- 3 Nisan 2014
- 35.981
- 146.441
- Konu Sahibi goldstar535
Evet bizde eşimle izledik eşim zaten çok az içen biriydi o çok rahat ben krizlerdeyim mutsuzum
kitabını okuyun daha etkili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bizde eşimle izledik eşim zaten çok az içen biriydi o çok rahat ben krizlerdeyim mutsuzum
Ben kitabıyla bıraktım videosunun etkisini bilmiyorum. 3,5 ay oldu. Nişanlımla birlikte bıraktık biz ikimizde de tık yok valla maşallahArkadaşlar merhaba aylardır sigarayı bırakmak istiyorum ama cesaret edemiyorum dün akşam eşimle oturduk allen carr videosubu izledik oooo nasıl bir heves doğru soyluyo falan bugün berbat bir gündü hep gergin hep stresli 3 yaşında oğlum bile gözüme batar durumda ekşi sözlükte falan baktım millet izleyip hiç zorlanmamış ben de mi bir acayiplik var çok zorlaniyorum
Maşallah size ama sorum şu ilk gününüz nasıl di ben çok zorlandım ama dinledigime göre kriz gelebilir ama bunu mutlulukla karşılayın diyo ben bildiğin eziyet cekiyomBen kitabıyla bıraktım videosunun etkisini bilmiyorum. 3,5 ay oldu. Nişanlımla birlikte bıraktık biz ikimizde de tık yok valla maşallah
Bende başladım bugün okumaya ilk günü
videosunu değil de kitabını okuyun derim. Çünkü çok basit bir mantıkla: videoyu izlerseniz ve o beklediğiniz etkiyi yaratmaz ve kıvranırsanız bi esprisi yok zaten. Kitabı okurken hadi kalkın şimdi bir sigara yakın filan diyor hem de. Uygulayamazsınız da diğer sırayla giderseniz. Bu sefer inancınız da azalır yapabilecekken yapamazsınız filan.Gulsem mi uzulsem mi bilemedim.
Çocuk istiyorum ve o gelmeden bedenimin arınması gerek diye düşünüyorum. Çünkü uzun sürede atılıyormus nikotin vücuttan.
Zararlarini biliyorum ama birakmayi denemeye bile gucum yok gibi hissediyorum umarim bu video bunu basarir cok istiyorum ya da kendimi mi kandiriyorum bilmiyorum. Acaba ek olarak nikotin bandi alsak nasıl olurm çok yoksunluk cekmeden yavas yavaş biraksak
Ben hiç zorlanmadım ilk gün, hatta aksine ilk zamanlar o gazla efsane gitti. Kalktığım gibi sabah işe giderken yolda sigara içen insanları gördükçe bi acıma hissi geldi hatta ciddi ciddi onlara. Bayaa gaza gelmişsem demek hatta her zaman sigara molalarına daha düne kadar beraber çıktığım insanlarla çıktım yanlarında durdum. İradeyle bırakmaya çalıştığımda da ilk gün zorlamazdı ama beni, ne oluyorsa 2. Gün zorlardı hep ve bozardım. Ama Allen Carr da öyle olmadı bence sıfırdan alın kitapla devam edin.Maşallah size ama sorum şu ilk gününüz nasıl di ben çok zorlandım ama dinledigime göre kriz gelebilir ama bunu mutlulukla karşılayın diyo ben bildiğin eziyet cekiyom
Okurken içmeye devam ediyorsunuz ama neden zorlanıyorsunuz? Ben bile bıraktıysam siz de bırakabilirsiniz.Bende başladım bugün okumaya ilk günüm çok zorlaniyorum
Olabilir aslında mantıklı bir bakayım kitaba önce madem. Teşekkür ederimvideosunu değil de kitabını okuyun derim. Çünkü çok basit bir mantıkla: videoyu izlerseniz ve o beklediğiniz etkiyi yaratmaz ve kıvranırsanız bi esprisi yok zaten. Kitabı okurken hadi kalkın şimdi bir sigara yakın filan diyor hem de. Uygulayamazsınız da diğer sırayla giderseniz. Bu sefer inancınız da azalır yapabilecekken yapamazsınız filan.
Ben şimdi netten bakıyorum da bir tane sigarayı suanda bırakın var d&r de birde bkm kitapta sigarayi 4 gunde birakin varvideosunu değil de kitabını okuyun derim. Çünkü çok basit bir mantıkla: videoyu izlerseniz ve o beklediğiniz etkiyi yaratmaz ve kıvranırsanız bi esprisi yok zaten. Kitabı okurken hadi kalkın şimdi bir sigara yakın filan diyor hem de. Uygulayamazsınız da diğer sırayla giderseniz. Bu sefer inancınız da azalır yapabilecekken yapamazsınız filan.
Kitabın adi ne?kitabını okuyun daha etkili.
Sigarayı şu anda bırakın olan benimki canım, beyaz kapaklı kırmızı yazılı arkasında da cd si var bir de. Benimki o, kadınlar için olanına hiç denk gelmemiştim onu bilmiyorum.Ben şimdi netten bakıyorum da bir tane sigarayı suanda bırakın var d&r de birde bkm kitapta sigarayi 4 gunde birakin var
Hatta kadınlar için sigara birakma var allen carr in hangisi doğru kitap
sigarayı bırakmanın kolay yolu
Ben de bıraktım. Söyledikleri mantıklı. Sizin mşr bağımlılığınız var bunu kabul edin, bahane hepsi diyor. Çok doğru.Ben videoyu izlemeden önce ekşi sözlüğü falan okudum hiç zorlanmadım çok mutluyum falan diyenleri görünce bi heveslendim ama ben hiç mutlu değilim
Maşallah size ama sorum şu ilk gününüz nasıl di ben çok zorlandım ama dinledigime göre kriz gelebilir ama bunu mutlulukla karşılayın diyo ben bildiğin eziyet cekiyom
Bu kitap kitap yurdunda da var.Kitabın adi ne?
4 5 kitap çıkıyor dr da sigarayı şuan da bırakın
Bkm de 4 günde bırakın. Birde kadınlar için özel var Hepsi burada da sigarayı bırakmanın kolay yolu var doğru kitap hangisi
Evet sigarayi burakmanjn kolay yolundan sonra o çıkmış. Sağol canım.Sigarayı şu anda bırakın olan benimki canım, beyaz kapaklı kırmızı yazılı arkasında da cd si var bir de. Benimki o, kadınlar için olanına hiç denk gelmemiştim onu bilmiyorum.
Canım ben de alırken tereddütte kalmıştım ama dediğin gibi benim dediğim daha sonra o kitabın biraz daha toparlanmış haliymiş aslında. Adam aslen yazar değil ya, editlenmiş daha derli toplu tekrara düşmeyen versiyonu gibi düşün. O yüzden ikincisini almıştım ben, içerik aynıdır okunma ve anlatım olarak ikincisi üzerinde bir kez daha çalışıldığı için bence onu al derim, ama bir fark olmayacaktır eksik ya da fazla olarak.Evet sigarayi burakmanjn kolay yolundan sonra o çıkmış. Sağol canım.
Bende kararsiz kaldim çoğu kişi sigarayo birakmanin kolsy yolunu okuduğunu söylüyor fark olur mu acaba