bu YVES SAİNT LAUREN allığıdır.İyi sayılır,ama her kese tavsiyyem kompakt allık kullansın,öyle daha ekonomik olur,toz allılar fazla ekonomik olmuyor birde pahalı oluyor.Stik allıkda pudra üzerine iyi yatmıyor sanki ruju pudranın üzerine yanaklarına vurmuş gşbş oluyor.Dediğim gibi,givenchy prizme again 4 rengli allık 6 gr içinde var ve kutusu çok ekonomik ebatlarıda küçük çantada rahat taşınır,kokusuda güzel.Bourjois da güzeldir,ama şu an bourjois nın okadar takliti varki: büyük pahalı markalı parfümerilerde bile taklit satıyorlar.Bunlara dikkat vermek lazım.Bourjois nın takliti kokumuyor yani orijinali güzel kokuyor,ama taklit hiç kokumuyor.ben de bu allığı merak ediyorum,kullanan var mı?
bana bu daha pratik geldiği için almayı düşünüyorum.
ben de bu allığı merak ediyorum,kullanan var mı?
Kalipsocum bende yazdığın siteyi inceliyordum ama karar veremedim tek tek olanların renginden emin olamadım yada set olarakmı alsam hepsini kullanabilirmiyim acaba
peki canım givenchy simli mi gerçi gidip bakarım ama hafif sedefli gibi birşey istiyorum.
slm chanela.s. bourjoisusa yı nerden temin edebilrz ve fiyatı hakkında bi bilgn varmı?
bnde maybelline dream mousse kulnnyrm memnunm ama bndki pembe tonunda bide şeftali tonlarında istyrm. bourjoisusa'nın kler hoş gbi geldi bna:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?