Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece spreymi kullanıyosun ben ilaçda kullanıyorum yıl boyu hamilelerin kullanması yasakmış çocuk düşünüyorum ama yaşayamam ilaçsız nolcak bilmiyorumcnm aynı hastalık bende de var.. hemde sadece polenlerin oluştuğu bahar aylarında değil her mevsim oluyor bende.. dediğin gibi yaşayan bilir bunu.. allerset ve flixonase sprey kullanıyorum.. ama hep geçici çözüm.. bırakınca hep aynı.. dediğin tedavi yöntemini bilmiyordum araştırayım internetten..
merhaba arkadaşlar yıl boyu süren alerjim var çok kötü birşey yaşayan bilir acaba bunun için fototerapi yaptıran varmııı
arkadaşlar benimde mi allerjim var ya.kış,bahar,yaz farketmiyo ara ara geniz akıntısı,burun akıntısı (çok fazla ), hapşuruk oluyo bende.allerji belirtileri bunlar neye alerjim var bilmiyorum doktora gitmedim hiç.hele bu iki gündür o kadar yoğun oluyoki.dün bir mağazada geçmiş olsun grip mi oldun dedi biri.grip değilimm ama bunlar ne sizce?
uzun yıllar önce 2 yıl süreyle aşı tedavisi gördüm, sonrasında şikayetlerim oldukça azaldı. sprey kullanmışlığım da çoktur ama bana hiç iyi gelmiyorlar, boğaz hassasiyeti sonrasında bir de farenjitle uğraştığımdan bırakmıştım. claritine kullandım uzun süre iyi bir antihistaminiktir. bir de yeni bir ilaç var, ismi clarinase.. hem nefes yolu açıyor, hem de alerjiye iyi geliyor, çift etkili. artık sadece, ihtiyaç duyduğumda onu kullanıyorum.
adaçayı ve papatya da benim bildiğim alerjiye iyi gelen çaylar...