- 13 Şubat 2011
- 4.419
- 127
selam kızlar ben de 2011 nisan mayıs haziran aylarını aynı dertten muzdarip geçirdim.burun tıkanıklığı kaşıontı gözlerde yaşarma bitmek tükenmek bilmeyen şeffaf bir burun akıntısı.sabah ve akşam burnumun içi şişiyordu ve zonkladığını hissediyordum.silmekten kanıyordu.ne kadar silsem de şeffaf burun akıntısı bitmiyordu her sildiğimde sanki daha da tıkanıyordum.ve hamileydim bu arada çok ilaç kullanamadım ve bebeğimi bu vaziyetteyken kaybettim 8 haftalık.çok canım yanı bu yüzden.zaten tedaviyle olmuştu.ayrıca yazdan sonra da geçmedi eylül de tekrarladı şuanda da arada hissediyorum olduğunu.2012 bahar ayları yaklaştıkça korkuyorum.eskiden sadece baharda olurdu bu yıl bahardan sonra da geçmedi yıl boyu sürüyor.avamys sprey çok iyi geldi.bir de clirinase, monax ve rupafin hepsini kullanmıştım kullanırken iyi ama hamile kalıp bırakınca mahvetmişti beni.evimi bile havalandıramıyodum düşünün.dışarıdan gelen hava mahfediyodu beni.4 senedir oluyor daha önce yoktu.mart ayında yine bebek için tedaviye başlicam ama korkuyorum.alerjim daha başlamadan martta ilaçlarıma başlasam etkili olurmu acaba.gerekirse bebek tedavisini erteleyebilirim.