allah sabrını verip yardım ediyo korkmaoffff allah yardımcımız olsun sen kurtuldun darısı başıma :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah sabrını verip yardım ediyo korkmaoffff allah yardımcımız olsun sen kurtuldun darısı başıma :)
allah sabrını verip yardım ediyo korkma![]()
Merhaba başlık çok eski ama sormak istiyorum. Çocuk sahibi oldun mu hamilelik nasıl geçti ilaçsız? Ben de yıllardır ilaçlarla yaşıyorum. yıl boyu alerji var. Alerjik rinit var. Her gün hapşuruk atakları ve burun tıkanıklığı yaşıyorum. Baya ilerledi bi de yıllar içinde. Şimdi hamileyim ve hiç ilaç kullandırmıyorlarsadece spreymi kullanıyosun ben ilaçda kullanıyorum yıl boyu hamilelerin kullanması yasakmış çocuk düşünüyorum ama yaşayamam ilaçsız nolcak bilmiyorum
Arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun allah hayırlı şifa versin inşallah benimde alerjik rinitim var öyle hapşırıyorum ki uykudan hapşırarak uyaniyorum omur boyu ilaç kullanıcam bel fıtığı başlangıcı vardı öyle ilerledi ki bel fıtığım ilerledi orta seviyeye geldi 1 senelik evliyim bebek düşünüyoruz ama benim bu sıkıntılarımdan dolayı cesaret edemiyoruz gebeliğimi yatarak geçirmek istemiyorum tadını çıkarmak istiyorum eşim de kiyamiyo canımın açımasina dayanamiyo napıcaz bilmiyorum ilacı bırakınca fena oluyorum varmı kalıcı bi çözüm bulan varsa allah rızası için söylesin allerji testlerinde de bisey çıkmıyo napıcaz
merhaba çocuk istiyorum demişsiniz ve sanırım çocuğunuz olmuş. Ben mutlu size! Ayni durumdayım ve hamileliğin ilk aylarındayım. O nedenle sormak istiyorum nasıl bir hamilelik geçirdiniz? Doktorlar hiç ilaç kullandırmıyor ben ben burnumu açamıyorum hep tıkalı nefes alamıyorum hiç. Pes etmek üzereyim tecrübenizi paylaşırsanız mutlu olurumArkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun allah hayırlı şifa versin inşallah benimde alerjik rinitim var öyle hapşırıyorum ki uykudan hapşırarak uyaniyorum omur boyu ilaç kullanıcam bel fıtığı başlangıcı vardı öyle ilerledi ki bel fıtığım ilerledi orta seviyeye geldi 1 senelik evliyim bebek düşünüyoruz ama benim bu sıkıntılarımdan dolayı cesaret edemiyoruz gebeliğimi yatarak geçirmek istemiyorum tadını çıkarmak istiyorum eşim de kiyamiyo canımın açımasina dayanamiyo napıcaz bilmiyorum ilacı bırakınca fena oluyorum varmı kalıcı bi çözüm bulan varsa allah rızası için söylesin allerji testlerinde de bisey çıkmıyo napıcaz yaaa:-(![]()
Öncelikle çok geçmiş olsun bunu yaşayan bilir yaşam kalitesini baya düşüren bir hastalık benim oğlum oldu hatta 7 yaşında çok endişeliyim ama rabbime şükürler olsun hamilelik boyunca alerjim bitti bir kere burnum kasinmadi bazılarında böyle olurmuş ama doğumdan sonra tekrar başladıben ilaçta çok sprey kullandım çok yoğun ataklarda ilaç kullandım inşallah sizinki de geçer sprey ve tuzlu su biraz rahatlatirMerhaba başlık çok eski ama sormak istiyorum. Çocuk sahibi oldun mu hamilelik nasıl geçti ilaçsız? Ben de yıllardır ilaçlarla yaşıyorum. yıl boyu alerji var. Alerjik rinit var. Her gün hapşuruk atakları ve burun tıkanıklığı yaşıyorum. Baya ilerledi bi de yıllar içinde. Şimdi hamileyim ve hiç ilaç kullandırmıyorlarhiç nefes alamıyorum tecrübelerini paylaşırsan sevaba girersin inan