- 23 Mayıs 2014
- 658
- 518
-
- Konu Sahibi goldstar535
Sonra yine mi basladinizBen de izledim ve bırakmıştım 4 ay
Ben videoyu izlemeden önce ekşi sözlüğü falan okudum hiç zorlanmadım çok mutluyum falan diyenleri görünce bi heveslendim ama ben hiç mutlu değilimBizde eşimle izledik.1 hafta sürdü etkisi
Bende bıraktım hamile kalmak icim simdi sigara kokusu gelince nefesim tikaniyor bogulacak gibi oluyorum ama ben 4 yil ictim birakmakta cok kolay oldu22 yil ictim.1 bucuk yil once biraktim.Ama her gunum hala mucadele ile geciyor.Bu basligi okuyunca bile burnuma sigara kokusu geldi.Birakanlar bir sure sonra kokusundan tiksiniyorum falan diyorlar ama ben hic tiksinmiyorum.
Bende bıraktım hamile kalmak icim simdi sigara kokusu gelince nefesim tikaniyor bogulacak gibi oluyorum ama ben 4 yil ictim birakmakta cok kolay oldu
Yok ben kokusundan tiksiniyor demenize onuj icin yazdimSigaranin etkisi bunyeye gore farklilik gosteriyor.Kimisi Allen Carrla birakiyor kimisi ilacla birakamiyor.Kimisi birakiyor hic aklina gelmiyor kimisi 5 sene birakip tekrar baslayabiliyor.Demek istemem buydu.
Bende 14 yıldır hiç ara vermeden içtim hamileyken emzirirken bile içtim şu video ile çok kolay falan dediler ama hiç öyle değilmiş tüm gün aklımdan çıkmadı malesef ıns geçer bugün 1 bardak bile alıp yerine kaldırmadım moralim çok bozuktu22 yil ictim.1 bucuk yil once biraktim.Ama her gunum hala mucadele ile geciyor.Bu basligi okuyunca bile burnuma sigara kokusu geldi.Birakanlar bir sure sonra kokusundan tiksiniyorum falan diyorlar ama ben hic tiksinmiyorum.
Ilk dinleyince uzaya araç göndercem kadar güçlü hissetmiştim kendimi şuanda bir kedi gibiyimBende denemek istiyorum umarım işe yarar.
Gulsem mi uzulsem mi bilemedim.Ilk dinleyince uzaya araç göndercem kadar güçlü hissetmiştim kendimi şuanda bir kedi gibiyim( cok
Bu vide o nikotin bandına da karşı izlediniz mi bilmiyorum ama mutlulukla sigarayı birakcaksiniz diyo ama hiç mutlu değilimGulsem mi uzulsem mi bilemedim.
Çocuk istiyorum ve o gelmeden bedenimin arınması gerek diye düşünüyorum. Çünkü uzun sürede atılıyormus nikotin vücuttan.
Zararlarini biliyorum ama birakmayi denemeye bile gucum yok gibi hissediyorum umarim bu video bunu basarir cok istiyorum ya da kendimi mi kandiriyorum bilmiyorum. Acaba ek olarak nikotin bandi alsak nasıl olurm çok yoksunluk cekmeden yavas yavaş biraksak
Yok izlemedim daha bu gece izlemeyi düşünüyorum kismetse. Eşli birakmak lazim sanki birde biri biraksin biri içsin cani seker insanınBu vide o nikotin bandına da karşı izlediniz mi bilmiyorum ama mutlulukla sigarayı birakcaksiniz diyo ama hiç mutlu değilimbence de bırakın sigarayı bebekten önce ben bırakamadım ama çok azatmistim günde 2 veya 3 tane içtim
Evet bizde eşimle izledik eşim zaten çok az içen biriydi o çok rahat ben krizlerdeyim mutsuzumYok izlemedim daha bu gece izlemeyi düşünüyorum kismetse. Eşli birakmak lazim sanki birde biri biraksin biri içsin cani seker insanın
Bende başladım bugün okumaya ilk günüm çok zorlaniyorumKitabını alın okuyun, ben onunla bıraktım.