- 31 Ağustos 2019
- 316
- 293
-
- Konu Sahibi goldstar535
Hangisini okudunuz26 yıldır aralıksız günde 2 paket içen insandım bende... Şu an 25 saattir içmiyorumÇok halsizim , uykum var ,a şırı üşüyorum , 1 saat evvelde gidip paket alsam mı acaba moduna geldim Neyse ki geçti...
Karanfil çiğniyorum , arada nikotin sakızı , limon yiyorum ve kabak çekirdeği umarım 3 günü atlatırım
Acaba diyorum adamin tam anlatısı gibi olmazsa zor mu oluyor bırakmak. Çünkü her bıraktım diyen onu okumus ama sanırım bende seninkini alacağım çünkü sadece internette kalmış diğeri. Umarım fark yoktur. Kimi insanlar anlatısı hipnoz ediyor diyor da o yüzden muallakta kaldım aslındaCanım ben de alırken tereddütte kalmıştım ama dediğin gibi benim dediğim daha sonra o kitabın biraz daha toparlanmış haliymiş aslında. Adam aslen yazar değil ya, editlenmiş daha derli toplu tekrara düşmeyen versiyonu gibi düşün. O yüzden ikincisini almıştım ben, içerik aynıdır okunma ve anlatım olarak ikincisi üzerinde bir kez daha çalışıldığı için bence onu al derim, ama bir fark olmayacaktır eksik ya da fazla olarak.
Hiç birini okumadım. Daha evvel video ile 6 günlük bir deneyimim olmuştu ama bu sefer sadece kendim karar verdim.Hangisini okudunuz
Neki oBizde eşimle izledik.1 hafta sürdü etkisi
allen car diye bi adam var.bir film belgesel yapmış bir de kitabı var.sigarayı bırakmaya yönelik.ekşi sözlükte sayfalarca izler izlemez bıraktım diyenleri görünce hem kitap okudum hem belgeseli izledim.ilk gün çok kararlıydım çok etkiledi sonra etkisi geçtiNeki o
Acaba diyorum adamin tam anlatısı gibi olmazsa zor mu oluyor bırakmak. Çünkü her bıraktım diyen onu okumus ama sanırım bende seninkini alacağım çünkü sadece internette kalmış diğeri. Umarım fark yoktur. Kimi insanlar anlatısı hipnoz ediyor diyor da o yüzden muallakta kaldım aslında
Hmm bizde sigara kullanan yok diye bilmiyordumallen car diye bi adam var.bir film belgesel yapmış bir de kitabı var.sigarayı bırakmaya yönelik.ekşi sözlükte sayfalarca izler izlemez bıraktım diyenleri görünce hem kitap okudum hem belgeseli izledim.ilk gün çok kararlıydım çok etkiledi sonra etkisi geçti
Neden olmasın satışa katkı sonuçtaYok canım eksik olacağını sanmıyorum, ya biri söylemişti ya bir yorumda okumuştum şimdi yalan olmasın ikisini de okumuş olan birisi demişti çok fazla tekrar vardı, onlar azaltılmış diye. Profesyonel bir yazarlık bekleme bence hipnoz filan yok olayda tamamen mantıksal ilerliyor.
Hipnoz olayı için şundan dolayı demiş olabilirler, benim dediğim versiyonda arkada bir hipnoterapi CDsi var. Diğer kitapta yok. Ben dinleme ihtiyacı hissetmedim CDyi de nişanlım dinlemiş o bilinçaltı için bir konuşma şeklindeymiş sanırım onu diyor olabilirler bak.
Ay acaba Allen Carr federasyonundan filan komisyon mu alsam ya ben diye bir düşündüm he
İnşallah canım
Neden olmasın satışa katkı sonuçta
Bakalım gidip alıp okuyayim umarim etkisi tam ve kesin olur.
Evlendiğim yerde çok tanıdık yok bir arkadaş gibi eşlik ediyor bana sigara beynime öyle programladim heralde. Umarım yoksunluk evresi benim için acılı olmaz ve kul tablası gibi olmaktan kurtulurum kurtuluruz allen amca hayor duasi alir
Hayır bırakamadım kitabına başlıcam yakında video beni tatmin etmedi sanırımG goldstar535 merhaba bırakabildiniz mi nasıl gidiyor?
Ben de bugün kitabı okumaya başladım şimdiden çok etkilendim umarım başarırım:)
Videoyu önceden ben de izlemiştim bırakamadımHayır bırakamadım kitabına başlıcam yakında video beni tatmin etmedi sanırım