Oyyy MaşâAllah kuzum döveydin birde. Sadece bir ekran görüntüsü yapıp ben belgeleye dayanarak konuşuyorum demişsin. Ekran görüntüsü yaptığın plastik derneğinin açıklamaları 19 Eylül 2019’da kopyalayıp konu yapmıştım. Sorun nerede? Allergan Dr MC’ye 600000 dolar verdiği gibi bana da verebilirdi lakin vermedi. Allerganda çalışıp onları temsil etseydim 2 yıldır arkasında durmazdım, diğer üyeleri uyarmazdım, o marka kötü demezdim. İki yılda 4 konu açmazdım, sakın taktırmayın demezdim. Aksine överdim. İtinayla taktırın diyip liste paylaşmazdım dimi? Benden geçmiş zaten, ameliyat olmuşum, hangi markanın ne kadar iyi olduğunu biliyorum. Bana kaç yazar? Olan size olurdu. Önleminizi alın, sonradan hastalanıp şikayetçi olmayın diye paylaşıyordum. Paylaşmasam da olur, diğer bayanlar beni ne kadar ilgilendirir? İşte insanlık adına bildiklerimi kendimi saklamayıp mümkün olduğu sürece diğer vatandaşlara da söylüyorum. Bugün ki yazdıklarım ile 2 sene önce ki yazdıklarım elbette %100 tutuşmaz çünkü o zamanlar bu konu yeniydi ve o kadar araştırmalar yoktu. Buna mı taktınız şimdi? Koskoca iki yıl. İki yıl içerisinde Allerganın iyice kontrol edip yasakladılar, aynı anda diğer markalarla ilgilendiler ki Sebbin, Arion, Nagor, Polytech ve Eurosillicon’un sağlıksız olduğu da ortaya çıktı. Yine soruyorum, sorun nerde? Bilmemeniz mi? Bilmemek ayıp değil, sormamak, öğrenmemek ayıptır. Şimdi gelelim Banu’ya verdiğim cevaba. Dün akşam sağlıksız olan protezlerin listesinin güncellendiğini gördüm, dolayısıyla diğer konuma paylaştım. Banu linki açamadığını söyleyip ekran görüntüsü istedi. Gece geç vaktinde olduğu için şimdi başlarsam sabah kadar burada olurum dedim. Konu şu ki o saatte zaten yorgunum uykuya yakınım, ekran görüntüleri yapsan yarım yamalak çıkardı, bazı referansları atlardım ki fark ettiyseniz sabah 39 ekran görüntüsü yapıp paylaştım. Yine soruyorum, sorun nerde? Bunu siz yapmazdınız. Öfkenizi kusacağınıza bir önceki sonraki cevaplarıma baksaydınız keşke. Sürekli sürekli diyorum, Mentor’da her hangi bir sorun görünmedi, sağlıksız ve en iyi protezlere giriyor. Yoksa siz tersini mi söylememi isterdiniz? Yanlışın arkasında durmuyorum, olanı söylüyorum. 2 yıldır kendimi yırtıyorum herkesin haberi olsun diye. Sebbin, Arion, Nagor, Allergan, Polytech ve Eurosillicon sağlıksız, Mentor gayet iyi ve Motiva da şimdilik iyi, zaten yeni
protez, arkasında bir geçmişi yok. Sanırım siz meme protezlerinde bir Allergan ve Mentor var sanıyorsunuz ki itinayla Allergan kötü diğerleri hep iyi diyorsunuz.
Şimdi rıca ediyorum, konularımdan çıkın. Kişiliğime laf saydıran bir insanın devamlı konularıma yazması gerçekten çok garip. Kaldı ki hayatınızla ilgili hiç bir soru sormadım size, akademik kariyer yapmanız beni kesinlikle ilgilendirmez ki zaten bu sizi üstün yapmaz. Kişiliğinizi yapan tavrınızdır, eğitim durumunuz değil. Düzgün yazmayı öğren, düzgün oku ne demek farkında mısınız? Hadi karşınızda engelli bir insan varsa? Ya da sağlık sebeplerinden dolayı zor anlayan biri? İyi görmeyen biri telefonun mikrofon kısmını açıp mesajlarınızı okutuyorsa? O insanları nasıl kırabileceğinize dair hiç bir fikrimiz var mı? Yok. Onuda geçtim ben belki yabancıyım, siz nereden bileceksiniz benim uyruğumu? Umarım bu yazdıklarımdan sonra olur. Her neyse, bir daha görüşmemek dileğiyle, iyi geceler.