif tıpın faydasına da inanıyorum
kızlar bu çemeni sürmesek onun yerine yesek olmazmı bendeki kokusuz bir kaçgündür deniyorum gerçekten kokusu yok bu arada 30 yaşa kadar büyüyomuş buda demek oluyki ben sınırdayım çünkü yaşım 29 seneye mart ayına kadar büyüdü büyüdü büymedi kaldık öyle desenize esss'cim bak ben 25 yaş üstüyüm ve bu sitede artık eskiyim ben sadece çemen kullanmıyorum bilesin krem aldım aynı zamanda civanperçemi macunu kullanıyorum ama onu bırakmayı düşünüyorum sanırım pek etkisi olmayacak gibi hatta şimdiye kadar pek görmedim :1rolleyes: hehe bişey haricinde ne diye sorma sölemeem hehe
kızlar bu çemeni sürmesek onun yerine yesek olmazmı bendeki kokusuz bir kaçgündür deniyorum gerçekten kokusu yok bu arada 30 yaşa kadar büyüyomuş buda demek oluyki ben sınırdayım çünkü yaşım 29 seneye mart ayına kadar büyüdü büyüdü büymedi kaldık öyle desenize esss'cim bak ben 25 yaş üstüyüm ve bu sitede artık eskiyim ben sadece çemen kullanmıyorum bilesin krem aldım aynı zamanda civanperçemi macunu kullanıyorum ama onu bırakmayı düşünüyorum sanırım pek etkisi olmayacak gibi hatta şimdiye kadar pek görmedim :1rolleyes: hehe bişey haricinde ne diye sorma sölemeem hehe
aşkolsunnnnnnnn ama neden söylemiyorsun kihepimizin derdi aynı madem bişeyden fayda gördün aynı savaş için burdayız paylaşmalısın ama lütfennnnnnnnnnnnnn:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?